Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Schvalování obrázků, aneb odpovědi admina
Zde (mi) můžete nadávat, spílat, lamentovat, vyhrožovat (byť bych preferoval uplácet : ). Každopádně piště sem případné připomínky OHLEDNĚ SEKCE OBRÁZKY, ať můžeme vaše nápady a podměty vyřešit.Ahoj,
Mám dotazy ohledně obrázků.
Pokud se už konkétní odpovědi vyskytují jinde v diskuzích, prosím alespoň o odkaz ( link na diskuzi + stranu).
Pravděpodobně mi taky bylo něco smazáno, protože u staršího příspěvku v diskuzi už nemám obrázek (avatar). (Na horní liště ho pořád vidím.)
Dříve myslím byla 3 (s obrázkem) a nyní se v diskuzi zobrazuje 2 bez obrázku.
Ohledně ztráty bodů vím o vlákně https://www.zatrolene-hry.cz/diskuse/namety-a-pripominky-1/stracam-body-za-prispevky-25046/ ,
jestli tam chápu správně Dioviu reakci na Synuru (aktuálně strana 1 ze 2), tak souhlasil s tím, že by si autoři původních zasloužili zachování bodů.
Další diskuze tam na mne působila dojmem, že je v plánu to (ztráty bodů?, případně nějaké jejich důsledky) nějak řešit.
1) Je v plánu toto řešit i v souvislosti s obrázky (avatary) ?
[Připadalo mi, že hlavní stížnost (uživatelů) souvisí s inzeráty, ale jelikož své hry prodávat nechci, nevadí mi, pokud jich mám méně.]
2) Pokud toto v souvislosti s obrázky (avatary) řešit neplánujete, jak to funguje s jeho možností znovuzískání? Aktivoval by se po znovudosažení 3. úrovně sám, anebo by to vyžadovalo ho znovu ručně nahrát?
(Když ho vidím na liště, tak pravděpodobně někde v systému je.)
[Ohledně priorit mi připadalo, že se hodně řeší bazar, ale možná čtu vychýlené (biased) diskuze.]
Zajímají mne okolnosti okolo obrázku (avataru) . Který můj obrázek byl smazán nepředpokládám za stěžejní, hlavně pokud to bylo něco před lety, tak si ho aktivně pravděpodobně už nevybavím.
Třetí můj dotaz je ze zvědavosti (teoretická) a nesouvisí s problémem zmizení obrázku (avataru) .
3) V souvislosti s obecným “zamítáním obrázků krabic”, jaký je postup, pokud hra vyšla ve více verzích, s různými krabicemi?
; Z pohledu čtenáře/hráče mi dává smysl se dozvědět, že (přední strana) krabice
může vypadat různě (/má více variant).
Dáváte ke hrám, které mají více verzí, více titulek?
Pokud ano, mají v pípadě fotek či scanů uživatelé přistupovat nějak jinak (než klasickým nahráním obrázku ke hře) ?
Nebo obrázky na titulky smějí navrhovat pouze admini?
@Špatňák , ahoj, v sobotu jsem nahraval fotky do Unfathomable, ale nikde je nevidim. Ani ve fronte na schvaleni. Delam neco spatne, nebo se to nekde seklo?
Vzhledem k https://www.zatrolene-hry.cz/clanek/zatrolene-novy-administrator-obrazku-10666/ toto téma zamykám.
@Hokub se vyjádřil, že zatím toto vlákno nebude využívat. Pokud se situace změní, bude vlákno odemčeno.
-----------------
šéfredaktor novinek ZH; předseda KDH Pajdulák
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Orléans - The Plague
Akt. cena: 850 Kč
Končí za: 55 minut