Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Schvalování nových souborů - ADMINI ?
Zdravím,BGG
Já bych se do srovnání s BGG moc nepouštěl, nedopadlo by to dobře. Tam možná schválení hry trvá déle, ale na druhou stranu jsou to zhusta první záznamy o té hře vůbec, tudíž je tam toho dost na ověření, zatímco sem se to dá v drtivé většině případů právě z BGG nebo jiných zdrojů zkopírovat. O množství her, které tam přibývají ani nemluvě.
Vysvetlenie
Citujúc klasika - "chtěl mít hospodu, ale neměl rád lidi..."
Ja chápem všetky dôvody, prečo trvá schvaľovanie tak dlho. O to viac nedokážem nijako pochopiť, prečo admini nechcú backup. "Vysvetlenie", ktoré poskytujú, z hľadiska rozvoja webu vôbec neobstojí.
----------------------------------
herný klub NITHRANIA z Nitry
DuFuS
- Denně mohu schválit obrázky maximálně ke 30ti hrám. Je pak jedno, jestli má hra 1 obrázek, nebo 100. Pokud schválím 31 hru, první schválená se posune mimo viditelnou oblast. Tj. nebude na titulce.
- Časová náročnost je dána tím, kolik má hra obrázků a jak kvalitně jsou od autora zpracované. Pokud mají jasné pojmenování, logiku řazení, správné kategorie, postupuji rychle. Když mám ale například nabarvenou figurku a je v kategorii figurky, tak se musím pídit, zda se opravdu prodávala už nabarvená (u starších her to bývalo), nebo je barvená až po koupi. Atp. Dále mě zdržuje snaha schvalovat obrázky v logické posloupnosti. Tj. aby ti, kdo nepoužívají kategorie neviděli jako první insert, ale třeba herní plán. A současně aby obrázky stejného typu byly u sebe. Atd.
- Pokud už u hry jsou obrázky, musím projít stávající a hlídat, jestli nemáme duplicitu. Aby nebylo třeba 5 totožných fotek herního plán. Atp.
Obecně vím, že by lidé pomohli. Nicméně kopnu teď do vosího hnízda. Za mě potřebujeme člověka, který:
1) Se neposere, když ho bude polovina serveru nenávidět. Já vím, že mě nemáte rádi a máte na to právo. Nicméně beze zbytku se zde aplikuje pravidlo, že "není člověk ten, co by se zavděčil všem." Takže poslouchám kritiku, snažím se s ní pracovat, ale držím se vytčené linie. Slabší povaha by uhnula a kategorie spadne do chaosu.
2) Admin musí mít určitou znalost češtiny. Nejsem bůh, ale jsou i horší.
3) Admin musí mít určitou kvalitu příspěvků, aby mohl nastavit "benchmark" a kvalitu hlídat.
4) Musí zvládnout komunikaci s uživateli.
5) Musí s nimi vůbec chtít komunikovat. :)
6) Musí mít čas.
7) Nesmí zneužívat své postavení.
8) Musí vydržet.
Vím, že nejsem ideální, ale na druhou stranu zatím nevím o nikom, kdo by splňoval alespoň 6 bodů najednou, o 8 se vůbec nebavím. Přičemž pořád pomíjím prostý fakt, že pokud mi nebude celý svět padat na hlavu, tak schvaluji průběžně.
WTF
WTF?
hehe
Ja jsem tady spokojenej.
... ale jenom proto, ze me zadny obrazky a zadnej zdejsi content nezajima. Ja si zajdu pro vsechno na BGG a jsem v pohode.
Jo kdybych tady chtel neco najit, nedejboze sem neco nahravat, to bych se s tim, jak to tu funguje musel zblaznit. Mistni spatnakove s 8 body, kteri chudaci musi tahnout ten tezkej kriz pro blaho komunity ve svym volnym case..
No nic, jdu mrknout sem na bazarek a pak si prohlidnout zajimave obrazky zas na BGG. Mejte se ;).
Bastacka
Mysli si co chceš. Na to máš právo. Nicméně názor nic nezmění. Najdi někoho kompetentnějšího a můžeme začít konstruktivně hledat řešení. Za každým bodem si stojím. ;)
Nebo jinak. Je podle tebe nějaký bod zbytečný? Nebo něco chybí?
Veškeré kvaltování toliko pro hovado dobré jest....
Soubory čekající na schválení
11.5.2019: Kahuna (pravidla)
čeká a čeká.....
taky čekám ...
Taky už mi v profilu čekají soubory déle než měsíc (a to bych už je rád nahradil novější verzí).
Soubory by měli být rozhodně schvalovány častěji.
Chápu, že kontrola zabere o trošku víc času než obrázky,
ale schvalování souborů je dloudobě katastrofální.
lamkal
Déle než měsíc by to rozhodně být němělo, frontu vždy čistím komplet. A poslední čištění bylo před 18 dny. Snažím se to dělat co týden, ale někdy do toho něco vleze, např. teď mi byla vlastní svatba přednější.
Každopádně, pokud něco přeložíš a stihneš to aktualizovat předtím než se to schválí, tak napiš SZ a vyřešíme to, diskuze bohužel nestíhám sledovat, zatímco SZ chodí do mailu který se dá sledovat výrazně snáz.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Fantastic Factories + rozšíření Manufactions+promo
Akt. cena: 1200 Kč
Končí za: 7 dnů