Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Zatrocon - Twilight Imperium
S Permonickem hledáme spoluhráče na partii Twilight Imperia. Ideálně bychom chtěli sehnat 4 další hráče, nejméně 3, nejvíce 6. Budeme hrát s rozšířením Shattered Empire a začít bychom mohli třeba v pátek ve 20h, ale můžem se domluvit i jinak.Eyron
Mas nejakou predstavu kolik lidi se na TI prihlasilo a kdo bude hrat. Nejak jsem se v tehle diskusi ztratil.
parxel
myslim ze vic nez 8 a v patek budou hrat hlavne lidi co to nehrali a v sobotu bude jeste jedna hra? ...
Siaron
Ok.Toz to jsem na to zvedavy.
Re
Už jsem se taky komplet ztratil vyřešíme operativně :-)
thx
díky všem, kteří absolvovali první či druhou partii TI, z druhé partie se možná pokusím sesmolit nějaký report, byla rozhodně zajímavější... což neznamená, že bych si i tu první neužil :)
Permonick
My jsme se pak bavili v nedeli rano s Thalesem a rikali jsme ze po druhe by jsme to hrali uz uplne jinak. Taky si myslim, ze kdyby se hralo jeste par kol, tak by to zvrhlo v jeste drsnejsi melu. Nevyslovena dohoda mezi mnou a Thalesem by vzala za sve a pak uz by se clovek nemohl spolehnout vubec na nic. Ale i tak se mi to moc libilo a to si myslim, ze jsem využil tak 50% potencialu te hry. Proste paradni hra. Dik ze jsi nas to naucil!
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Pán Prstenů: Putování po Středozemi
Akt. cena: 1850 Kč
Končí za: 15 hodin