Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
RSS
Zdravím,RSS
RSS = Rádo Se Stalo :D
aspoň vidíš že rss má své poctivé čtenáře
To jo!
To teda má ;) A konečne mi funguje na 100%!!!!
Otázočka - nižšie si Zeus spomínal, že štruktúra "viac" zodpovedá mojím návrhom...
Teraz mi ukáže napríklad "to Voloda (fórum: Hledám(e) spoluhráče)", čo je "Název (fórum)".
Išlo by to prehodiť na "(fórum) Název"?
Tak by bolo prehliadanie príspevkov vizuálne jednoduchšie, pretože príspevky z rovnakej témy (s rozdielnym názvom, ktorý si každý vypĺňa sám) by sa dali jednak sortovať - a tým by som ich mohol vidieť zoskupené pri sebe, jednak aj pri nezoskupenom prehľade by sa to ľahšie čítalo.
Teraz (aspoň ja?) to mám nejak takto:
http://joeyeti.googlepages.com/rss.jpg
už zas nejede RSS :-(
už zas nejede RSS :-(
mimochodem, chybí mi v RSS dlouhodobě:
- autor příspěvku
- název vlákna (zejména u sekcí Obecně o hraní, Náměty a připomínky atd.)
už zas jede :D
byla chyba u mě?
nejede RSS
Safra, to vypadá, že jsem jediný, kdo ho používá? :-)
Dnes celý den nebudu, takže fukčnost vyzkouším až pozdě večer.
funkčnost RSS
Pokud běží web, tak není žádný důvod, proč by nemělo běžet RSS (je to koneckonců jen speciálně formátovaná stránka)...
už zas jede
právě že se mi zobrazovalo v browseru nic. přitom web jel. no už to šlape, tak zas dám na chvíli pokoj.
rss nejede
to je divné, že nikdo nehlásí problémy s RSS, opět mi nejede. :-( nikdo jiný rss nepoužívá?
rss je OK
vážně jsem blbej, anebo rss zlobilo? nerad bych tady nějak tohle vlákno uzurpoval, ale používám ho např. k přeskakování příspěvků o space hulkovi :-)
Zadny problem
Ja pouzivam taky RSS a zadny problem jsem nezaznamenal. Jak uz psal jednou Zeus, RSS je v podstate jeden .php script na webu, takze pokud jede web tak neni duvod aby nejelo RSS.
Prosbička
Prihlasujem sa znovu s prosbou o prehodenie zobrazeného názvu topicu v RSSku - najprv HRA/FÓRUM a potom NÁZOV/TITULOK...
Pleeeeeease
Autor
A bylo by mozne tam pridat i autora prispevku?
A taky aby tam byl jak nazev hry(fora) tak nazev threadu.
Protoze prispevek:
[qoute]
Zatrolene Hry, 19.1.10 9:52:27:
Bajn (fórum: Obecně o hraní společenských her)
http://www.zatrolene-hry.cz/diskuse/obecne-o-hrani-spolecenskych-her-3/tak-uz-je-trol-i-v-novinach-1473/
No s tema zdrojema to typak nemel moc zvladly, ......
[/qoute]
je sice fine ale ceho se to tyka poznavam jen z posledni casti URL.
Mně teda rozhodně ano
Díky ó Všemocný! :D
JO!
Uyborne! Udaka Zevs!
Super !
Slava, slava - tedka uz to vypada perfektne.
Diky moc.
Idu vam pravidelne?
Mne akosi hapruju... obcas sa cosi objavi, ale zdaleka nie vsetky odpovede...
Jj problem
Jj taky mam posledni dobou problemy. Zdaleka nechodi vsechno co se objevi vi diskuzich :o((. Nevim jestli to nema souvislost s tim ze obcas je nedostupnej ci desne pomalej i samotnej web.
u mě OK
Mně jede RSS bez zádrhelů. Teda aspoň jsem si nevšiml, že by mě o něco ochudilo. :-)
Ctecky
Jake kdo pouzivate ctecky? Ja pouzivam plugin do mirandy, a napadlo mne ze se chova troska blbe a to ze kdyz mam nastavenej interval 5 minut, tak kdyz se treba 2x nepodari mu pripojit a potreti jo tak zahodi zpravy ktere jsou starsi 5ti minut (interval kterej je nastavenej pro stahovani). Ale nemam to nijak potvrzene ciste domenka.
Ja mam
Greatnews. Ine feedy (BGG, Spolocenskehry.sk, blogy etc.) mi idu v pohode...
Tie RSSky...
... fungujú nejako divne. Až mi to pripadá napríklad tak, že keď je nalogovaný čojaviem admin, tak idú a keď nie, tak nie... Samozrejme toto je len výstrel do vzduchu a brainstorming, prečo to nefunguje vždy a na všetky...
Napríklad pred hodinou a pol som dostal viacero položiek za sebou, pekne podľa časovej súslednosti. A zase teraz ich mám len pár...
Zeuuuuuuuuuus!
Drobná chybka v RSS
v tabulce nahrazování znaků pro tvorbu URL chybí oblíbené slovenské O pod střechou. Takže RSS mi vyhodí URL http://www.zatrolene-hry.cz/diskuse/obecne-o-hrani-spolecenskych-her-3/co-hodnotne-môzem-ziskat-1738/
i když má být ...mozem-ziskat-1738/ a tato adresa taky funguje. Já vím, je to drobnost, takových vláken je 5 za život...
O pod střechou
Tak ta chybka je vážnější, pod takovéto téma nelze poslat odpověď. Čili to vypadá na bug.
O pod střechou opraveno...
Díky za upozornění :-) Zatím jen to malé, protože nevím, jak napsat to velké :-).
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Loooď - od 1 Kč
Akt. cena: 235 Kč
Končí za: 1 den