Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–8 |
Doporučený věk: | od 12 let |
Herní doba: | 180 min (reálná data) |
Herní svět: | Horror |
Herní kategorie: | desková hra, kooperativní, vývoj postavy |
Herní mechanismy: | dice rollingVe hře se hází kostkou či kostkami. |
Čeština: | ke stažení |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Kevin Wilson Richard Launius |
Rok vydání: | 2005 |
Dostupnost: | neznámá |
Sdílej: |
kostky!
Valím oči a toužím po nich:kostky
Já si hned několik objednala pro sebe a známé:)
ad kostky
Když už tady Sappho nahodila obrázky, tak bych rozproudil diskuzi kolem toho, jak se vám s novýma kostičkama hraje a jak na vás při hře působí.
My už máme za sebou pár her s těmato kostičkama a musím říct, že jsou určitě prokleté samotnými Prastarými. Z 27 hodů hodit jen 3 úspěchy, to už se mi dlouho nepodařilo :-)
Atmosféra Arkhamu z nich ale jen čiší (včetně toho zoufalství z nepodařených hodů) a jsou opravdu mistrovsky udělané. Jsem taky velmi rád za to, že jsem si objednal 2 balíčky a máme tak 10 kostek. Hned se s nimi v soubojích háže lépe a když na kostkách vidím dostatek Elder Signů, tak hned mám pocit, že jsem tu stvůru poslal velmi efektně zpět do její prokleté dimenze :-)
ad ad kostky
Plně souhlasím s Kadaverem, avšak s jedním rozdílem: naše kostky jsou asi požehnané. Možná to bylo tím, že jedním z vyšetřovatelů byla Sestra Mary. Házela jeden zásah za druhým. Kdyby bylo nejhůř, můžeme naše čtyři sady promíchat a přerozdělit ;)
Kostičky jsou opravdu kouzelné a atmosféru v pochmurném Arkhamu dokreslují výborně. Také dávám 1* za zpracování.
reklamace Dráčku Tome
Dostala jsem arkham k Vánocům (kostky mám normální ne ty namachrovaný) a dnes jsem ho poprvé zkoušela hrát a musím napsat, že po 10 hodech jsem musela kontrolovat jestli mají kostky vůbec pětku a šestku :_(
Takže mě pořád mydlili až jsem unaveně utekla a zítra to půjdu zkusit znovu
Ella
Tak ja ti pošlu ty svoje, jsou hrany jen parkrat a stejně si dřív nebo později koupím ty namachrovany.:-)
kocky
ja som kupil 10 kociek cierno zelenych, je to krasa:) obcas to pada bozsky obcas hrozne xD
Ale videl som uz aj dake cerveno cierno neviemake, tiez velmi pekne :)
Chessex kostky
Ahoj! Na BGG probíhá zřejmě poslední objednávka speciálních kostek pro AH od společnosti Chessex, více se o nabídce dozvíte zde:
http://boardgamegeek.com/article/11875881#11875881
Měl by někdo o kostky zájem? Poštovné by se pak mohlo rozložit na značně příjemnější částku. Pokud ano, tak mi co nejdříve napište, díky.
To Thales
Kostky jsou to sice pěkné, ale nějak mi na nich chybí i zbývající čísla. Přecejen např. jednička se špatně hází, když je na kostkách jen 5 a 6.
Yaksha
Taky si můžeš představit, že šestka je ve skutečnosti jednička, pak třeba na Cursed kostce to máš naprosto jednoduché ;)
Thales: Moc mi nejsou jasné ty ceny. Chápu, že čím víc jich udělají, tím jsou levnější... ale proč je pak nejlevnější cursed?
postavy
Některé postavy by s těmito kostkami mohli mít problémy. Právník (za clue zvýší hodnotu kostky o 1 místo toho aby hodil novou) a "Skids" O'Toole (jedničky může přehazovat dvěma novýma kostkama)
Když už tak bych šel do origu http://www.fantasyflightgames.com/edge_minisite_sec.asp?eidm=6&esem=2&esum=158
Kostky
Je to jednoduché - cena při výrobě se počítá dle počtu stěn, které se upravují (symbol). Čím více stran je upravených, tím vyšší je cena. Cursed má na sobě pouze 1 symbol (6), normální má 2 (5, 6) a blessed má tři (4, 5, 6).
Rinter: Ani jedno mi nepřijde jako velký problém a dá se vyřešit v rámci libovolných šestistěnných kostek, nejenom těch od FFG nebo Chessexu. ;-)
A pokud jsi viděl blessed a cursed kostky od FFG, jistě jsi byl zklamán podobně jako já. Oproti základním kostkám, ať už v béžovo-černé nebo černo-zelené kombinaci, je kvalita bohužel horší.
Každopádně máme s objednávkou čas na rozhodnutí do 18.4., potom bych měl napsat, jak to vypadá se zájemci z ČR (bude mnohem levnější to poslat v jednom balíku do ČR a pak obálkami nebo osobně v rámci země. Kdyby o tom někdo přemýšlel, napište mi. Řeším to paralelně i na Deskožroutovi a pár zájemců by se našlo. :-)
Kostky
Zatím je to dle následujícího ceníku:
Cursed: $0.60 (cca 12 Kč)
Normal: $1.10 (cca 22 Kč)
Blessed: $1.65 (cca 33 Kč)
Potom poštovné do ČR je $24 (cca 480 Kč), což by se rozpočítalo dle počtu objednávajících. V rámci Prahy a Kladna osobní předání, takže zadarmo a nebo poštou (musím zjistit cenu malé obálky s bublinkami, známku počítám 10 Kč). Záleží tedy na počtu objednaných kostek a také na konečném množství, které se podaří dát při celkové objednávce dohromady. Při překročení 200 ks, 500 ks a 1000 ks je potom cena za jednotlivé kostky nižší a nižší. Brian odhaduje normální kostky na 500+ a kostky požehnání a prokletí na 200+. Takže cena by měla být o něco nižší, ale zatím není jasně dané o kolik. S poštovným asi moc hnout nepůjde.
Clo a DPH bych ještě vyřešil s Brianem, který to bude objednávat. Jelikož to není obchod, ale normální hráč, nemusí při odesílání vyplňovat cenu zásilky, čímž bychom se mohli DPH i clu úplně vyhnout i při překročení částky. Momentálně by objednání např. 10 ks od každého druhu (30 kostek) vyšlo na 670 Kč + poštovné. Stejné množství kostek od FFG vychází na cca 1200 Kč. Tím se do nich nechci nijak opírat, jenom dávám srovnání.
Zájemci?
Tak zatím to vypadá, že bychom objednávali čtyři, čímž se poštovné smrskává na nějakých 120 korun,-. Měl by tady někdo zájem?
Poslední možnost ;-)
Brzy se bude uzavírat objednávka, takže pokud by někdo o kostky měl zájem, napište mi soukromou zprávu. ;-)
Ukončení objednávky v pátek večer
V objednávce bylo dosaženo počtu 500 ks normálních kostek, takže tento víkend se objednávka bude uzavírat. Zítra večer budu posílat finální objednávku pro ČR/SK. Pokud máte zájem o kostky, napište mi závazně. Do dvou týdnů od potvrzení budou odeslány peníze přes PayPal. Výsledná cena jednotlivých kostek momentálně na 100% vychází na níže uvedená čísla, která se mohou pouze snížit:
Prokletí: $0.60
Normální: $0.95
Požehnané: $1.65
Jednotné poštovné pro celý balíček do ČR je 24 dolarů.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Hansa Teutonica Big Box EN/DE
Akt. cena: 750 Kč
Končí za: 5 dnů