Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Holandská dražba
Ahojte, ma tak dávnejšie napadlo po rôznych diskusiách pri bazáre, že niekto umelo prihadzuje a pod. ,či by to nevyriešila tzv. Holandská dražba.
Viem bolo by to asi dosť komplikované takéto niečo nastaviť softvérovo do bazáru, ale môžeme diskutovať pre a proti, či to má zmysel, alebo nie.
Predávajúci by nastavil max.cenu a zadal o koľko denne klesne cena hry, a ten kto by mal záujem by ju kúpil, princíp tejto dražby je vám asi známy.
A mohlo by sa nastaviť aj možnosť kúpi, len pre tých čo su tu na ZH dlhšie ako… dní, prípadne bez negatívneho hodnotenia, prípadne až od XY pozitívnych hodnotení a pod.
Hm, čo Vy na to?
žeby reroll.cz ?
No nebyl bych zase tak příkrý a zbytečně jedovatý. Na bazaru prakticky výlučně nakupuju a popravdě mě celkem unavuje dostávat neustále ta samá upozornění na pořád tytéž hry za stále stejnou cenu. V tom upozornění navíc není cena uvedena, takže musím pokaždé otevřít inzerát, abych zjistil, jestli už prodejce nastavil reálnou cenu, nebo pořád doufá v zázrak.
Nevidím důvod, proč by to tu nemohlo být, však by to nebylo povinné. Ale Zeus by se k tomu stejně dostal nejdřív v příštím životě, takže je to vlastně jedno.
@kjus Nejsem příkrý, a už vůbec ne jedovatý :-D
Jen popisuji věci pravým jménem.
Popravdě jsem o “holandské” aukci nikdy neslyšel.
I když se tomu říká aukce, tak to žádná aukce v pravém slova smyslu není ;-)
Prostě koupíš produkt na ceně která ti vyhovuje bez přímého vlivu ostatních.
A nezlob se na mě, ale UPOZORNĚNÍ od toho jsou.
A vždy si je můžeš vypnout ;-)
Holandská aukce není nic nového, bez ohledu na to, jestli to někdo již slyšel. Je to zcela legitimní způsob dražení věcí.
A opravdu si nemyslím, že předpokládat, že se každý snaží něco přečůrat, znamená nazývat věci pravými jmény. Někomu by to mohlo vyhovovat, jinému zase ne, to je celé.
@kjus Ono pokud někdo dokola vystavuje hru za stejnou cenu, tak by stejně do holandské aukce nešel.
Za mě nemám problém ani s jedním způsobem aukce a to jak z pohledu kupujícího i prodávajícího, ale na místní bazar bych to asi netahal. Mohl vzniknout trochu chaos v tom, že by se míchaly aukce mezi sebou nebo by se to roztříštilo do kategorií.
Navíc jak někdo psal, už funguje Reroll, bohužel u něj je problém v tom, že se z pohledu prodávajícího nevyplatí kvůli velkým provizím, tak se tam málokdy objeví něco zajímavého.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Jízdenky prosím Londýn
Akt. cena: 105 Kč
Končí za: 1 den