Vánoční aréna - 4 boj stromečků a osvětlení!

Odpočiňte si na chvíli od hororu českého Arkhamu a hlasujte v epické bitvě!

Vánoční stromeček přírodní vs. Vánoční stromeček plastový

Svíčky vs. Žárovičky

Hlasujete pro jednoho účastníka z každé dvojice (podle toho, co máte doma) a z vítězů vzejde ultimátní vánoční kombinace. Pravidla jako v aréně - každý hlasuje jednou a oba své favority uvede do předmětu příspěvku.

Přeji všem Zatrolencům (je Zatrolenec vlastní jméno? :)) krásné Vánoce a něco pod stromečkem, ať už z jakéhokoli materiálu. A loučím se citátem, kdo první napíše jeho autora do příspěvku, má u mě jednoho bezvýznamného zatroleného bludišťáka :)

"Jste skvělí. Jste úžasní. Mám vás rád."
23.12.2010 09:20:24

rbx

prirodni + zarovcicky
od svicek jsme upustili jakmile se nam narodily deti. A taky jsme zacali stromecek privazovat k radiatoru :-)

23.12.2010 11:32:37

plastový a žárovky

Nikdy jsem netušila, že budu někdy souhlasit s Ringem, ale teď už je to během dvou dní podruhé:-)

Důvod - nostalgie. Ten šílený plastový kus, co vůbec nevypadá jako stromek, jsme měli doma, když jsem bylo dítě. A na něm visí šílené ozdoby z různých dob druhé půlky 20. století. Nejstarší kusy pocházejí ze čtyřicátých let z dětství mého otce.

Přírodních stromků máme do 100 metrů od baráků asi stovky a vypadají tam rozhodně líp než u nás v herně:)

23.12.2010 11:43:01

plastový + žárovičky
Ale přírodní, velký, se svíčkami, to by byl takový můj ideál, který si přeji od dětství :) a snad si to někdy splním. Ale od mého dětství (cca od mých 6,7) máme stále stejný, umělý, malý stromek na kterém jsou barevné žárovky, které ani nesundáváme :).

Btw existují dnes (bezpečné) svíčky, které se dávají na stromek? U nikoho jsem to nikdy neviděl :)

23.12.2010 11:50:26 | Upraveno autorem (porovnej)

Přírodní - žárovičky
Svíčkám a prskavkám na stromku bohužel odzvonilo poté, co kvůli nim přišel k menší úhoně koberec :-)

23.12.2010 12:15:52

plastový a žárovicky
Ale u me mile, zase naopak. Tak tezko rict. Umely mame od te doby, co jsem jako male ditko suchy smrcek strhnul rodicum do postele. :)
JInak všem přeji krásne pohodove vanoce. A odpocinte si na leden, protože ten bude stat za to. Skoda, ze jsem nestihl bludistaka. (TOhle bych vedel taky)

23.12.2010 12:20:25

Přírodní a žárovičky
Stromeček vždy Ježíšek donese až 24. ráno a dopoledne zdobíme. Máme modré žárovičky, jinak sláma a tradiční ozdoby, ale když pak příjdeme do obýváku, kde je zhasnuto a svítí tam jenom modré žárovky na stromku, to kouzlo okamžiku se nedá popsat :).

23.12.2010 12:47:09

Elenistar
Njn, kdybys seděl u internetu pořád, jako slušně vychovaný muž, moh si mít bludišťáka :)

23.12.2010 12:54:40

přírodní a žárovičky
Žárovičky jednobarevné a neblikající. A se stromkem jsem si letos užil - koupili jsme borovičku, bohužel jsem si nevšiml, že když rostla, tak ji přivázali k luku. Hodinu a půl jsem ji otesával, než byla schopná ve stojánku alespoň stát a nikam se nepřevážit...

23.12.2010 13:52:21

prirodni a ani jedno
holt na stromecku budou susene jablka, susene pomerance a nejaka ta slama

23.12.2010 14:02:30

Přírodní a žárovičky
I když přírodní...asi napůl. Letos jsme se vrátili k naší staré tradici a stromeček si sestavili z jedlových větviček, které se upevňují do kovové konstrukce. Nevěřili byste, jak je krásný...a navíc, má mnohem silnější a pevnější větvě :) Jedlička nám vyrostla na zahradě a protože už zabírala místo, musela dolů, vršek použila sestra jako klasický stromek a ze spodní části jsem si postavil stromek já, tomu říkám efektivita...
Neuvěřitelné zážitky mám z dětství, kdy jsme pro chvojí na tento stromek chodívali do lesa a šplhali na něj na obrovské jedle...(žádné uřezané vršky, jen pár větviček na vzrostlých stromech)...i toho divočáka se zahnutými zuby nahoru jsem potkal....

rbx: jo, dobu uvazování k radiátorům mám v živé paměti

23.12.2010 14:20:15

natural kmen a světlo pod proudem
bez vůně jehličí ze stromku by to u nás nešlo.

23.12.2010 19:27:52

umely - zarovky
svicky jdou blbost mi prijde :D kazdopadne umely stromek je lepsi v tom ze nemusim mit doma ten smrad a vsude se mi nevali jehlici :)

23.12.2010 20:57:39

to Falco
pokud nemas stromek v kvetinaci (e;

23.12.2010 21:17:04

přírodní a žárovičky
svíčky zavání průšvihem a mimochodem teď jsem někde četl, že pokud chce být člověk ekologický a mít umělý stromek, měl by ho mít alespoň 20 let ;-)

23.12.2010 21:30:47

přírodní + svíčky
...prostě jsem konzervativní a chci alespoň na Vánoce co nejméně elektřiny a spol. (televize, rádio aj.). Takže svíčky, ticho a za oknem sníh... idylka. ;)

23.12.2010 22:17:39

přírodní a žárovky
přírodní - krásně voní, je hezčí a po vánocích se zrecykluje k krbu
žárovky - stromek pak není vystaven předčasnému samovznícení

jinak máme superstříbrný stromek - nevěřila jsem co se na něj vleze baněk (koule, vánoční ozdoby)

23.12.2010 22:37:19

všechno
doma mám plastový se žárovičkama, moderní nerozbitné plastové ozdoby

a na chalupě přírodní se svíčkama, zdobený slamenými ozdobami, skleněnými kuličkami (ještě po babičce), ...

ten první mi jednoduše patří do města, ten druhý na chalupu do přírody Nízkych Tater ;-)
(To jsem zvědavá, jak to zamává statistikou)

23.12.2010 22:40:00

plast + elektřina
Aspoň ňozdoby jsou ze slámy a dřeva, semotamo perníček, nebo pravá šiška. Žádné skleněné báně či dokonce pévécé. Jediná umělá hmota jsou vlasy některých hippie figurek.

Šťastné a veselé a hravé a vůbec zatroleně povedené Vánoce všem!

24.12.2010 07:48:24

přírodní + žárovičky
není co řešit. :-))

24.12.2010 09:10:51

přírodní stromek + žárovky
ozdoby sladěný, ne moc barevný, přirodní materiál - dřevo, sláma, případně homemade z pomerančů a skořice...

jedinou výjimku má naša stará rodinná baňka (těžko říct z čeho je, na sklo je to hrozně lehký - je krásně žlutá, skoro kulatá a z jedné strany má takovou konkávní plošinku modrou s 3D bílou lodičkou... tu tam musím mít aji dyby nevím co... nechápu jak mohla vydržet tolik desetiletí vpořádku... a netuším co budu dělat až se nám rozbije... to už snad ani nebudou vánoce...)

a ještě arabesky...

24.12.2010 20:00:12

příroda + žárovky
a ještě rozhodně prskavky , hodně prskavek - můj milášek.

24.12.2010 20:03:33

příroda + svíčky
+ prskavky...

Holt konzerva :-)

24.12.2010 20:32:31

Kuriozita
http://prievidza.sme.sk/c/5705680/nepredane-stromceky-pojedia-dva-bojnicke-slony.html

3.1.2011 16:35:12

Vybíráme z Bazaru

Guns & Steel (EN)
Guns & Steel (EN)
Akt. cena: 100 Kč
Končí za: 9 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas