Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Trička Zatrolených - 2. várka
Pro velký úspěch Zatrolených triček zahajujeme další možnost jejich objednávky. Předpokladem pro výrobu je, že se sejde cca 30 vážných zájemců.Pěkně zpracované tabulky velikostí
http://www.fruitoftheloom.unas.cz/informace/velikostni-tabulka/tricka/
Zeus
prvni akce tricek me minula. Ted bych o tricko zajem mel, ale musim jeste zjistit velikost - nekdy mi sedi XL, nekdy to mam na sobe jako plachtu, jindy mam akorat zase L, ale jindy ho mam zase jak kdyby po mladsim brachovi, zitra to premerim:-)
Zeus
1xholčičí, velikost M. Hele a barva zůstane černá?
Zeus
1x klučičí, velikost XL
a díky a druhou várku, tu první jsem si nějak nechal ujet.. těším se :)
to Zeus
Já chci pořád to samé co jsi mi neudělal minule.
zeus
1x Klucici L
zatím to promyslím
ale pokud se sejde dost zájemců, tak bych si jedno triko taky vzal!
Zeus
1 klučičí M
Zeus
Beru jedno M pro trolího samce.
Tricko
1xL klucici
Zmena !!
Tak zmena - tedka jsem koukal ze Fruity co mam jsou XLka.
Takze 1xXL klucici ... predchozi prispevek ignorovat.
triko
1x M klučičí
1 x XL pánské
Prosím 1 x XL pánské
1x L pánské
...
Aktuální stav objednávek...
... můžete sledovat zde: http://www.zatrolene-hry.cz/temp/tricka.html
Pokud jste se tam nenalezli, asi jste dostatečně vážně neprojevili zájem :-)
Tj. Ringo, andik007, kren tam nejsou.
Barva trička bude skutečně černá (viz návrhy). Speciální verze dělat nebudu, protože to jen komplikuje výrobu (a komunikaci s výrobcem).
1 x XL pánské
projevuji tedy zájem :)
to Zeus
Nevím jak mám jinak projevit zájem, než ten, že bych chtěl konečně trička, která jsi mi minule chybou záložky v excelu nenechal udělat.
Křen...
Chápu, nicméně se ukázalo, že prostě dělat výjimky celou věc zbytečně komplikuje. Takže v současné době fakt nechám vyrobit přesně tuto variantu trička (samozřejmě pokud se sejde alespoň 20 objednávek, aby se podařilo dodržet uvedenou cenu).
to Zeus
Pokud nepůjde udělat tričko bez velkého trola na zádech, tak tričko nechci. Pokud by to šlo udělat bez velkého trola na zádech, ta bych chtěl 2ks velikosti XXXL v černé barvě.
to Zeus
objednávám si prosím jedno tričko o velikosti XL. Děkuju Die .)
ad velký motiv na tričku ...
Jinak ještě na vysvětlenou ty moje vymyšlenosti, že nechci velkého trola na na zádech trička. Má to dva důvody:
1) Chci to nosit i v běžném životě, takže nechci na zádech vypadat jak reklamní bilboard
2) Druhý důvod je pro mne ještě důležitější a to je ten, že z mých zkušeností nosení trička s velkým motivem v létě je hodně nepříjemné, protože velká plocha potisku "nedýchá" a člověk je pod potiskem úplně mokrý a je to hrozně nepříjemné.
Vzhledem k tomu, že to chci nosit v běžném provozu a ne jen na nějakých herních akcích, tak je pro mne prostě velký trol na zádech nepřijatelný. Ač se mi to graficky líbí, tak z výše uvedených důvodů se raději trolího trička vzdám.
Pokud by trol na zádech nebyl a šlo o velikost XXXL, tak si klidně objednám proti původním úmyslům i 3 trička a ne jenom 2.
kren
Důvody chápu a rozhodně to neberu jako vymyšlenosti :-) A i kdyby to bylo kvůli blbostem, tak stejně má každý právo na vlastní názor. Kdyby jsem někdy v dalších kolech takovou verzi dělal (nevylučuji, ale ani neslibuji), tak se určitě ozvu...
1x M mužské
Díky ó Die ;)
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Pán prstenů - dobrodružná hra
Akt. cena: 500 Kč
Končí za: 10 dnů