Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
EN pravidla v PŘEKLADECH
@Herb V rubrice s názvem PŘEKLADY se začaly hojně rojit pravidla v EN.
V záhlaví rubriky je stále ještě uvedeno:
“Info: Děkujeme za sdílení cizojazyčných materiálů, nicméně dle interních pravidel budeme schvalovat pouze materiály v CZ/SK/PL. V ostatních případech pouze pokud je autor uživatel ZH nebo jsou tyto jinde nedostupné. Děkuji za pochopení.”
Zajímalo by mě, jak to tedy je?
@Zeus Tak třeba mně tohle chování celkem vadí, radši mám přímé stažení a otevření lokálně v programu, který si sám zvolím (takhle se totiž jedná většinou o dvojí stahování — nejprve kamsi do tempu, aby se to mohlo otevřít v implantovaném prohlížeči, a podruhé, když si to chci stáhnout pod normálním jménem), ale jsem schopen ho akceptovat (tím spíš, pokud to jinak nejde).
@Zeus, @zacinajici: Ne, to určitě nechceš, protže se to vlastně stahuje tak jako tak, ale máš to jenom v prohlížeči. To už se to může stáhnout klasicky a potom si to prohlédnu v preferovaném prohlížeči, jak píše @mh. :)
@peca Představ si, že existuje i skupina lidí, kterým vyhovuje přímé otevření v prohlížeči. Ani jedno, ani druhé není “jediné správné”.
@Herald Představ si, že existuje i skupina lidí, kterým vyhovuje závodit na okruhu v traktoru místo závodních speciálů. Ani jedno, ani druhé není “jediné správné”.
Jen pro mne jedno o trochu správnější.
"Google Chrome je víceplatformní webový prohlížeč vyvíjený společností Google." Jde používat i na jiné věci, ale web je prostě o trochu správnější než dokumenty. Tudíž jednoznačně preferuji stáhnutí. ;-)
A jak to řeší chudáci lidi na unixu/linuxu, kde je hlavní filozofie "Vždy je lepší vytvořit program, který provádí dobře jen jeden úkol."
Argumentace" stahujete soubor dvakrát" je v souvislosti s prohlížečem opravdu směšná, jelikož při brouzdání stahujete více smetí, než většina tuší :-D
Každý obrázek, nebo fotografii před stažením do své určené složky otvírám v novém okně, abych si udělal představu o rozlišení.
Proč soubor stahovat a pak mazat, když se náhled smaže sám.
Třeba je na to jiný fígl, ale já používám tento.
@zacinajici: To “nechceš” byl ode mě řečnický obrat. Mě prostě funkce, kdy kliknu a bez optání se mi soubor otevře v okně vyloženě vytáčí. Vyžaduje ode mě další naprosto zbytečnou interakci.
Bohužel, zatímco si lze nastavit automatické otevření souboru po stáhnutí jak v prohlížeči, tak třeba v pdfreaderu, tak po implicitním otevření v prohlížeči to musím řešit ručně. Proto to považuji obecně za špatné chování (ne tvoje pochopitelně).
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Darwinovy cesty
Akt. cena: 1025 Kč
Končí za: 1 den