Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Nejlepší hra se skrytým pohybem (hidden movment)
Jaká je podle vás nejlepší hra s touto mechanikou? A proč si to myslíte?
Já osobně jsem se s tuto mechaniku poprvé setkal ve hře #Captain Sonar kde mě naprosto okouzlila a teď přemýšlím o nějaké další hře. Jako PnP jsem vyzkoušel: #Escape From the Aliens in Outer Space, #Black Sonata a #Fugitive (všechny tři hry mě bavili, ale mou potřebu po hře se skrytým pohybem neuspokojili). Teď přemýšlím o #Sabotage nebo Mind MGMT: The Psychic Espionage “Game.”
Předem díky za názor
Mě hodně chytl systém dedukce v #MIND MGMT: „Hra“ o psychické špionáži , kdy se postupně odkrývá na kterých místech Náborář mohl být a kde zas ne. Navíc se tam přidávají nové prvky do dalších partií.
---
Pomáhám s překlady pro Fox in the Box a testováním her pro Ion Game Design.
#Bestie Dokáže poriadne zvýšiť adrenalín. Je neskutočne napínavá, lovci ak chcú uspieť, musia spolupracovať, dohadovať sa na svojej taktike, optimálne zahnať Bestii do miest, odkiaľ sa jej bude len s obtiažou unikať. Bestie naopak často vyčkáva, sleduje taktiku lovcov, najbezpečnejšie je pre ňu zaútočiť a ihneď zmiznúť. Vačšinou máte v každom kole/dni len jednu šancu na útok, tak musíte hodne premýšľať a taktizovať. K dispozícii je množstvo scenárov a tento rok výde nové samostatne hrateľné rozšírenie Shattered Isles, ktoré ju zas o niečo obohatí.
Mind MGMT
Mind MGMT
Z těch nových mám nahrané #MIND MGMT: „Hra“ o psychické špionáži a #Bestie. Bestie je za mě zábavnější a rozmanitější. Krásně vypadá a ta komunikace je tam dost důležitá, nejlepší ve třech. Mind MGMT je taky dobrá hra, ale kvalit Bestie za mě nedosahuje. Nejlepší je za mě ve dvou, což bývá u her se skrytým pohybem docela vzácné. Takže pokud máš v plánu hrát hlavně ve 2, tak spíš Mind MGMT, pro 3 hráče Bestie
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Sabotér: Temná jeskyně
Akt. cena: 250 Kč
Končí za: 14 dnů