Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
pán prstenů
Do dneška jsem si říkal, že jsem celkem znalý skutečností, týkající se problematiky Tolkienova světa. V 9:30 jsem si pujčil v knihovně knížku "Tolkien - kniha kvízů" 1200 otázek o díle a životě J.R.R. Tolkiena. A zjistil jsem že jsem schopný odpovědět asi na 20 - 25 %. V ústřední toho maj ještě pár kousků. Pokud vás tohle téma zajímá, doporučuji. Napsal to Andrew Murray.P.S.
W40k mám hrozně rád, ale s inteligentní sf se to nedá srovnávat je to jen odpočinková rubačka (ale jak řikám hrozně se mi to líbí)
Boldrick
Ano je to rubačka přece jenom: It's 40 millenium and there is a WAR!:) Ale třeba taková sága Horus Heresy není jen rubání, ale odhaluje historii světa W40k nebo jednotlivé knihy o SM jako Ultramarines a Blood Angels.
2 Fr3......
může bejt já za tím čet jen ty v češtině. na horus heresy mám ale spadeno jelikož si myslím, že magistra z historie w40k bych zvládl:-D a tohle je hezký doplnění
Bol......
Na Horus Heresy mám jen ty nejlepší reference. Navíc to vypadá na hoooodně dlouhou ságu. Mi leží doma první díl a jsem na začátku, ale kámoš má zatím všechny díly přečtené a pořád mi o tom jen básní:) V češtině sem četl 4 díly hvězdného vlka a chystám se na anglické pokračování a potom samozřejmě Poslední četu s Kanem první 2 díly..demoliční četu ještě ne.
OT
a jinak už jdem trochu OT:)
Na březích Středozemě
Tuto knihu jsem si zakoupil za 39 korun. Četl to z vás někdo? Byl to dobrý kup?
Elenistar
Za 39 Kc to byl urcite dobry kup:) Pokud se zajimas o Tolkienovo dilo aspon o trochu vic nez obycejny ctenar, ktery precte Pana prstenu a to mu staci, tak se to vyplati i za plnou cenu.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Eldritch horror + expanze (EN)
Akt. cena: 1025 Kč
Končí za: 22 hodin