Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 2–5 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 120 min (reálná data) |
Herní svět: | Fantasy |
Herní kategorie: | desková hra, kooperativní, vývoj postavy |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Adam Sadler Corey Konieczka Daniel Clark Kevin Wilson |
Rok vydání: | 2012 |
Dostupnost: | 9 obchodů (cca 1959–2149 CZK) |
Sdílej: |
Změny pro dotisk 2017
Descent čekají velké změny. S nejbližším dotiskem ve hře ubude Almanach dobrodružství, který bude nahrazen kampaní Heirs of Blood, která byla doposud prodávána samostatně. Celá lokalizace je poměrně náročná a DPC nové verze hry tak nabobtná o zhruba 200Kč (na 2199,-). Na druhou stranu hráči dostanou víc obsahu. Tou dobou už by mohl být také hotový komunitní překlad aplikace Road to Legend. Pokud chcete ušetřit, kupte si Descent co nejdříve, Heirs of Blood poskytneme ke stažení zdarma. Následně si majítelé budoucího třetího českého vydání budou moct stáhnout i původní Almanach.Descent - dotisk 2017
Už je, prosím, znám datum vydání té nové verze Descenta? Bylo řečeno do Vánoc 2017 a tak už moc času nezbývá...
Heirs of Blood-česky
V únoru Michal avizoval ,že bude možnost stažení. Bude prosinec a nic. Ví někdo ,jaký je stav věci?
facebook
Skús im napísať na facebook - do správy - tam reagujú rýchlo a ústretovo.
pfdka
už sem poprosil grafika, ať to nachystá
Dotisk
A bude ten dotisk vydán ještě letos?
pfdka
@Michal:díky za odpověď
pdf ke stažení
http://www.hraj.cz/produkt/74-descent-vypravy-do-temnot/popis
@Archaon, ano, jen sklad opustí posledních pár jednotek kusů staré verze a hned se naváže novou.
pdf ke stažení
@Michal:wow to byla rychlost,škoda,že jsem to nenapsal už v březnu, moc díky Michale !!!
pdf
já jsem to nechtěl pouštět dřív, plán byl od začátku takový, že se PDFka poskytnou zároveň s uvolněním nové verze do prodeje. Kdyby měl někdo chuť to stáhnout a nahrát do souborů ke stažení tady na Zatrolenkách, tak můžete.
@Michal-BF
Díky moc za info a link na Heirs of Blood.
Budou i nová pravidla?
Michal-BF
Ok, nahrávám do sekce Heirs of blood. Díky. Jsem zvědav, jak moc odlišné to bude s velmi kvalitním překladem Froggeryho.
Michal-BF
Je nejaka nadeje, ze bude mozne ty nove sesity se scenari i samostatne zakoupit?
zakoupit
Jo, to bych se taky přimlouval.
Tisk
Taky bych bral tištěnou verzi
tisk
Taky bych bral, kdyby bylo možné zakoupit samostatně ;)
nová edice 2017
zde v prodeji nová edice 2017 za 1799,-
https://www.planetaher.cz/descent-vypravy-do-temnot-druha-edice-cz
Novy almanach
Nevim jestli se BF nejak nemaji k tomu aby prodali Almanach samostatne. Kazdopadne nejaky spolecny tisk by nebyl od veci. Zvladl by to nekdo vytisknout nejak na urovni vyssi nez domaci tiskarny a za kolik by to tak bylo? Zajemcu by asi bylo dost :)
Almanach
Taky bych se primlouval za origos BF , ale kdyby do toho nemohli jit tak bych uvital i alternativni tisk :-)
Edison - Almanach
Edison tu psal že má reklamku a kvalitní tisk je poměrně levný. Je tedy možné, že by nám nacenil vytištění pravidel? Dík.
almanach
To by asi nebyl problém, potřebuju ale vědět kolik to ma stran a kolik by se toho dělalo pak nacením nějakou rozumnou cenu.
almanach
Taky bych se svezl, pls...
Jinak v prosinci 2017 jsem se ptal v Blackfiru a psali mi, ze nemaji zadna pravidla navic, takze ofiko od nich asi nee.
almanach
Dneska jsem se ptal v copy centru: celobarevný laserový tisk, 72 stran (obě části almanachu) + vazba by vyšlo na 508,-. Takže jo, šel bych do hromadné objednávky tady, pokud bude konkurovat cenou nebo kvalitou.
dona42
Jo, jsou to palby, je dost smutny, ze tisk solo pravidel vyjde skoro na polovicku toho co cela hra. :(
verzia r.2017
@Michal-BF ako rozpoznám, že sa jedná o verziu hry z roku 2017?
Rozdily
Ahoj, take bych se pripojil s otazkou, jak rozpoznat verzi 2017 od te predchozi. Diky ;)
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
300: Země a voda - Insert
Akt. cena: 120 Kč
Končí za: 6 dnů