Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
ZatroCony+WarCony+TideCony a další...
Nechci plevelit vlákno o lednovém ZatroConu, proto vytvářím toto nové. Možná to je jen moje poředstava, ale dle mně by bylo dobré udělat si pořádek v jednotlivých setkáních. Ve smyslu toho co od nich očekáváme, kdy by měli být, kde by měli být apod.ozzy79
To mám taky ráda. Jen s jediným rozdílem. Grog na stole :-) a tam něco jiného. Když už :-))
sappho
Život je otázkou priorit, pokud hraješ něco náročnějšího na prostor, tak už prostě ten grog není kam dát a ohejbat se pro něj na zem by mě mohlo stát mrtvici :-) Samozřejmě ten grog nesmí být moc horký, musí to být tak akorát správně vyhřátý grog :-)
ozzy79
:)
ozzy79
Zkusím :-)
hry
No a co na těch Conech hrajete? Samej amér,co :-) To mě zatím odrazuje.
ikri
By ses divil. Hrajeme všechno. Každý si tam přijde na své. Když chce někdo kyjem po hlavně najdou se dobrovolnící, že Anekene:). Na posledním srazu Eura frčely hodně.
ikri
tak jako neni nic jednodussiho si privezt to, co mas rad, on se nekdo na hrani urcite najde. Takze neni nic, co by te mohlo odrazovat :-)
Ozzy: dobre jsi to rekl :-) Kdyz vlocky busi na zasnezenou zem.... :-) Hooou Hooouu :-) Cinkilink...
taky bych řekl
že od bambolea a pitchcárů k TI3 a paxu je docela slušný rozpal :)
ikri
No minule jsme tam hrali treba El Grande ci War of the Roses, kdosi tam hral Vladce podzemi... Najdes tam lidi na cokoliv;)
Sappho
Kyjem milerad kdykoliv kohokoliv pretahnu;)
ameken
Já myslel, že kyje frčely loni a teď máte tu ipsační věc co jste pařili v Essenu :)
sasa
Olomouc je OK, ale prazska lobby uz bude kafrat urcite, aspon jeji cast;) A to podotykam, ze ja tam pojedu taky z Praglu;)
sydo
ipsacni? To myslis to hazeni a chytani kouli?;) No ve snehu by to mohlo byt ideal:)
aneken
No ta onanie s opicí :) Výraz ipsace jsem nalezl v brožurce "Dospíváte v muže" a hned si ho oblíbil - je to výraz pro masturbaci z dob, kdy se ještě věřilo, že po ní padají vlasy :)
Eura
Eeee...abychom si to upřesnili...nejsem muž, zabírání území atd. mě neláká ani v Euru. Jde mi o to, abych nejela někam 200 km a nebyla zklamaná. Ale zatím je to předčasné, zatím se nikam asi nedostanu.
sydo
a nebo místo opice Šlauch der dynosauren :)
ikri
A co teda bezne hrajes?;)
sydo
Jo honeni opicky myslis, jo?:) No to muzu vzit s sebou. Ostatne ve vybrane spolecnosti bychom mohli dat i roleplayingovy Lifeboat, hrali jsme to s klukama v Essenu 2x a dost se mi to libilo, jen to chce 6 lidi. To ale na conu nebude problem;)
aneken
lifeboat aneb děcko musi zemřít :)
aneken
Asi bude nejjednodušší nakouknout do mé sbírky :)
Já si potrpím na kratší partie :)
Olomouc
do Olmíku je spojení z Prahy vlakem tak dobré, že zde jako zástupce pražské sekce vyjadřuji Olomouci absolutní podporu
ikri
Tak z tve sbirky muzu Kuryra, Jambo a Dobyvatele vesmiru;) Ale takove setkani je fajn, ze si tam muzes vyzkouset spoustu veci od ostatnich lidi;)
olomouc
Pendolino tam jede, takze u mne neni co resit a jsem klidne pro. Jen tech her nevezmu tolik, co minule. Nabusim si kapsy karetkama :-))
olomouc
Proti Olomouci naprosto nic nemám. Spojení dobré a tohle město moc prochozené nemám a rád ho poznám.
Olomouc
Můžu zkusit zapátrat možnosti a dám vědět, jak to tady s místy na con vypadá.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
2 HRY Mazescape (Ariadna, Labyrint)
Akt. cena: 320 Kč
Končí za: 7 dnů