Den D
Pro ty kdo nevědí, "Den D" je TV pořad, kde podnikatel předvede svůj projekt a žádá pětici investorů o peníze na rozjezd za určitý podíl ve společnosti.Tajemství mysli a srdce
Zde info z www.hanaj.cz - firmy co to produkuje:
Hra Tajemstvi srdce a mysli obsahuje přes 500 otázek, na které můžete, ale také nemusíte odpovědět. Jsou více či méně vážné, hlubší s nutností delšího zamyšlení či takové, na kterými se můžete usmát.Minimálně Vás přimějí k vnitřnímu zamyšlení, většímu pochopení sama sebe i ostatních.
Ukázka ze hry:
Co v životě nejvíc potřebuješ?
Jak se cítíš, když tě někdo kritizuje?
Jak vypadáš, když máš zlost?
Co chceš, aby si lidé o tobě mysleli?
Na čem je postavené tvoje sebevědomí?
Co na tobě rodiče nejvíce oceňovali?
Spal jsi někdy sám v lese? Když jsi do toho šel, tak proč? Pokud ne, odhodlal by ses ?
Co si u sebe představíš při slovech: být opravdový.
Co v tvém životě způsobuje pocit vyrovnanosti?
Využíváš svoji intuici a citlivost? Jak?
O co se rozhodně nechceš dělit?
Jakou překážku k tomu, abys byl šťastný, můžeš popsat?
Z čeho jsi měl jako dítě strach?
Stydíš se někdy za sebe?
Kolik zabíráš prostoru v partnerství?
Člověk je minimálně z 90% polospící automat, který opakuje stále to stejné. Co si o tom, myslíš? Máš zkušenost, jak změnit tyto automatické návyky?
Já kousek toho "Déčka" viděl ...
... ale nějak mi uniklo rozlišení kdy se vynořím z nitra úspěšně a kdy neúspěšně. Tedy jako co přesně určuje to že jsem ve hře úspěšný nebo naopak neůspěšný ?
Kren
To vystřihli. Asi nezbude, než hru koupit. :D
Tipuji, že budou otázky nějak obodovány a čím složitější/niternější otázka, tím více políček ujdeš. Ale kupovat to nebudu, raději nechám detaily zahaleny mlhou tajemství mysli...
to husak
No to bych chápal, ale to potom není hra, ale losování otázek a kdo si vylosuje těžší, tak ten pak vyhraje ne? Zdá se mi to celé nějaké ujeté, ale docela by mne ten mechanismus úspěšnosti teda zajímal.
Srdce
jsem nestihla v televizi, zato jsem ho viděla naživo včera v Cannes. Takže nejenom, že ho vydali, ale už je připraveno francouzské a později přibude i anglické a německé vydání.
NENÍ TO DESKOVKA,
jak ji chápeme my. U Srdce jde o proces hry, nikoliv o její zakončení. Vítěz se neurčuje. Jde opravdu jenom o sociální poznávání a zábavu v průběhu hry. Možná tu budu za exota, ale my jsme takové hry hrávali na vejšce. Takže si dovedu představit lidi, co tu hru budou mít rádi a budou ji hrávat. Já osobně bych odstranila desku a nechala jenom karty s otázkama.
Dokonce teď přemýšlím, zda ji nekoupit... (Jasně, klidně si kažte dobrou mínku o mně, pokud jste ji vůbec měli.)
to Dilli
Jo tak to chápu. Něco takového jsme taky na vejšce s kolegy provozovali. Projeli jsme v podstatě celou knihu i dospělí si mohou hrát. Úplně s tebou souhasím, jen by i na jejich stránkách mělo být jasně řečeno, že nejde o deskovou hru v pravém slova smyslu, ale že jde o to vyjadřování a sdělování pocitů.
kren
No já myslím, že jim to plným právem jako deskovka připadá. Má to desku, má to karty, figurky, pravidla, tedy všechny vnější znaky tu jsou. Asi stejně jako u Souboru 200 her nebo Člobrďa.
Small World of Warcraft
Akt. cena: 1000 Kč
Končí za: 5 dnů
Zatrolené hry již od roku 2007 přináší hráčům informace o společenských deskových hrách od těch nejpovolanějších – od nich samotných. Protože kdo jiný má důvod podávat informace bez příkras? Kdo jiný o špatné hře řekne, že je skutečně špatná. A komu jinému tedy nejspíše věřit, když o hře bude tvrdit, že je parádní...
Více o Zatrolených hrách | Úpravy Zatrolených her | Využívání cookies | Zpracování os. údajů
© 2007–2025 Ondřej Mysliveček
Načítám ...
Načítám ...
Načítám ...