Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Warcon 2012
S dostatecnym predstihem oznamuji konani letosniho Warconu, ktery se bude pro velky uspech konat opet v Penzionu Sedma na Ždáni, tedy na Slapske prehrade (http://www.penzionsedma.ic.cz/). Termin je 27.7.-5.8.2012, coz je patek az nedele. Celkova kapacita penzionu je 55 lidi. Spi se na (2)-3-4 luzkovych pokojich a socialka je na chodbe. Neni to zadny luxus, ale vse je kristalove ciste :-). Opet bychom meli pro sebe vrchni sal.Vojto
Nerejpej mi do toho! :-) Vse je v pořádku, Looser ti to uz vysvětlil. A Eyronovo s.r.o. bude pro vetsinu velkým překvapením :-))
občík
Havelock natropil chaos a pak zvolil taktický ústup, protože vyplnil jen sloupeček, co by si rád zahrál a na to není nikdo zvědavej :)
rbx
Čím by nás mohl ještě Eyron velice překvapit?!?! :)
Doufám, že se o to co nejdřív podělíte!!!
ikri
ze by evangelium podle Eyrona: Skap Rychle Obludo! ..eserocka na kydlenie typujem.)
HareFog> som len z brucha strelil a Ty sa takto priznas? ..a ja ze to na mna zhodis:P
VhalveMop> na to, ze v tej tabulke nic nemas, nezda sa Ti, ze tam nejak moc zasahujes?? ..konkretne do mojej osobnej integrity!? a nevyplazuj tam anonymny jazyk, viem ze si to TY!!!!
.skopčík
Tak ono je snad každému úplně jasné, že v tom máš taky prsty - netřeba zdůrazňovat :D
hry
Pánové přiznejme se kdo do toho ho seznamu her dopsal Gay dice. Az vás najdu tak vás ceka goatsee
Radek
Tak to me mrzi, ze si to prekvapeni neuzijem, protoze prijedeme az v sobotu. :-) Pak budete muset poreferovat...
odvoz
Nějak mi nejde vložit příspěvek do fora na stránce warconu, tak píšu sem:
Odjíždíme v pátek 27.7. (čas ještě přesný nemáme) z Děčína autem dva a je tak možné někoho na trase nabrat (Děčín, Ústí, Lovosice, Litoměříce, Slaný... jen do tý Prahy se mi moc zajíždět nechce, ale někde na okraji by taky šlo).
Volná místa v autě v pátek 27. 7. z Prahy
Pojedu pravděpodobně někdy brzo odpoledne..
Víte někdo, od kolika tam můžeme začít hrát?
Jezura
Mam v planu tam jet cca na 14 hodinu, takže od té doby tam cca půjde hrát. Ještě se musi přestěhovat stoly a zapojit pipy. Organizační pokyny budu ještě psát jak sem, tak na Warcon.cz.
odvoz
patek vecer, dejvice, 3 mista volna
rbx
Při troše štěstí dorazím dost brzo, abych se mohl zapojit do přípravy :-)
právě jsem vyplnil přihlášku
jedu na Warcon ! (i když jen na první víkend, do pondělí)
Radku, vzal bys Normandy '44 ? dík
novinky
http://www.warcon.cz/cs/aktuality/1012-strihame_metr_a_taky_trochu_te_organizace
OOoo
Radku, cele je to je uplne bozi!!! Ja sa uz neviem dockat, ani uz nespavam, nech nemusim pocitat, kolko krat sa este vyspim, kym to cele zacne:D
..toto je ta najlepsia dovca na svete!! dakujem(e)!
E: a Trohat desne chrape a na izbu ho nechceme, ako sme sa kolektivne zhodli..heh (sorac Trohate, nic osobne:) ps: vymenime Trohata za KungPaa..
...
cože ? ps. máš chodit spát tak unavený, že ti chrápání nevadí !
praporčík
OK, done.
Jeste muzu zkusit socialni experiment a hodit Trohata k eyronovu s.r.o. :-) Ale to bude az ta nejzazsi varianta :-))
RBX
No, já ti nevím.. aby nám Thohat nekoukal po jiných, když má Verču...:)
Ta by mu pak pěkně naflákala..:)
Chrápání
Tady se musím Trohata zastat.. my jsme s ním byli na pokoji minule a (téměř) žádné chrápání slyšet nebylo.. :)
SSZGSA
nauč se nejdřív pořádně psát přezdívky a pak teprv rozebírej ostatní
:D
Ako zastat sa musm aj ja.. na klopika sa zdaleka nechyta, lebo ten je fakt nekromancer!
trohate> neboj, stale si este krasny a inteligentny, len hold s tebou nechem spavat.. ostaneme len kamarati? :D
rbx> ehm.. dakujeme!:)
rbx
Půllitry nám budou poskytnuty od paní, že?
Binho
tys asi necetl muj elaborat, co? :-)
Ano, minule tomu tak bylo. Ale bylo by dobre si je tedy necim oznacit, at vim, koho muzu sprdnout, kdyz ho tam necha stat.
Binho
ty jsi nečetl propozice, že ? je tam napsáno, že si máš dovézt svůj
rbx
To nesmíš psát úplně na konec, tak daleko jsem to nedočetl =) Taková informace by měla mít speciální sekci: DŮLEŽITÉ
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Jízdenky, prosím!: Evropa
Akt. cena: 750 Kč
Končí za: 1 den