Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Volba prezidenta...
Jeste nez se tu rozjede glosar lapidarit na tema komunistu, nacku a dalsich, tak by me jen zajimalo, jestli nekdo neco zasadnejsiho od kandidatu precet, neco vice si o nich zjistil (a tim nemyslim dotaznik Jana Krause ci diskusi na novinkach), nebo jestli se pri volbe hodlaji ridit toliko prvnimi dojmy, pripadne vyvlict se z toho, v Cechach tolik popularni, maskou glosujiciho nihilisty a nejit volit vubec... ptam se jen ze zvedavosti, diky.matewr84
Ešte šťastie, že tu nikto nikoho neuráža, každý tu má pochopenie pre tých druhých :-)
stOKYi
Ona je hlavně otázka, kdo hrubé chování na veřejnosti (dnes bohužel už opět i fyzické) legitimizuje.
Díky Křene
Teď jsem si zpětně projel diskusi od mého posledního postu (od června 2013 do ledna 2018, tedy 4,5 let, jsem sem přispíval pouze já) a chtěl bych poděkovat Křenovi za jeho názory (s kterými se na 99,9 % ztotožňuji). V této nepříjemné době, kdy jde vše ve společnosti od 10 k 5, mě vždy aspoň trochu povzbudí, když vidím, že je tu někdo inteligentní a především slušný, že člověk nezůstává osamocený.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
The magnificent plus rozšíření Sno
Akt. cena: 900 Kč
Končí za: 2 dny