Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Zneužívání bazaru
Z delšího pozorování zdejšího bazaru jsem si všimnul nepěkného a neetického chování některých prodávajících. Jsou tací, kteří evidentně přeprodávájí hry koupené v zahraničí za nižší ceny a pak je prodávají přes bazar, resp. si je vzhledem k množství nabízených titulů objedná ze zahraničí až po úspěšném vydražení tady v bazaru. Nelíbí se mi to hlavně z hlediska, že je nabízí jakou aukce (u kup těď by to bylo možná omluvitelnější), což může způsobit, že se dva zájemci poperou o hru, vyženou její cenu poměrně vysoko a daný uživatel ji tam za pár dní/případně týdnů hodí znovu za podstatně nižší cenu. Dít se tohle třeba na aukru tak je mi to putna, ale na komunitním webu mi to přijde minimálně neetické...@Cardinalle
Víš musíš se smířit s tím, že každý má jiného koníčka. Někdo hry hrá a někdo je třeba jenom sbírá - a neznamená to, že je syslí ale znamená to to, že má sbírku. A tak jak v jakýchkoliv jiných sběratelských oborech, tak i u sbírání deskových her má desková hra největší hodnotu, když je originál nerozbalená. Myslím, že největší světovou sbírku deskových her má nějaký amík (něco kolem 1500 her).
Kren
To musí byť Jason Levine :)
----------------------------------
herný klub NITHRANIA z Nitry
Jason
má her několik tisíc, ale není v guinesovce.
Ten rekord s 1500 hrami je poněkud starý a byl vytvořen jen s "mass market" hrami.
--------------------------------------
Deskoherní Inkvizitor
Zakládající člen hnutí "Jednorožce s duhou do záhlaví Zatrolenek"
sid sackson
co vím tak slavný dizajnér a sběratel her Sid Sackson měl snad největší sbírku okolo 3000 her... teď nevím kolik je maximum, páč se po jeho smrti sbírka rozprodala. EDIT: tak jsem se teď někde dočetl že těch her měl mnohem víc, prý něco přes 18 000 - http://mancala.wikia.com/wiki/Sid_Sackson
---------------------------------
Deskoherní výzva Zatrolených her
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Bílý hrad
Akt. cena: 20 €
Končí za: 2 dny