Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
připomínky
O víkendu se v rubrice "Nejlépe hodnocené hry" objevilo najednou na prvním místě Go. Ač je to hra, kterou mám velmi rád, tak mě překvapila jedna věc. Z ničeho nic je Go na 1.místě a předtím nebylo ani v první desítce. Dnes koukám do rubriky a Go již opět není mezi prvními deseti hrami. Mohl by někdo krátce vysvětlit, co se stalo.ndru
je to sice mimo tema, ale kdyz uz tu tak filozofujes - proc myslis, ze neexisatuje neverbalni komunikace?
Ringo a ndru
Diskuse je to zajímavá, ale plavte s ní do fóra "Ostatní témata"... :-)
to all:
Já bych to celé smazal a začal od znovu. Tahle diskuse k ničemu nevede. Člověk nikdy nedokáže v textu napsat to co skutečně mysí, cítí, chce, po čem touží, nikdy není schopen vyjádřit textem svoji náladu, schopnosti, dovednosti a pod.
Původně zde založil Parxel vlákno ohledně hry GO, pak se diskuse zvrhla někam jinam, já se ozval skrze fotky (asi taky off topic páč sem mohl rovnou napsat SZ -rbx-, a už to jede) Kdyby jsme seděli v hospodě na pivě, tak byhcom se chovali úplně jinak, bavili bychom se o hrách, vyměńovali názory a zkušenosti a hlavně bychom si nějakou tu deskovku zahráli. Jak zde napsal SYDO a ostatní, bavme se o hrách a hotovo.
Kent
No původně jsem zamýšlel toto fórum trochu obecněji, než jenom diskuse o hře Go a o tom proč se změnila její pozice v žebříčku. Spíš mi šlo o jakési obecnější fórum, kde by se řešili různé nejasnoti okolo ZH. Tedy něco trochu jiného než náměty, které spíš slouží ke shromažďování nápadů jak ZH rozvýjet.
Tak zase k tematu
Měl bych přání, jen jednu drobnost. Jestli by mohlo být listování diskuzemi i nahoře, protože když začnu číst nejakou diskuzi od začátku, nebo pár stránek příspěvků zpátky, musím vzdycky scrollovat dolů a pak kliknout stránku na kterou chci. Ještě by bylo příjemné na kraje čísel stránek přidat znaky pro předchozí a následující stránky (< >). Jenom takové drobnosti na které jsem si zvykl odjinud.
EDIT: opravil jsem diakritiku, četlo se to opravdu hrozně
falco
podporuju, taky mě to štve
ndru
...zavalena dohromady nicneříkající lavinou sofistikovaných pojmů, brrrr
to Falco
A já to umím, heč < a nebo > ;-)
EDIT: Ale jinak je to dobrý návrh, který bych taky rád viděl. Teda alespoň to umístění jak nahoře, tak dole.
to ta"jemná"
stane se
Zeus
Děkuji. Ušetří to ošoupání mého opto tlačítka na myši :)
Zeus
Paráda, míň křečí v ukazováčku.
wishlist
Já si zase vymyslím nějakou blbost která mi přijde šikovná :). Vlastní komentáře ke hrám v mém wishlistu (které vidím třeba jen já, popř by se viditelnost dala nastavit). Jednak si např. můžu řict kterou hru tam mám jen pro nakouknuti, kterou jako must have. A druhý důvod je k tomu, že si u her jako třeba Wings of war můžu napsat seznam figurek které k ní mám. :)
zeus
Plánuje se nějaký archiv, nebo promazání mrtvých a nic neříkajících diskuzí? Například v sekci obecně o hraní deskovek? Ne, že by mi ta šílená změť vadila, jenom se tak ptám.
Udalosti
Nedalo by se do zahlavi jak je Nick a zpravy pridat jeste kolonka udalosti? Mysleno neco co de deje v profilu? Takhle je totiz porad nutne proklikavat vsechny veci v mem profilu to znamena ze kdyz nahraju na web treba clanek tak to ze mi byl zamitnut nebo ze ho mam opravit zjistim jenom tak, ze si projedu vsechny veci v profilu. Jde o to ze veci z profilu casto neprojizdim a treba ze mi neco bylo zamitnuto zjistim az 10 dnu pote misto toho abych ho prakticky ihned opravil a poslal zpet.
malá úprava v katalogu her
Docela by se hodilo, aby v katalogu her bylo počítadlo stránek i nahoře (stejně jako je to tady v diskuzích) - přece jen je trochu otravné, pokud vím, že mnou hledaná hra je na třetí stránce výpisu, sjíždět až dolů.
Díky.
Vlastníci hry
Nebylo by možné v profilu jednotlivých her zobrazit vlastníky dané hry?
vlastníci
Taky jsem o tom přemýšlela:)
vlastnici
jo jo taky se přimlouvám, už jsem to kdysi psal, ale zapadlo to
Občas bych si rád něco vyzkoušel a zahrál a to hle by byla nejejdnodušší cesta jak najít kdo hru má :).
Vlastnictví hry...
...jsem prosil už v červenci:
http://www.zatrolene-hry.cz/diskuse/namety-a-pripominky-1/navrhy-23/?pg=2#44210
A opět bych se přimluvil o vyhledávací políčko katalogu her přímo z titulky. Moc mi tu chybí...
Děkuji :-)
Vlastníci
A nestačí vám lidé, co hru hodnotili? Je přece jedno, zda vám o hře řekne někdo, kdo ji má nebo kdo ji hrál, ne?
to Tormentr
:) pravě že nestačilo - viz důvod co jsem psal níže. Teď to samozdřejmě jde taky, podívám se, kdo ke hře diskutuje a projedu hry co má, jesti je tam i ta co hledám. .... Jen by to pak bylo jednodužší.
Vlastnici
Mně osobně by to přislo nejvíc zajímavé hlavně u málo rozšířených her jako je třeba Pax Romana...
No a kdyby se někdy něco takového implementovalo, tak by nebylo špatné to rovnou udělat i pro wishlisty
vlastnik + vyhledavani z titulky
Pridavam se k PJove prosbe u obou features.
Tormentr
Nestačí.
Takhle bych viděl kolik lidí hru má, koho se přímo mohu na hru nebo pravidlo zeptat nebo s kým si ji mohu zahrát, apod.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Na křídlech draků
Akt. cena: 45 €
Končí za: 2 dny