Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
offtopic
vím, že je toto primárně stránka o deskových hrách, ale co udělat jednu offtopic sekci, kde by se dalo kecat o hudbě, PC hrách atd? Jelikož by to nebyla diskuze o deskovkách, nepočítaly by se příspěvky do celkového počtu příspěvků. Já např. uvažuji o koupi Nintendo DSi a každý názor by se šiknul. Nehledě na to, že potřebujeme někde uhájit Diablo II jakožto nejlepší PC hru ;)perlička
Dneska s náma na ekonomické fakultě VSB státnicoval Roman Šebrle. Studuje sportovní management :). Jak dopadl vám nepovím, protože nevím, ale jak vyšel ven tak vypadal asi jako na konci desetiboje :). A uprostřed zkoušky (což by se nemělo) vyběhl na záchod, kde jsem se s ním málem srazil. Takže tak :))
Pomoc s bakalářkou
Chci se na všechny vysokou školou povinné zatrolence obrátit s prosbou o pomoc s vyplněním dotazníku pro mou bakalářskou práci. Je to pár otázek na česká zpravodajská média a vyplnění vám nezabere ani 5 minut. Všem děkuji za pomoc!
http://login.oursurvey.biz/1786
Thales
asi by bylo fajn, ten dotazník lehce upravit - když zvolím, že se na TV zpravodajství nedívám, následující otázku (kolikrát denně se na TV zpravodajství dívám) jsem vůbec nečekala, a ona se přesto zákeřně objevila.
sodovka
Já to mám podobně jako ty. Ale přesto se s ním jednou za měsíc setkám. Takže nějakou představu mám. Navíc, tam tuším byla všude větička : Co si myslíš. Takže jsem z toho vycházel. :)
to Thales
Nevím k čemu má tvá bakalářská práce sloužit, ale chybělo mi tam hodně otázek a z toho ta nejpodstatnější co mě tam chyběla byla otázka na vyváženost pozitivních a negativních zpráv.
kren
Zvláštní požadavek. A co neutrální zprávy? Resp. které jsou negativní a které pozitivní?
Thales
Podle me by mely byt otazky vice cilene. Je znacny rozdil mezi zpravami na ruznych tv stanicich a ruznych portalech. Tudiz na mnoho otazek nemam jednoznacnou odpoved, a tak jsem byl donucen prumerovat...
Dotazník
Tenhle dotazník je doplněním k teoretickému srovnání médií a jejich způsobu poskytování zpravodajství. Nezaměřuje se přímo na obsah zpráv (nerozděluje se bulvární a seriózní), ale jestli cílová skupina sleduje zprávy víc v televizi nebo na netu.
to Thales
Bezy to vystihl naprosto přesně. Většina mých odpovědí byla nevím, protože na ty otázky prostě nešlo jednoznačně odpovědět.
to halbarad
Nechápu co ti na tom přijde divné. Tobě se nezdá, že 90% zpráv v TV zpravodajství je negativních? Pořád se dovídáme kdo se kde naboural, kdo kde koho zbil, kde se jací politici nedohodli, kdo o kom řekl to nebo ono negativního. Kdo s čím nesouhlasí. Prostě jakoby se celý život a celé dění ve světě a společnosti skládalo jenom ze samého negativního. Zpravodajci vesměs hledají to co kdo udělal špatně a kdo co udělal dobře je vůbec nezajímá.
kren
Zpravodajci holt hledají to, co zajímá lidi. Těm jsou něčí úspěchy ukradený. POřádná tragédie... to je to, co diváky přitluče k obrazovkám. To je svět...
to Elenistar
Ale takový svět si tvoříme my sami, ten se tady zničeho nic neobjevil.
offtopic
já se jen jdu pochlubit, že už mám ikonku :D tohle vlákno je pro to jako stvořené :D :D
masters of rock 2011
tak priznejte se kdo je na tehle fotce a dela tak krasnou reklamu? http://www.rockmax.cz/data/gallery/2011-mor-sobota/img_8498.jpg
cSF.Loser
tak toho panáčka poznávám ID Tharr.
Prosba
Může se prosím někdo podívat do mého seznamu her a napsat, jestli tam něco vidí?
Udělal jsem pár kliknutí a mám dojem, že se mi vymazalo přes sto her vč. wishlistu :-)
Droll
nic tam nemáš
Droll
vidim tam jednu hru ve Wishlistu, jinak nic. Vypada to, ze to budes muset naklikat vsechno znova.
Droll
Také vidím pouze jednu hru ve Wishlistu a 6 přátel.
Záhada
Tak díky, zjistil jsem, že hra "Eclipse: Rise of the Ancients" může být zároveň ve sbírce i ve wishlistu, jedinný vedlejší efekt to má, že to vymaže všechny ostatní hry :-)
Mám to hlásit adminovi?
Droll
Diovi to napis urcite, ma tam asi nekde chybu a opravi ji.
...
Tak jsem mu napsal, ale upozorňuji ostatní, že to funguje u vícero her (možná všech), že můžete mít zapnuté obě tlačítka současně (zapnutí jednoho nevypne druhé) - Hru mám a Hru chci a způsobí to vymazání seznamu her i wishlistu.
to Droll
Aneb jak nás Zatrolenky přirozeně dovedou k pravidelnému promazávání starých her z wishlistu :-D
proste
Zeus rozhodnul, ze nechces uz nic:-D
Droll
tak ešte že som si nedával to rozšírenie na eclipse do WL :)) Aj keď by mi to nevymazalo toľko hier ako tebe :)
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Conflict of Heroes: Bouře oceli (CZ - Fox)
Akt. cena: 1200 Kč
Končí za: 2 dny