Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Vtip
znáte nějaký luxusní a výstižný vtip o ketrý se chcete podělit? Pište, ať se taky zasměju.Lomikar
Je to sice trapné, ale mohl bys mi plz vysvětlit ten vtip (a priest walks into a hotel ...)
Přeložím si to, ale furt se nesměju :(
som
disabled - zablokovaný/postižený
...
Štědrý den, romantická vánoční atmosféra, manželé jsou spolu doma. Chlap čumí na televizi, pojídá oříšky, cukroví, řízky, salát... Žena mu říká: ,,Necpi se furt!! Večer uvidíš akorát tak piču a ne zlaté prasátko!!" Chlap vklidu odvětí: ,,Ne ne, já nemusím, já už ji vidím!!!"
něco pro Klause
Česká pošta zrušila dočasně prodej známek s Klausem. Lidé totiž nevědí, na kterou stranu mají plivat...
koleda
Pepíček přijde ze školy a ptá se: "Mami, nejsou dneska náhodou Velikonoce?"
"Ne, ty budou až za dva týdny. Proč se ptáš?"
"No, že jsem si vykoledoval pětku..."
ČP
Protože kupujeme a prodáváme ty hry na bazaru, tak jsem si vzpomněl na jeden tématický:
Švýcarská pošta zkouší doručovat zásilky pomocí dronů.
Česká pošta zkouší doručovat....
:-)
Idem si v Švajčiarskej banke uložiť peniaze a pri okienku potichu hovorím: "Môžem si u vás uložiť milión korún?" a pani, že nemusím šepkať, že to nie je hanba keď som chudobný...
Taky bych vám
napsal vtip o české poště.
Ale nevím jestli by vám došel...
--------------------------------------
Nevěřící Tomáš nevěří na Speedyho a Ježíška
S radostí prohraje jakoukoliv historickou hru
Střet zájmů jen s manželkou
Zakládající člen hnutí "Jednorožce s duhou do záhlaví Zatrolenek"
Hra
Narazil jsem na zahraniční diskusi týkající se nových her pro rok 2019 a zhruba v půli mě zaujal projekt "Baby". Doporučuji přečíst od prvního příspěvku kde se slovo Baby vyskytuje včetně podřízených příspěvků ve stromě. Nevynechejte srovnání s Gloomhaven ani způsob předobjednávky... ;-)
https://www.reddit.com/r/boardgames/comments/a9t5gi/is_there_anything_on_your_radar_for_2019/
Baby
Skvělé :D Obzvlášť odpověď s linkem na předobjednávky :D
Baby
"real-time co-op but the night phases are heavily turn-based, I feel like that should've been playtested before it hit the market" Parádní :)
Jeden politicky (ne)korektní
Angela Merkel vyhledá věštkyni, aby jí předpověděla budoucnost. Ta zavře oči, soustředí se a pak začne předpovídat:
Vidím Vás na otevřeném autě, jak jedete širokou ulicí. Lidé Vám aplaudují, jsou šťastní, jako ještě nikdy předtím, někteří dokonce běží za autem a jásají. Dav je tak těsný, že policie jen stěží a s velkou námahou udržuje volný průjezd. Lidé volají plni nadějí: „Teď zase bude všechno dobré!"
Angela, když to slyší, může prasknout od štěstí a ptá se zvědavě věštkyně: "A jak na to reaguji já"? Věštkyně na to: "To já nemohu bohužel vidět, víko rakve je uzavřené"!
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Unlock! Úniková dobrodružství
Akt. cena: 200 Kč
Končí za: 2 dny