Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Změna vzhledu
Ve Zprávách se mi vždy změní vzhled webu:
a v odeslaných nevidím ikonu o přečtení.
To je příprava na nový web?
Používám aktuální Chrome na PC.
Galerie ještě doznají určitě dalších úprav. Aktuálně je to v podobě řekněme beta verze. Cílem bylo ověřit, že dokážeme udělat rozumnou galerii i bez speciálních dodatečných knihoven, které přinesou další chování proti jiným oknům. A přitom zachovat většinu funkčností (jako třeba udělení palce bez přenačtení stránky → což by se mi líbilo u všech dokumentů nejenom u obrázků).
Obecně mám v plánu ovládání šipkami (a Esc) dodělat. A nejenom šipkami, ale právě i pro mobily swipováním.
Krom toho se ještě na mobilech nechová dobře místo určené pro samotnou fotku, protože je vyšší, než je nutné.
A kromě toho mě osobně ještě irituje, že při přechodu mezi fotkami pomocí tlačítek probliknou i ovládací tlačítka, což být nemusí (ale bylo to v této fázi jednodušší). A další vychytávky jako třeba nějaký preloading předchozí/další fotky, aby přechod byl co nejrychlejší.
Nicméně teď se soustředím na zmigrování i zbývajících stránek na novou šablonu, abychom se právě zbavili různých nekonzistencí, které i zde někteří zmiňují. Jako třeba zavírací křížky vyskakovacích oken nalevo místo napravo. A ty jsou způsobeny tím, že se “kříží” styly starých šablon a nových šablon (stránka pod oknem je již zmigrované, okno samotné ne → a to samé okno se může zobrazovat nad zmigrovanými i nezmigrovanými stránkami a tam právě dochází ke kolizím).
Jinak jsem i na dovolené z pláže dokázal přemigrovat detail inzerátu v bazaru (samotného mě překvapilo, kolik funkcionalit tam je, když to srovnám s první super jednoduchou verzí :-). Nasazení asi až ve čtvrtek 13.7. po příletu domů, abych něco nerozbil, když mám relativně omezeném možnosti se soustředit a rychle reagovat.
Pak bude zbývat několik výpisů inzerátů v bazaru a titulní stránka. A pak už jen pár drobností jako měšec, příhlášení, …
Ahoj, také mi nefunguje.
to je schválne v tom novom vzhľade každý odkaz podčiarknutý? dúfam, že to je len dočasná nedokonalosť, lebo je to hrozne nepríjemné a otravné
EDIT: v rámci textu vo fore, s tým problém nemám, ale vrámci menu a v bazare, tak na to sa nedá pozerať
Ahoj, od přesunu odkazů na otázky/diskuze do boční nabídky a úprav vzhledu v bazaru se barevně nerozlišují navštívené odkazy (původně se při :visited měnila jejich výchozí modrá barva na fialovou), a zároveň tyhle odkazy začaly mít podtržení (původně byly odkazy na otázky/diskuze a nadpisy v bazaru bez podtržení). Je to obojí záměr? Díky!
Edit: Koukám, že jsme se s @xixi zeptali ve stejnou chvíli na to samý.
To podtržení určitě ještě řešit budu. Jiná barva visited mě samotného překvapila, že po upgradu přestala fungovat, takže taky budu zkoumat.
Obecně věcí k doladění mám zapsaných vícero. Asi nejotravnější považuji teď galerie fotek jinde než u her. Protože když je v článku nebo v inzerátu víc fotek, tak nejde mezi nimi překlikávat jinak, než zavřít otevřeno a otevřít další v pořadí. Toto funguje (a taky ne ideálně ještě :-) zatím pouze v galeriích fotek u her.
v pohode, keď človek vie, že to nie je finálne rozhodnutie, tak nie je problém to vydržať
Souhlasim s uzivateli xixi a whiskas, taha to oci a zfialoveni mi taky chybi. Obvykle sem nic nepisu, ale ted to jinak neslo :)
I to rozlozeni bazarovych polozek je ted neprehledne. Predtim to bylo dokonale jednoduche. Just sayin :)
Bazar komentar: Na mobilu to vypada ok, ale mohly by byt vetsi ikony her. Na monitoru to vypada mene ok a ikony her muzou byt mensi.
Souhlasím s @proPlayer1 , že bazar teď vypadá nepřehledně. Když byly ceny a příhozy pod sebou, bylo to lepší. Anebo bych aspoň prohodila pořadí sloupců aktuální ceny (nejvíce důležitá informace) a počtu příhozů (nejméně důležitá informace).
Ted už jen přidat filtr dle momentální ceny a za mě dobrý :-D
Mě se to líbí tak jak to je, proto chválím tvůrce za jejich kreativní činnost.
@remisa Pochopil jsem, že tě zajímá čtení na mobilu. Na pravém boku je šedá šipka. Když na ni klepneš, vyjede nabídka “Offcanvas”, ve které jsou otázky a diskuze. Někdy je potřeba trochu popojet v okně doprava, aby se šipka objevila.
Ahoj, middle mouse click na notifikace mi vyhodí nové okno s plain text html stránkou.
Návrh nové funkcionality - přidat nějaké malé tlačítko v detailu hry na instantní vyhledání té hry v bazaru?
PS: uuuuž chci ty moc zpátky funkcionalitu přepínání šipkami do galerie :D
Na mobile, Android:
Po kliknutí na “Další” v časti "Nejnovější otázky" vybehnú ďalšie otázky, ale je to maličké, pričom nie je využitý celý displej. A tlačítko “Zavřít” nefunguje, treba dať naspäť v prehliadači
@Curuj Děkuju za upozornění, o tomhle jsem vůbec nevěděl. Již by to mělo být v pořádku.
Tahle chyba je (teda byla) tam od začátku modernizace (tedy tak 2 měsíce :-).
@Lukado Už se to hodně blíží. Z modernizace (té hlavní a nejdůležitější části tedy) zbývá víceméně poslední stránka (formulář pro psaní článků).
A pak bych chtěl začít začišťovat spousty drobností, které při kácení lesa lítaly. A galerie je hodně vysoko (u ní mám 3 věci k vyladění → v Bazaru vůbec možnost přesunu mezi fotkami bez nutnosti zavírat detail + přesun mezi fotkami v detailu šipkami + při přesunu na jinou fotku nepřenačítání tlačítek pod obrázkem).
Moc chválím novou šipku, díky které se během prohlížení v mobilu snadno dostanu do diskuzí, paráda!
@CurlyPictures Je to jeden z největších přínosů modernizace a důvodu proč jsem se do ní pouštěl (aby byl web lépe použitelný na mobilních zařízeních).
Upravil (a věřím, že k lepším) jsem při tom spoustu i dalších věcí (někdy až drobností). A také tedy napáchal pár chyb, které začišťuji až teď po skončení modernizace.
Například nyní jsem opravil v ročních statistikách hraní hráče rozbité otevření okna s kompletním přehledem hraných her. Díky všem za trpělivost s těmito chybkami, určitě všechny tyto mouchy postupně ulovím.
@CurlyPictures A díky moc za ocenění, moc si vážím toho, když si někdo najde čas i k pozitivní zpětné vazbě :-)
@Zeus Není zač, já díky za super web ;)
pri pridávaní záznamu do herného denníka sa pri výbere hry v menu pridáva do názvu aj html tag </strong>. Formulár je inak funkčný. Robí mi to pri rozšíreniach na kvedlalov. Vivaldi 4.0.2312.38
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Na louce - NOVÁ
Akt. cena: 760 Kč
Končí za: 1 den