Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Mnichovo Hradiště 2011
Deskoherní akce 31(30).3 - 3.4.2011 v prostorách bývalého kláštera v Mnichově Hradišti. Vzhledem k omezeným ubytovacím kapacitám (30 míst) je akce lehce výběrová. Vítán bude samozřejmě každý, ovšem ubytování by si již museli zajistit sami v některém z místních hotelů či penzionů. Více o prostorách zde: http://www.fokus-mb.cz/vnejsi/klaster.htmchybka
Chybicka se vloudila, poslal jsem administratorskej link misto normalniho :o)).
Takze znova:
http://dd.albumino.com/2140651905
Eště tak vědět ...
... kdo je kdo :|
kren
musis prijet a pak je poznas. Skoro vsichni ti lidi byli i na Zelivi. To uz jsou dve akce, kde jsi byl nepritomen! Prober se, jinak budes mit neomluvene absence :-)
Mě poznáš taky snadno...
Jsem tam ten nejhezčí! :D
to rbx a ostatní
No ze 4 akcí, které oficálně proběhly jsem nebyl na 2 posledních, takže je to 50% účast, takže to se mnou není zas až tak strašné. Ohledně Warconu a špatného počasí mám spíš obavy kam se vejdeme v případě, že tamní hlučná zábava s hudbou bude muset být uvnitř v sále..
kren
50 lidi je preci jen jina vyjednavaci sila, nez 20. Takze chci s pani dojednat, ze se ji proste vyplati jednu sobotu zabavu vynechat. Pokud ji navic reknu, ze tam bude 20 lidi cely tyden, ze se za tu dobu vypije nekolik sudu, tak by mohla byt soudna a zvazit, co je vetsi kseft.
rbx
já si to nemyslím, my tam budeme jednou, štamgast je štamgast
hvar
my tam budeme kazdy rok a zaplnime ji cely barak. To predtim vubec nemela. Ale treba se pletu a minuly rok byla jen hlucha sezona.
rbx
barák zaplníme, sudy vypleníme. Též bych jí doporučil objednat kamion griotky a vodky.
Btw. je ještě jedno volné místo? Přítelkyně by se stavila a Poli by si chtěl zahrát, takže se tam nějak prostřídají :)
WC
Ještě mne dost zajímá, jak tamní "luxusní" WC zvládnou nápor 50 lidí.
květen 2012
který termín je lepší, spíše v druhé půlce?
ozzy
Spis druha pulka, v te prvni jezdime s Eyronem na akci, co porada Lada Smejkal ze Sveta deskovych her...;)
návrh
helejte když vyjmeme battletech podle mne můžeme ty videa dát veřejně, jestli s tím aktéři souhlasí, prasátko asi ne ale ty záběry jak se hraje nebo jak cpou jendu do komína to by šlo ne?
nejvyšší autoritu bude mít Radek je opatrný a to se nám teď hodí
To hvar
Mě rvou do komína? Ani náhodou! Nic takového tam nebude! :D
kren
Co znamená luxusní :-)) no pánové budou chodit do přírody :-))
to sappho
No luxusní znamená, že jejich odér se luxusně šíří chodbou a mouchy mají pré.
krene
to pak zalezi na tom jestli jedes hrat nebo obdivovat zachodky :-P
Permonick
No i hráči musí tam kam císař pěšky :-)) Pokud jsi nepřišel na nějaký zázračný způsob. Což by mi občas bodlo :-D
hvar
Tak vyndej Battletech a někam to dej :) Ale ten BT mi pošli, už si to moc nepamatuju :)
hvar
me ho posli taky, ja uz si ho taky moc nepamatuju :)
sappho
se bude chodit do přehrady :)
sydo siaron
No to muselo vypadat. Už se těším jak se na warconu přidáme ;-)
Krvavé záda jsem poctivě trénovala na Vš :-) no a dalším neřestem se taky nebráníme :-D
jenda
buď tě chtěli nacpat do komína nebo znásilnit si vyber
hvar
To si zase bulvár smlsne. :-D
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Prodám KS verzi MB:R - SURT
Akt. cena: 300 Kč
Končí za: 6 dnů