Je mezi přítomnými hráči zubař?

Rád bych se na něco zeptal :-)

Díky...
2.9.2011 19:14:36

ndru
Nejsem zubař, ale systém používám stejný :-) Přestože jsem hračička a software který používáme má v sobě plánovací kalendář s možností objednávání už implementovaný (i když jen z naší strany, on-line objednávky neumí), zatím se nám stejně nejvíc osvědčil klasický pen&paperový způsob. Hlavně kvůli různým častým změnám a přesunům a "vmačkávání" neodkladnějších záležitostí mezi ty již dříve objednané do mezer, které původně vůbec neexistovaly. Pokud by pacient byl odkázaný na vypsané volné termíny, dostal by se na řadu např. za 2-3 měsíce, což v případě že potřebuje třeba předoperační vyšetření k výkonu dejme tomu za 3 týdny je zcela bezpředmětné. A když vidím jak s termíny žongluje moje zubařka také z důvodu naprosté přeplněnosti, tak to asi bude mít podobné.

10.11.2011 23:45:29

to Micc
jj. taky jsem ve sve praxi (nejsem zubar) skoncil u pnp. je to prenositelne mezi ruznymi pracovisti (prumerne mam 4), docela dobtre zabezpecene data (i kdyby se mi k tomu nekdo dostal, tak nekdy sam lustim, co jsem to tam pred tydnem vlastne napsal), sice po case nevzhleden a proskrtane, ale alespon je videt, ze se zije

11.11.2011 08:20:06

Vybíráme z Bazaru

Trial by Trolley - KS edice, včetně figurek
Trial by Trolley - KS edice, včetně figurek
Akt. cena: 500 Kč
Končí za: 3 dny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas