Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Nová koncepce bazaru - nesouhlas
Toto téma jsem založil jako protiváhu "palcování nahoru" u hlavního článku o změnách v bazaru, protože tam není možnost vyjádřit jednoduše svůj nesouhlas.Nová koncepce bazaru se mi nelíbí.
Nikde se moc nevyjadřuji, nějaký ten pátek už tady jsem, ale ten nový bazar... Ten nový bazar s někdo založil jako živnost? :D Takové aukro se tím živí. Provize je tam sice větší, ale vystavení je zdarma = jeden jasný poplatek.
Nová koncepce bazaru se mi nelíbí.
Ne.
Po dlouhé době jsem zase chtěl poslat pár her dál. Jsem tu dlouho, komunita je fajn, nicméně toto mě zaráží. Klidně budu posílat z prodeje pár korun (2%: nesmysl..), když se nahromadí třeba 200Kč na nějaký účet, jako podpora. Ale kupovat možnost inzerce? To nemyslíte vážně. Dnes existuje tolik možností na prodej, že jen díky vlídnost ke komunitě jsem tu hry prodával. Dokud se to nezmění, prodám tu za těch pár "volňásků" a mizím, jak pára nad hrncem.
Nová koncepce bazaru s emi nelíbí.
Tohle je fakt úlet, za vystavení inzerátu nechce nic ani ebay.
Nesouhlas
Nová koncepce bazaru se mi nelíbí
Nesouhlas
Nesouhlas
Nová koncepce bazaru se mi silně nelíbí. Prodávám jednou za uherský rok pár her ze sbírky co už nehrajeme, kvůli lepšímu pohodlí jen v rámci předání v Brně. Často je prodám až napočtvrté, napopáté za nižší cenu. A ted by mi takhle měla jedna hra vyžrat roční objem jen proto, že neprodávám jen horké novinky z KS, jak by si zřejmě někteří představovali? A ještě bych měl z toho něco odvádět?
Nesouhlas
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Nemesis - feat cards
Akt. cena: 100 Kč
Končí za: 4 dny