Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Profese desko hracu
Ahojte,
Velmi by ma zaujimalo ake je vase civilne povolanie. Ja ma pocit, ze vacsina hracov ktorich poznam pracuje v IT sfere (programator, administrator, IT manager ..) … Nevidel som nikde takuto statistiku, ze kto je vlastne cielova skupina z hladiska profesie.
Za mna - pracujem v IT . A co vy ?
Vědecko-výzkumný/akademický pracovník (termohydraulika jaderných reaktorů)
Software tester analytik :D
IT
---------------------------------
Dobro je prisjetiti se da prividno prav put prema cilju predstavlja u stvari pravodlivo krivudanje
- Je dobré si uvědomit, že zdánlivě pravá cesta k cíli je ve skutečnosti zatáčkou doprava.
==================
x - Everything is nothing - x
Stavbyvedoucí
Můj herní okruh:
obchodní referent, právník, finanční poradce, policista Interpolu, skladník, dendrolog, účetní.
Analytik software (IT).
---
Pomáhám s překlady pro Fox in the Box a testováním her pro Ion Game Design.
Policie ČR
Moje skupina:
Já patolog, manželka patoložka, malej školák, malá školčátko…
@Troll_Ronie už vidím jak tu někdo napíše, že krade auta, nebo dealuje drogy :-D
za mě trapně IT :-)
Výzkum a vývoj v oblasti zpracování přirozeného jazyka (IT)
Head of Production :)
Produkťák pro jeden e-shop s IT.
A ve skupině rodiny, přátel a kamarádů už je to poněkud rozličnější.
Programátoři, zdravotní sestra na šestinedělí, HR, učitelka na ZŠ (nyní na mateřské), policista, řidič VZV, operátor CNC, státní zaměstnanec na ministerstvu, prodavačka, grafička.
Podnikám - pořádám designové trhy, mám módní značku, fotím.
Ja tetuju :-)
Nase skupina: cisnik, truhlar, odhadce nemovitosti, delnik, udrzba automotive, grafik, socialni pracovnik,student,..
IT developer / IT tester / realitní makléř / reklamní agent (pův. web designer) / odborník na vzdělávání učitelů -protože učením se člověk učí, že jo @Falco? :)
Dráteník ;-)
Spoluherci: 2x IT, automechanik, kantýnská, děkan, učitelka, Vychovatelka, 2x knhovník, 1x vůbec netuším; sociální pracovník (OSPOD), 2x matka na rodičáku
@Elnie kradu manželovi auto, dceři dealuju čokoládu
jinak způsobuju traumata na střední škole
@Elnie kdo ne hoď kamenem - když ty jsi byl tak smutný, že je to nuda, tak přece nenapíšu učitelka
I skladník ve šroubárně si může přečíst Vergilia v originále. 😀
Tady tlumočník mezi IT a neIT , návrhář řešení. A občas hrajeme s kolegama v práci - IT vývojáři, testeři
Moc hezká anketa ;-) Vedu terénní pečovatelskou službu. Sám jsem také pečovatel.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
The Colonist
Akt. cena: 920 Kč
Končí za: 2 dny