Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Trička Zatrolených - 2. várka
Pro velký úspěch Zatrolených triček zahajujeme další možnost jejich objednávky. Předpokladem pro výrobu je, že se sejde cca 30 vážných zájemců.Seznam objednávek aktualizován...
http://www.zatrolene-hry.cz/temp/tricka.html
1x pánské XL
Díky.
1x pánské L
Díky ještě jednou ;).
2x L pánské
Promiň, že tě matu, ale byly jisté problémy s organizací (jako třeba dokopat kamaráda, aby si vybral velikost ;)). Takže ještě jednou, 2x pánské L.
Dík a sorry za mystifikaci ;)
1x XXL + 1x M
v obou případech pro trolí samce, i když ten jeden je ještě jr.
trika
nenajde se ještě někdo, ať se to může zrealizovat??
ad trička
Já jsem se už našel dávno. Třeba klidně 3 kusy, ale Zeus mi to nechce nechat udělat bez obrovského Trola na zádech a jen s tím malým logem vepředu. Takže než trička, které nebudu moct použít na běžné nošení, tak raději nic. Chtěl bych to totiž nosit i mimo deskoherní akce a nerad vypadám jak chodící bilboard :D.
kren
Tak si k tričku kup nějaký pěkný batoh :)
to sappho
Jo vidíš, to je taky řešení :). Jenže kromě esthétického hledisko mám k velkým plochám potisku i praktické výhrady, že neodsávají pot a člověk si pak na té ploše velkého potisku připadá spocený jak pod neprodyšnou pláštěnkou. Pár takových triček mám a v letním parnu je to utrpení nosit.
kren
Tak je nenos v létě ;P.
to Ecan
No ono ale nezáleží na létě nebo zimě, ale na teplotě v místnosti kde jsi a jak taky intenzivně fyzicky pracuješ, víš. A přece kvůli mému tričku nebudu obtěžovat všechny okolo, aby regulovali teplotu :).
kren
On ten velký trol není klasická nažehlovačka, a tak mi to nepřijde jako pláštěňka.
to sappho
No je snad udělaný sítotiskem plastovýma barvama ne (takové ty jako pogumované)? Dneska se snad už potisky ani jinou technologií nedělají ne ?
křen
Asi jo. A co kdybys to pojal jako pláštěňku s trolem ? :-))
nažehlovačky
s trolem by se mi líbily - člověk by mohl tvořit trolí věci z čeho by chtěl
nikdo další tričko nechce?
Stále ještě zbývá cca 5 kousků, abychom nechali 2 várku udělat :)
viz stav: http://www.zatrolene-hry.cz/temp/tricka.html
to Zeus
Vidíš, vidíš, kdybys mi povolil vynechat Trola na zádech, tak by zbývaly už jen 2 kousky :D.
Tricko ala Kren
Snad mne neukamenujete, ale pokud by nekdy v budoucnu byla moznost decentnejsi varianty "ala Kren", tak bych take mel zajem o 2 ks. S velkym trolem na zadech by mne ale ma draha polovicka asi vyhnala :) .
Mimochodem, bylo by (ciste teoreticky) hodne problematicke udelat to i v jine barve? Predpokladam, ze pokud bych si pripadne chtel udelat tricko s logem ZH sam, asi by se na to Zeus moc netvaril.
obnoveni diskuze
hele ja bych tu diskuzi zkusil obnovit jestli by se nenaslo par dalsich jedincu pro objednani tricka protoze sem je ostatnim desne moc zavidel a jedno bych taky chtel :) co vy na to?
ad kren
Já bych měl zájem pouze o křenovu nesaunovací variantu (bez velkého potisku na zádech), proto jsem to sem tehdy ani nepsal.
1x klučičí, velikost XL
...
Dotaz
O tričko bych měl veliký zájem, ale nejprve bych si potřeboval utřídit několik skutečností.
Abych pravdu řekl, tak mi ty jejich tabulkové rozměry přijdou lehce posunuté. Nedalo mi to a přeměřil jsem si doma všechna trička. Standardně nosím XL, ale v té tabulce se mnou naměřené míry triček XL blíží spíš k XXL a to hlavně rozměr 6, který se běžně pohybuje okolo 65 cm. Již jednou jsme si tričko s potiskem kupoval a přišlo mi, jako by bylo o velikost menší.
Dále je tu vídrž. Máte s tričky pozitivní zkušenosti nebo se po několika vypráních začne potisk loupat?
prala jsem zatím jenom 3x
a na tričku to není znát (ale peru trička rubem a na 40 stupňů)
velikost nemůžu posoudit, mám holčičí a to je mi akorát
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Nemesis - feat cards
Akt. cena: 100 Kč
Končí za: 3 dny