Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–8 |
Doporučený věk: | od 12 let |
Herní doba: | 180 min (reálná data) |
Herní svět: | Horror |
Herní kategorie: | desková hra, kooperativní, vývoj postavy |
Herní mechanismy: | dice rollingVe hře se hází kostkou či kostkami. |
Čeština: | ke stažení |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Kevin Wilson Richard Launius |
Rok vydání: | 2005 |
Dostupnost: | neznámá |
Sdílej: |
kostky!
Valím oči a toužím po nich:sydo
mely by byt v Essenu, delali je Polaci.
moc pěkné
Taky bych si dal říct, kdyby to někdo chtěl dovézt ... :-)
Kostky
trochu jiné, ale také pěkné
http://www.fantasyobchod.cz/sada-kostek-volani-cthulhu-p-1024.html
kostky
tak ty chci taky .. kdo me je doveze ? :)
Siaron
pokud tam budou, tak nebude problem, je to male, da se to strcit do kapsy a tim nemyslim nic spatneho :-) Ale ted jsem si tu novinku precetl jeste na nekolika webech a rikaji tam "late 2009". Takze jsem se mozna unahlil:-))
rbx
dneska to vylezlo na webu ffg, tak to asi bude vsude .. jen doufam ze dodelaji jeste modry bless set a cerveny cursed set :)
to Siaron
To vůbec není špatnej nápad :-) Ale abys pak jen za pytlík kostek nedal tolik, co za samotnou hru :-)
chci chci
Kdyby se našel někdo, kdo to tu bude prodávat, zájemci o nákup by se určitě našli:)
Taky chci =)
Do Essenu se nedostanu, jestli seženete, určitě máte jednu odběratelku zajištěnu... Ta atmosféra za to stojí..
Vojtech Musil
Taky bych mel zajem...
.... problem u tohoto zbozi je, ze cena byva mnohdy velmi vysoka. Kazdopadne pokud bude unasna, rad bych si taky sadu kostek poridil :-)
e-shopy
Když se nám ted rozrůstají tak e-shopy :) s deskovkama, najde se některý, který by dejme tomu na základě předobjednávek ty kostky dovezl? Co pánove?
kostky
Samozřejmě až budou.
sappho
Budou 6.12., co jsem ted vycetl z jejich fora.
to rbx
A jak se stavíš k jejich dovozu jako novopečetěný majitel e-shopu? Jinak vám oběma přeji hodně úspěchů.
sappho
ja to tu nemuzu ventilovat, ale pro me osobne je to must-have, vzdyt Arkham byla hra, ktera me k tomuto vsemu privedla. Do te doby jsem znal vlastne jen Carcassone a Osadniky.
aha
Až přijde čas, pisnu si ofiko poptávku a bude.
Vojtech Musil
Jak to vypada....
s kostkamy? Uz se prodavaji nebo daji nekde sehnat? :-)
VM
ofiko release je na zacatku prosince
rbx
a nevíš, jestli dělají předobjednávky? byl by to super vánoční dárek...
re:
Nejdrive bych chtel opravit svuj prispevek na ...kostkami... nechtel jsem to zbytecne psat....
A ted dotaz, jaka je asi planovana cena tech kostek? :-) Koupil bych treba 3 sady (pocitam, ze v jedne jich bude 5), coz bude celkem 15 kostek, takovy bezny limit pri hre.... :-) At se muze hazet najednou.
kostky
Na FFG se objevila zpráva, že kostky se už rozesílají distributorům :)
Záleží na ceně
ale taky bych si jednu dvě sady pořídil...
preorder
tady je na ne preorder, za 8 euro. cili bezna cena bude tak 10-12?
kostka za 2 eura...hmm.
http://q-workshop.com/products.php?lang=EN&sell_type=DETAL¤cy=EUR&category=arkham_horror
Wow
Celkem palka 50 Kc za jednu kostku, to si asi rozmyslim a koupim si jeden set misto 3 :-/ Ale kostky mit musim, jsou vazne super. :-)
Veeelmi dobra cena
http://www.tomovyhry.cz/kategorie/Novinky/11680-Arkham-Horror-Dice---kostky.html/
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
This War of Mine - EN
Akt. cena: 700 Kč
Končí za: 5 dnů