Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Porouchaný obrázek v titulním pruhu
Tak nevím, co se děje, ale nějak mi zmizel obrázek v titulním pruhu - teď je tam jednobarevné pozadí ... kdopak nám ten obrázek ukradl?Merlin
Já to pochopila jako první fázi rekonstrukce stránek :)
Všimni si, že zároveň dole přibyl pruh nový :)
design
Myslel jsem, že jde o nový facelift?:)
Merlin
Ondra bude mít radost, že to vylepšení považuješ za poruchu :))
:D
Ja taky premyslel, jestli jeto vylepseni nebo bug, kazdopadne obrazek byl o dost lepsi podle me.
zlate pravidlo ICT
vzdy se jedna o featuru. i penicilin zacinal jako bug
taky jsem si včera všimńul
každopádně to vypadá dost divně...
take me to zaskocilo
doufam ze to je pouze prechodny stav
Design stránek
Mě se to líbí, jsem pro minimalistické řešení a čistější design, takže u mě ten horní pruh dostává kladné body. Ještě bych ho sjednotil s tím spodním, ale taky myslím, že to je jen počáteční fáze změny. Takže za mě: jen tak dál, chválím...
Vrsek stranky
No, taky nejsem uplne fanda tehle podoby...
ad Venca81
Souhlasím
Změna
Je to změna stránek, on to Ondra určitě dojde sdělit =)
Ten vrchní obrázek je zbytečně velký.
feng shui
koukam ze by nam nejvyssi mel zacit platit za designerske poradenstvi
Lišty
Design horní lišty se mi líbí a stejně tak i obsah té spodní (ačkoliv bych ji taky rád viděl barevně sjednocenou s horní, nebo alespoň dal veselejší barvu než šedou), takže za mě plus! ;-) Kdyby horní lišta zůstala takhle, možná by se dala i lišta uživatele přeměnit na nějakou pohlednější tabulku s většími tlačítky (pouze návrh vzhledu, na obsahu lišty bych nic neměnil).
:-(
Bohužel, nevidím v roztahanějším písmu, hranaté plovoucí osobní "liště" a divně prázdném prostoru napravo od loga žádný smysl. Esteticky krok zpět. Funkčně rozdíl nulový :-(
Pokud bude časem prostor "zaplněn" třeba vyhledávacími okny, webovými záložkami, apod., tak by to byl rozhodně smysluplný krok vpřed a opodstatnilo by to i zmizení arkhamovského pozadí - ale pak nechápu, proč se nahrála rozpracovaná beta do ostrého provozu.
Ondro, neber to jako rejpání, ale mlčet jsem nemoh'...
Design
Mnohem lepší, jen ten odstín byl volil lehce bledší... teď ještě aby se nějak vyzmiznul ten předpotopní zbytek.
Btw. jsem si díky tomu všiml, že tu je i nějaká ta spodní lišta
Je to vážně jen první krok...
Další malý krůček je předesignování té "lištičky" přihlášeného/nepřihlášeného uživatele. Chci tak dát avatara + odkazy jako dnes, které ale budou nejspíš pod sebou...
Další kroky co mám pak v plánu je, že při najetí na Katalog her v horním menu se hned objeví rychlé hledání (možnost zadat název hry) + odkaz na rozšířené hledání...
A pak třeba přemýšlím o konsolidaci sekce Herní kluby a Hráči do jedné nazvané třeba "Herní komunita" a určitě spousta dalších...
Takové mé hrubé črty jsou zde: http://nw.zatrolene-hry.cz (ale je to fakt hrubý črt, ze kterého může zůstat možná jen záhlaví a zápatí :-).
zeus
mě poměrně vyhovuje logika řazení (pravo levo) jak je nyní, příjde mi to přehlednější
edit: jinak to vypadá líp
to Zeus
Z hlediska designu a přehlednosti krok správným směrem. Čistý přehledný, jednoduchý design bez zbytečného rozškatulkování do mnoha obdelníků a mnoha barev.
Zeus, Křen
Souhlasím, dle mého názoru krok správným směrem, přehlednost, účelnost, jednoduchost. Jen tak dále, držím palce, hodně štěstí a málo ubrblaných názorů :-)
Můj návrh: zachoval bych v sekci "Kde se diskutuje" minimálně 15 posledních příspěvků, možná ještě více. Web žije, diskutuje se mocně, některé zajímavé názory by se rychle vytratily.
Zeus
Design je příjemně čistý, uspořádání mi přijde v pohodě. Možná bych tam ale i tak dal nějaké minimalistické decentní linky (třeba jen do ztracena) k ohraničení jednotlivých částí v hlavním těle stránky... jen pro lepší přehlednost.
Zeus
Všechno fajn, taky jsem pro účelnost a jednoduchost, ale prosimtě, zvaž ještě to pozadí pod logem (záhlaví?). Nejsem žádná fajnovka, ale ta modrá plocha s tím latentním vzorečkem mi začíná způsobovat strašný psychický stavy ...
Polylux
Nesmíš na to civět celej den a jít se taky trochu provětrat :D
Aha.
Tak díky za info. Já to radši komentovat nebudu...
PS: nechcete někdo napsat greasemonkey skript, kterej nahodí starej design? :-)))
redesign
No na 16:9 všechny takovýhle stránky vypadaj upřímně tak, že bych si je osobně za rámeček nedal (bez urážky). Kolik lidí, tolik chutí.
16:9
No vzhledem k tomu, že už jsou širokoúhlé monitory pomalu standard, tak je fakt, že na nich to vypadá divně (ať už jde o starý nebo nový design - to je jedno).
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Robinson Crusoe nová
Akt. cena: 721 Kč
Končí za: 5 dnů