Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Porouchaný obrázek v titulním pruhu
Tak nevím, co se děje, ale nějak mi zmizel obrázek v titulním pruhu - teď je tam jednobarevné pozadí ... kdopak nám ten obrázek ukradl?Kren
Prohlížeč? A dělá to na všech stránkách nebo jen někde?
Otestováno ve Firefoxu a bez avatara tam mám šedivého pajduláčka, jak je zamýšleno...
kren
jasně, Mr. Jack na scénu :)
MSIE7 a 6
Zkusím nějak otestovat (bohužel tento prohlížečový pravěk už doma nemám :-) a opravit aspoň ty nejhrubší problémy.
Každopádně pro tyto prohlížeče již web moc kontrolovat nebudu, přeci jen mají velmi malé zastoupení (MSIE6 - 0,8%, MSIE7 - cca 4%). Nicméně zásadní problémy se budu snažit řešit na nahlášení...
to Zeus
Nepřihlášený mám pajduláčka s otazníkem. Přihlášený, ale bez nahraného avatara mám světle modrý čtvereček.
rozmazany avatar
mam rozmazany obrazek avatara. ohnoliska cislo 6.0
je dany nejaky idealni rozmer obrazku pro avatara?
Kren...
A napíšeš mi ten prohlížeč, který používáš? Protože bez toho ti fakt pomoci nemohu...
Zeus
IE7, avatar je teď už ok, bez světlého pozadí okolo. Trol pořád dole.
Rozmazaný obrázek avatara...
To ještě budu rešit, zatím se tam roztahuje menší obrázek, který je určen do diskusí. Nejpozději o víkendu i tuto nuanci doladím a všem co mají avatara obrázek přemigruji sám.
Teď aktuálně moc nepomůže ani nahrání nového avatara (resp. těm co mají obdélníkového - širšího než vyššího - avatara trochu pomůže, pokud nahrají cca čtvercového)
to Zeus
MSIE 8
... a teď jsem nahrál avatara a vzápětí jsem ho zase zrušil, ale avatar mi na Trolovi zůstal viset.
cca ctvercovy (e;
je porad obdelnik, nae?
to kren
vymazat cache. nekdy to chce i maznout cookies
to ndru
To jsem všechno udělal včetně kuků
to kren
ted uz zbyva jen modlitba
(nebo prastit pesti do case)
Tak ja mam vse v naprostem poradku
Firefox 3.6.20 :-)
ndru 08:33:47
na prvni pohled jsem si tvuj dodatek v zavorce precetl uplne jinak:-D
spodni seda lista
ta seda tam pusobi ale fakt jako pest na oko. Jak by to vypadalo, kdyby to melo stejnou zeleň jako horni menu?
to Zeus
A nevíš, proč se nemůžu zbavit toho Avatara. Pokud nahraju avatara a následně ho tlačítkem "odstranit" zruším, tak zůstane viset, ať refreshuju jak refreshuju. Pokud jednoho avatara vyměním za jiného, tak se změna po chvíli projeví v pořádku.
Zeus
Už je to ok.
Zeus
Btw. v Opeře mini se mi špatně zobrazuje ta zelená lišta s menu... ono se tak dělo i s tím starým designem, ale když už jsi v tom...
spodní lišta
taky bych byl pro, aby získala jinou barvu (něco z těch nahoře?). Ta šedá mi moc nesedí, ale nechci být hnidopich ;-)
Můj profil
Když kliknu na Můj profil na horním menu, tak se mi celá stránka rozhodí a vše se zarovná doleva, včetně trola (a navíc má useknutou část hlavy protaženým obdelníkem menu u mého Avatara)
ad Kedrigern
Mě po kliknutí na Můj profil trol zmizí zcela...
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Česko
Akt. cena: 100 Kč
Končí za: 2 dny