Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Playmat - výroba
Zdravím,okrem toho, že to je reklama, tak 61x35,5cm je na potreby (väčšiny) miestnej komunity žalostne málo. Škoda, väčšie rozmery by sa šikli
Psal jsem jim dotaz, jestli neplánují rozšířit nabídku na
Uvidíme, jestji se ozvou.
Výtah z odpovědi v mailu od playmat.cz:
"V současnosti máme zajištěn tisk do rozměru cca 150x300 cm.
ALE hledáme vhodný materiál. Bohužel s tiskem na klasický neoprén s polyesterovou tkaninou jsme nebyli spokojeni a nechceme zákazníkům nabízet produkt, se kterým nejsme spokojeni a ani sami by jsme to takto nechtěli používat…
…jsme v procesu zajistit vhodný materiál pro potřebnou kvalitu tisku pro větší plochy. A do budoucna určitě plánujeme nabídnout i větší rozměry playmatů.
Nabídku budeme rozšiřovat na našich stránkách.
Obšité a oboustranné podložky jsou také v plánu. Nemohu říci kdy se to vše podaří, ale můj cíl je nabídku variant rozšířit do Podzimu 2023."
Já bych jen doplnil (i když se nejedná o neoprén), že jsem nedávno narazil na stránku (www.deskopevnost.cz), kde mají v ponuce kromě standardních doplňků jako meeply, žetony, kostičky atd., také čisté/bílé krabice na novou hru, čisté/bílé desky na herní plán (několik rozměrů) nebo prázdné/čisté karty, dílky-hexy, a také kostky pro tvorbu vlastních…
Možná se někomu bude hodit ;)
* * * * *
Board games klub, Trenčín
…Kdyby to někoho zajímalo, teď jsem řešil výrobu hry, a na playmat.cz to sice ještě oficiálně neuvádí, ale už tisk na alespoň nějaké nestandardní rozměry nabízí (ikdyž jsem si teda za 10 cm playmatu navíc oproti standardnímu rozměru skoro zdvojnásobil cenu; musím ale říct, že s kvalitou jsem spokojený).
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
War of the Ring: Warriors of Middle-earth
Akt. cena: 1000 Kč
Končí za: 3 dny