Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
ZATROHRANÍ v Ostravě
Haló, haló. Zvažujeme v Korunce v Ostravě uspořádat tzv. "Zatrohraní" (zatím pracovní název).cauly
Pulka zari je dobrej termin, to bude jeste teplicko na becku a grilovani:)
sele
musi tam byt sele, osobne oroznim, pokud neumru pri dalsich výkopových pracech...
půlka zari je skvela a na ostravsku asi nejhezci pocasi, není vedro a smog jeste neklesa tak nizko, bo ho nedrzi snih nad kotlinou...
jů konečně zatrocon, kam budu moct dorazit
ad sele a rožnění
Taky doufám, že v plánovaném místě bude možnost venkovního rožnění a opékání, když je Cauly tajemný jak hrad v Karpatech :).
Thajky & sele?
To bude drahé. Korunka asi dostala nějakou subvenci od EU!
září
Super termín, to se ještě může jezdit na letních gumách, máme šanci dorazit :-)
anderson
uvědomuješ si, že většina tvých příspěvků je o letních gumách?
ad Ella
ale zase je dobre vedet, ze je Anderson bude mit s sebou ;-)
cauly
Asi bych tez prijel vam tam hodit nejake to euro. Thajky ja ale nerad, prosim o nejake pekne moravske devce :)
Cauly
Kdyby to byl víkend 10./11. nebo 17./18., tak bych taky mohl dorazit. V Ostravě jsme ještě nebyl, maximálně jsme projížděli. A holek thajských ni moravských mi netřeba, zato bych rád lépe poznal vyhlášené moravské vinné sklepy. ;-)
to Thales
moravské vinné sklepy ... těch teda na Ostravsku moc nenajdeš :). Nejblíž jsou Valachy a tam tak leda slivovicu.
Ella
To víš, žiju jen bezpečností provozu ;-) Hlavně se tam ale chci nějak dostat a proto mi tenhle termín vyhovuje.
kren
Ale sklepy tady jsou!!! To mě přivádí na myšlenku, že bychom mohli uspořádat exkurzi do dolu a sfárat pod zem!!
doly
tak tohle jsem jednou zkousel domlouvat, ale nejak to neklaplo, musi se to pry dost dopredu... ale mozna jsem mel jen pech...
To Cauly
Jestli tam jsou sklepy, pak Syda a Lososového bratra necháme uvázané v hlavní stanu! :D
Vlez do ďury
Vlez do ďury je možný: http://www.landekpark.cz/cz/oteviraci-doba/index.html
Teda je otázkou, jak daleko od Landeku je plánované ubytování a zda se sežene dostatek aut na převoz uhlíchtivých zatrolenců.
SSZGSA
Kdyz nam tam nechate chlast :)
husak
Ideální místo na turnaj ve Vládcích podzemí!
ad podzemi
Enem aby vam tam daky haviř nedal po čuni.
To Sydo
To je taky pravda.. :D Tak půjdeme všichni a ukážeme co jsou hráči zač.. :D Ale už žádné řvaní o dět. po__u.. :D
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Prodám Břink! Velká podzemní loupež
Akt. cena: 1050 Kč
Končí za: 1 den