Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
PŘIHLÁŠENÍ NA ZEUSE
taky se Vám to stalo? celkem jsem si početla než jsem pobrala, co se dějepošta
lognu se a koukám, že jsem všemohoucí, můžu editovat, mazat, házet blesky...
tak chci napsat Diovi a koukám, že já sám jsem Zeus :)
Zeus
Nejlepší by bylo, kdyby si z nás Zeus dělal srandu a všechny ty příspěvky tady psal opravdu jenom on :-D
EDIT: Jinak já jsem vůči božství imunní a navždy zůstanu jen pouhým člověkem. Zaplaťpánbů :-)
EDIT: Ale jinak by asi bylo užitečnější, kdyby všichni postižení napsali verzi svého prohlížeče a jak se jim podařilo se jako Zeus přihlásit a jak se jim podařilo svého neprávem nabytého božství zase zbavit, aby měl pravý Zeus alespoň nějaké vodítko, čím to může být.
Mi se na Firefoxu 3.6.12 tato chyba zatím neprojevila.
spíš vítr
Spíš z toho má vítr, protože stačí jeden nezodpovědnej blb a může tu udělat pěknou paseku.
Opera 10.51
zeus to na mne zkoušel jen, když jsem se snažil přidat zápis z hraní. Jednoduše jsem ho smázl a přidal sebe...
Jinak dobrá sranda na apríla...chtěl bych být na chvíli místními diskutujicímí o diskutování...
Hehe...
Tak jsem se docela pobavil :-)
Každopádně chybka byla v diskusních fórech u her. Takže kdo tam v době problému zavítal, tak získal můj login... Ale už by to mělo být OK, a jsem rád, že jste to vzali s humorem, zablbli jste si, ale vše se zdá být v pohodě :-).
Zeus
a jak poznáme, že jsi pravej? :-P
ella
nijak, je to cylon... přetlaková komora je jediný řešení
Ella...
Jo, tak to už asi nikdy na 100% nepoznáte... Taková permanentní solidní nejistota :-)
Tak inverze
jsem mocny zeus a muzu se prevtelit do kohokoliv
...
Co se stalo ? hej to neni v vtipny. Ted uz tuplem paranoia. ;)
Palec nahoru :)
Tomuhle říkám přínosná (bez ironie) diskuze! Fakt jsem se pobavil. A už dlouho jsme nebyli, my Zatrolení, takhle jednotní :)))
...
A hurá zase zpět k našim žabomyším válkám =(
Prd
Sám si ŽáboMyš :D
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
The Bloody Inn + Carnies exp.
Akt. cena: 1300 Kč
Končí za: 22 hodin