Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
ndru
Nejsem zubař, ale systém používám stejný :-) Přestože jsem hračička a software který používáme má v sobě plánovací kalendář s možností objednávání už implementovaný (i když jen z naší strany, on-line objednávky neumí), zatím se nám stejně nejvíc osvědčil klasický pen&paperový způsob. Hlavně kvůli různým častým změnám a přesunům a "vmačkávání" neodkladnějších záležitostí mezi ty již dříve objednané do mezer, které původně vůbec neexistovaly. Pokud by pacient byl odkázaný na vypsané volné termíny, dostal by se na řadu např. za 2-3 měsíce, což v případě že potřebuje třeba předoperační vyšetření k výkonu dejme tomu za 3 týdny je zcela bezpředmětné. A když vidím jak s termíny žongluje moje zubařka také z důvodu naprosté přeplněnosti, tak to asi bude mít podobné.
to Micc
jj. taky jsem ve sve praxi (nejsem zubar) skoncil u pnp. je to prenositelne mezi ruznymi pracovisti (prumerne mam 4), docela dobtre zabezpecene data (i kdyby se mi k tomu nekdo dostal, tak nekdy sam lustim, co jsem to tam pred tydnem vlastne napsal), sice po case nevzhleden a proskrtane, ale alespon je videt, ze se zije
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Trial by Trolley - KS edice, včetně figurek
Akt. cena: 500 Kč
Končí za: 3 dny