Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
seriály
myslím, že tohle vlákno tu chybí :).andik007
:-D budu muset doma oprášit dvd
ella
Já ti nevím ačkoli jsem to viděl všechno, tak pro mne zábavnost odešla s první serií. první díl neměl chybu...ale je dost možné, že jsem to jenom nepochopil.
elenistar
poslední serie je děsná, ale jinak mám seriál moc ráda (byť se na něj nemůžu koukat pořád do kola), třeba psycho planetka je super a spoustu hlášek od rimmera nemá chybu, nezapomenutelné karííííčko atd. prostě tomu člověk musí přijít a chuť
nesmíš zapomenout na direktivu číslo ...
:-D
The Big Bang Theory
Jeli jsme teďka s kámošem za druhým kámošem do Hodonína. Čekala nás poměrně krátká cesta vlakem cca 1,5 hodiny tam a 1,5 h zpět. Kámoš měl s sebou noťas a pustil TBBT a v podstatě jsme se celkem 3 h řezali v plném kupéčku. Bomba nerdský seriál se spoustou odkazů na Star Trek, Pána prstenů, komiksové hrdiny atd. Asi bych řekl, že to je lepší než IT Crowd.
btw
sydo vypadá trochu jako Sheldon :D (vzhledově)
Beholder
To ze je BBT lepsi nez ITC je jasne:-) A ze Sheldon je Sydo a Sydo je Sheldon je take jasne :-)
:-D
a já si říkala koho mi připomíná
rbx
Ahá, tak už je mi jasné, co se sydem nikdy nebudu hrát:
Mystic Warriors of Ka'ah :-)))
http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20100414094831/bigbangtheory/images/a/af/WilWheaton.jpg
Na doživotí (Life)
zrovna dneska to dávaj a mě se to líbí, není to teda super jako big bang theory, ale líbí se mi to ....
jinak big bang sleduju už od začátku a super,
jinak HIMYM,
nebo se podívejte na moviezone.cz tam je celá sekce seriály
no a samozřejmě Galactica
hvar
díkyx za tip (LIfe), teď je okurková sezona, takže koukám akorát na Twin peaks
Pilíře země
docela povedený miniseríál od Starzu. Snaží se věrně kopírovat děj knihy, až na pár detailů. Moc se mi líbil.
sherlock holmes
Vřele doporučuji tenhle třídílný seriál z produkce bbc.
http://www.bbc.co.uk/programmes/b00t4pgh
Spiderman
Teďka sjíždíme kreslenýho Spidermana, už jsme u 54 dílu. :-)
moje top 7
bez poradia:
Futurama
The Big Bang Theory
How i Met Your Mother
Black Books
IT Crowd
Frasier
Friends
dobré boli aj prvé! série Prison Break a Lost a Heroes, ďalšie série stáli za prd u PB a H to platilo 100násobne, Lost sa zhoršovali postupne
písaři a britskej humor...
kultovní sci-fi seriál - Červený trpaslík (Red Dwarf)
anarchisticko-punkovo-hippiesackej mega ulet - Mladí v partě(The Youn Ones)
fantastická Černá zmije (Black Adder) s Rowanem Atkinsonem...
uplně crazy miniseriál Hotýlek (Fawlty Towers) s Johnem Cleesem (Monthy Python)
šílená francouzská kavárna za druhé světové - Halo, Halo! (Allo, Allo!)
geniální britskej humor z oblasti politiky - Jistě, pana ministře a pokračování Jistě, pane premiére...
kreslený - Simpsonovi a Futurama
z českých pak Sovákův a Horníčkův hereckej koncert v Byli jednou dva písaři... (kde člověk zjistí, že hlavní je mít o všem knihu s obrázky...)
Knight Rider...
tedka sem se díval že tu někteří vzpomínali seriály na ORF1 co sledovali za mala aniž by tomu rozumněli...
u nás jednoznačně vedl Knight Rider... to bylo ještě před revolucou a mi to měli ve škole zakázaný sledovat... (bo soudružky usoudili že to má na nás špatnej vliv a pak se o přestávkách pereme atd.)... ten požitek byl nepopsatelnej... sledovat přísně zakázanej seriál tajně a ještě s takovým autákem... :D
jeden dotaz
Nevíte někdo jak se jmenuje MacGyver jménem v seriálu?
:-D :-D :-D :-D
nebo to je Mac Gyver :-D :-D
seriály jedině najednou
nedokázal bych čekat tejden na další díl, pokud se mi to bude líbit :-)
Best of (bez pořadí): Futurama, Red Dwarf, Band of Brothers, Twin Peaks, MASH.... a míří tam i Dexter, ale z toho jsem zatim zvládnul jen první sérii.
Jednoznačne
Firefly + Serenity (!!!!!!)
Battlestar Galactica (nová, stará stojí za... )
Star Trek TNG, DS9, Voyager, Enterprise
Heroes
Lost
IT Crowd
Black Books
2andik007
podle imbd.com je jeho cele jmeno Angus MacGyver
Moje TOP
Spartacus
24 hodin
Prison break
Pacific
Band of Brothers
Návštěvníci
Z toho co nyní vysílají v TV nevím o ničem lepším :-).
Jinak se těším, až budou dávat 4. sérii Battlestar Galactica.
ad 24 hodin
Nesnáším filmy a seriály, kde se objevují obrazy v obraze, dělený obraz na dvě (někdy hrůza i na víc) scény odehrávající se na různých místech v tutéž dobu. Strašně mne to ruší a nemůžu se vžít do děje a mám vždycky chuť nakopat režiséra do ...
A protože celý seriál 24 hodin je na tomhle založen, tak se vždycky otřepu odporem, když slyším zmínku o tomhle seriálu. Je to asi má psychická porucha, ale je to u mne tak.
Slovácko...
tedka sem si vzpomněl (fakt nevím jak) na naprostou klasiku kterou sem viděl x-krát ale možu vždycky znova a nikdo to tu myslím nezmínil...
Slovácko sa nesůdí... to nemá chybu...
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Prodam Show us
Akt. cena: 300 Kč
Končí za: 4 dny