Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Univerzální playmat
Chtěl bych si pořídit playmat. Hrajeme různé druhy deskovek. Takže by se hodil nějaký univerzální. Nějaké nápady případně odkazy?Na boardgamestables.com majú veľký výber posielajú aj z eu a shipping je okolo 10€
Moc Vám děkuji, právě pokukuji už dlouho na ni, tak to vypadá, že je rozhodnuto.
Ještě jednou díky
Ahojte. Zvažujem kúpu môjho prvého obojstranného gamematu. Rád by som sa však opýtal vlastníkov obojstranného gamematu, či nemajú problém s jeho šmýkaním na stole. Ide totiž o to, že doteraz som mal len jednostranný gamemat a keďže guma bola tá plocha, ktorá prišla do kontaktu so stolom, tak tento problém som nikdy nemal. Neviem však ako to bude, aby by tam bola tá vrchná strana gamematu. Skúšal som si ten môj otočiť naopak a prišlo mi, že je to pomerne dosť šmykľavé. Ako to máte vy?
Není nic snazšího než si pořídit kousek takové té tenké protiskluzové síťované gumové podložky, co se dává pod koberce nebo pod koupelnové předložky.
https://eshop.hyzapodlahy.cz/doplnky/protiskluzova-podlozka-pod-koberec-nordkap-2?itemVariant=92c505b5042b6d5045079c7aa6f48ea7
Uz jsem ho nejakou dobu nepouzil, ale je fakt, ze se asi docela smykal. Ale spis pri priprave, rekl bych. Pri vlastnim hrani a kdyz uz to bylo zatizene komponenty, tak jsem problem nepocitoval.
Nebo jak pise kren 🙂
@Ketchulim oboustranný nekupovat, mám ho a po jednom použití šel do skříně. Pořídil jsem jednostranný a nemáme problém ;-)
Mám víc oboustranných, stůl extra hladký a drží dobře…
Ahoj, je lepší nějaký vzor nebo je i čistě černý ok? Kvůli viditelnosti, zašpinění a tak :)
Akú veľkosť kupujete, presne podľa rozmerov stola alebo môže aj presahovať cez okraje? Máme rozmer stola 160x100 a nevieme, aký playmat by bol najvhodnejší.
Určite aby nepresahoval. Potom sa špiní v línii a naviac vie oň hráč zavážiť a vyhodiť nejaké komponenty. Buď na presno alebo o pár cm menší
Osobne som bral šedú farbu, keď nie je toľko vidieť špinu ale zas niektoré komponenty by mohli na čiernej splývať
@chochones je to tak ako píše @Curuj. Keď je playmat väčší ako stôl a presahuje cez okraje, tak tie ohraje sa dosť rýchlo zašpinia. Ja však preferujem väčší playmat ako je stôl. Je to z toho dôvodu, že keď si položím ruky na stôl a presahujú mi až na okraj sotal, tak ma nereže hrana stola (na mojom sú ostré). Ak však tento problém nemáš, tak potom zváš, ktorá veľkosť ti viac vyhovuje aj vzhľadom na to, že menší playmat stojí menej.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Scythe mince "50" originál
Akt. cena: 400 Kč
Končí za: 1 den