Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Deskofobie
Bojíte se deskových her? Máte strach, že vás nenávidí kostky? Nemějte! Právě pro vás je tady videocast Deskofobie ;-)Super
Obrovské zlepšení, recenze přesně taková, jakou potřebuji. Včetně těch detailů. Detaily bych doplnil i do předvádění novinek a bude to dokonalé.
Každopádně díky!
Jinak
abyste si nemysleli, ze to s tim MageKnightem nemyslim vazne, tak vcera jsem byl potrenovat do brnenske televize a vykladal tam 20 minut o deskovkach. Abych jako s vama nestal pred kamerou poprve, kluci!;)
Aneken
Tak to uz si tam jako dva zkuseni televizni matadori muzeme zahrat Twister :)
sydo
co twister!
crossboule a la hradiště či prdelní dobble a jste miláčky národa :)
taky se přidám
Kluci dobrý, jen není vidět co na krabicích ukazujete. Hodili by se nějaký prostřihy, nebo zaostření na detail.
A to nejsem filmový kritik.
drobná vylepšení...
Tentokrát už to bylo mnohem lepší než minule :-).
Ještě 2 drobnosti: Ale nekamenujte mě, nejsem režisér ani kameraman, ale...
V první části novinek se Jenda s Petrem téměř pořád dívají na sebe, vedou rozhovor a občas se otočí do kamery. Ale jelikož je ten pořad určen pro diváka, myslím, že by bylo lépe, abyste se do kamery (na diváka) dívali téměř pořád a čas od času se podívali na sebe. Jiné by to bylo, pokud by jeden z vás byl host a druhý moderátor/redaktor, pak by to bylo v pořádku...
V druhé části (recenzi) jsem si všiml, že kamera byla daná bokem, nikoliv zepředu. Nešlo by, aby za ní někdo stál a v případě potřeby zazoomoval na stůl či komponenty, o kterých je řeč. Petr se tam dokonce jednou zmiňoval, že teď něco asi neuvidíte, neboť je to malý...
ad laredo
ano, s tím "kameramanem" souhlasím, že by to nebylo tak statický...To mě taky napadlo, jen jsem to neuměla pojmenovat ;.-)
...kdy bude další díl? :-)
laredo
Díky za připomínky! Moc si toho vážíme. Velké díky taky všem ostatním za názory, opět je máme poznamenány a hodláme se z nich poučit.
Směr pohledu je dán podle toho, ke komu mluvíš. Pokud hovoříme k divákovi, koukáme se do kamery. Ale novinky jsou koncipovány jako rozhovor mezi námi dvěma, kdy si vzájemně ukazujeme nové hry a vysvětlujeme si, proč by se nám měli líbit :-) Je tudíž přirozené, že se díváme na sebe navzájem. Nechtěli jsme, aby to byla prezentace novinek pro diváka... takový koncept se nám zdál suchý a neumožňoval přílišnou interakci a navíc by asi působil nevěrohodně. Chtěli jsme aby to bylo co možná nejuvolněnější. V podstatě natáčíme rozhovor, který s Jeníkem vedeme co chvíli. Když se podíváš na jiné vidcasty podobného typu - například DIGIT. Je to úplně stejné. Dva týpci se baví o předmětu zájmu, koukají se na sebe, občas se špičkují vtípky a sem tam prohodí i něco k divákovi, což je v podstatě jediná příležitost, kdy se dívají přímo do kamery.
V druhé připomínce máš rozhodně pravdu, tohle stále ještě řešíme. Bohužel nemáme kameramana a náš stativ neměl polohovací hlavu. To bylo značné omezení. Navíc jsem si sám s Eclipse ukrojil příliš velký koláč a podcenil přípravy. S výsledkem nejsem ani zdaleka spokojen, ale již nebyl čas to předělávat. Natáčeli jsme v kuse od 15h do 21h a já se navíc trápil s propukající chřipkou. Ale příště to zkusíme udělat zase trochu jinak, tak uvidíme, zda to bude lépe či hůře :-) Slibuju, že se budem snažit.
Ještě jednou díky za názor!
ta "jemná"
Bohužel kameraman není :-( Takže spousta záběrů prostě bude i nadále statická, nemyslím, že by to byl až takový problém, ale zkusíme alespoň občas to vymyslet nějak jinak :-) Teď se například připravuje na recenzování Jeník a až usedne za stůl, já budu moct exhibovat s kamerou a nějaké ty efektní nájezdy třeba vzniknou :-) Uvidíme.
A další díl? No přece zase za dva týdny ;-)
Zhan Shi
...jasně, že to není až takový problém :-) Ptáte se na názor a tím riskujete hodně, protože co člověk to názor a každej jsme taky dost chytrej stylem "mohlo by se ještě tohleto a támhleto"...tak proto, ale jako celek za sebe říkám, dobrý - hodně dobrý a jsem nadšená! :-)
Názory
Já i Petr jsme za Vaše názory neskutečně vděční, ale prostě nejde vyhovět hned a všemu, ale vím, že tohle víte,takže se spíš zapojujeme do pokecu aby bylo jasné, že na nic nezapomínáme a hlavně vše se snažíme zlepšit. :)
Jinak bude příští týden jedna malá novinka.. resp. překvapení..:))
Ale to uvidíte až to přijde..:)
Zhan-Shi
Uz se tesim na efektni najezdy s blafakem;)
to Zhan Shi
... já budu moct exhibovat s kamerou a nějaké ty efektní nájezdy třeba vzniknou ...
Já jen doporučuju to příliš nepřehánět. Člověk co moc často netočí, tak pořád zbytečně používá zoom sem a tam, nebo sem a tam rychle švenkuje až oči přecházejí a v konečném výsledku nic není vidět a bolí z toho oči. To ta kamera ze stativu je mi milejší. Ale to asi jako zkušení filmaři všechno víte.
jak křen podotkl...
tak zoom je skutečně nepříjemná věc, a proto se prakticky ve zkušené filmařině nevyužívá. Když už, tak v rámci účelu, nebo efektu, kdy lze prohlubovat pozadí. Děláte to tedy správně a není důvod to měnit. Od prvního dílu je to celkově velká změna k lepšímu.
novinky
Dobrý. Jen to zakončování povídání o novince, jak vždycky pronesete "určitě v budoucnu zrecenzujeme".... Při tom počtu stávajcících dobrých her a záplavě nových...no nezní to příliš pravděpodobně. Ale možná se mýlím. Ostatně je to vždy takový hezký, otevřený závěr :-)
Druhý díl
Za mě teda zase chvála:-) oproti prvnímu dílu je vidět hodně zlepšení, který zvyšujou kvalitu. Líběj se mi během recenze malý okýnka se záběrama na hru i popisky (jak během představování novinek, tak během recenze). Jenom je škoda, že při ukazování možností hráče v recenzi je záběr trochu posunutej, takže ty důležitý věci nejsou v centru. A ještě mě teda trochu mrzí, že tam není zase na závěr hodnocení komponent (co tam je, jak je to hezký/kvalitní apod.), ale jinak je tam teda vidět spousta práce a moc díky, že to děláte. A záverečný hodnocení se mi moc líbí (až na to chybějící zhodnocení obsahu), protože mi to hezky sesumírujete jestli by se mi to líbilo a má cenu o tom přemýšlet...nebo ne. Fakt super;-)
Panzer
Tak právě Convoy a Revolver jsou jisto jistě v plánu a myslím si, že udělat pěknou recenzi na DF by bylo taky super.. ale nechceme to hned dávat za sebe a co víc... nechceme přinášet jen recenze o hrách, které se nám líbí..:) Budou tam i nějaké drbárny..:D
Nespokojenost
Jsem nespokojen, chce to zásadní 2 změny:
1. Delší stopáž
2. Větší frekvence dílů :-D
Deskofobie
Druhý díl byl ještě lepší než první!
VELKÁ NESPOKOJENOST
Musím souhlasit se Svobim, jsem stejně nespokojen, jako on. Opravdu by to chtělo delší stopáž a větší frekvenci dílů. Klidně bych z toho udělal týdeník. Co týdeník, klidně deník. A nebo víte co, úplně nejlepší bude, když do Tomovek dáte webkameru a někam pustíte online přenos :-) Myslím že přenosy z úterních a čtvrtečních pařeb, by mohly být hodně sledované. No jo, ale kdo by to cenzuroval?? :-)
Tak raději kluci zůstaňte u současného formátu, fakt je to super a vím kolik za tím musí být práce a hlavně nadšení:-)
PerPer
I když takový přímý přenos z utkání v BloodBowlu včetně zuřivého komentátora... To by možná stálo za to :-)
Díky za podporu!
3. diel - super logo
Chválim, v podstate som zatiaľ z 3. dielu videl iba pár sekúnd s logom, ale nedá mi nepochváliť výborný nápad :).
--
Tak dopozeral som to celé. Diel čo diel ste prirodzenejší, uvoľnenejší a tá porovnávacia recenzia ma bavila :). Teším sa na ďalší diel!
Deskofobie 3. díl - Convoy vs. Revolver
Tak je to tu..:) Další díl našeho pořadu, který Vám nyní přinese pohled na dvě " stejné " hry, ale přesto asi jiné. Klidně nám napište komentáře nebo i kritiku..:)
http://www.youtube.com/watch?v=zdyRAb3meUc&feature=plcp
Jen pro informaci uvedu, že 30.10. bude další díl a nyní bez recenze, pač Vám přineseme pohled na herní akci Deskohraní. Udělali jsme pár rozhovorů a prošli snad všechny herní místnosti...Tak snad se bude líbit.:)
Jenda
Těším se, až budu někdy sama doma a pustím si to všechno naráz :) Bohužel jsem zatím neviděla nic :(
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Wildlands - nova, pouze vyloupaná
Akt. cena: 800 Kč
Končí za: 6 dnů