Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Velky zavod Formule D v Brne
O vikendu jsme jezdili formulky a libi se mi to, chci to zkusit ve vice hracich. Co treba prvni tyden v rijnu v nedeli po obede zajezdit? Prostory by mohla tradicne poskytnout kavarna Mezannine na Udolni, maj tam fajn salonek. Kdo se hlasi???Mezanine
Jo, je kousek od Richarda smerem k Obilnaku. Znasilnime jim zadni salonek, maj tam dost velky stoly a milou obsluhu.
to Aneken
Ok. Na Českou trefím. Pokud se ti nechce mě vyzvedávat, tak napiš adresu, já jsem dobrý s mapou, vždycky jsem trefil kam jsem potřeboval :-)
obsluhu tam dela známa, teda jestli jim už nezdrhla :D
to tormentr: zadej si to na mapy.cz, údolní 15 brno
Cesta
Tak díky za adresu, je to v poho, to je kousek od české, to trefím :-)
Formula D
Decka, uz se na to tesim, sem na to fakt zvedav, bude to premiera v takovem poctu:) Doufam, ze rudi zvitezi tak jak tak;)
učasť modrého týmu ohrožena!!!
bližší info bude zveřejněno až budu vědět víc /stavím-e se asi až pozdejc, je toho stále moc...
Příjezd včas?
Autobusy mě nemají rády, takže pokud pojedou včas, tak dojdu do půl 3, pokud ne, pak se zeptejte Pána Boha, protože netuším :-(
asi to stihneme :D
Zacatek
Tak zacatek oficialne o te pul treti, nebo az dorazi Tormentr;) Kdyztak pliz informuj na 608980434.
Re
I závod ve čtyřech byl super, díky za něj! Možná by stálo zato udělat z víkendového odpoledního hraní v Mezzaninu tradici, co vy na to? ;-)
Eyron
Jo, to by slo;) Jsem za;)
neni problém, už jsme nastehovani :D
takže hraní v brně až na výjimky budeme navštěvovat
Neděle 11.10.
Tak super, já příští neděli můžu, co dáme? :-)
no kluci říkali
že teď asi nebudou, takže uvidíme kdo se ozve, ja+1 budu buď na oslavě /a pak bych to dal klidně v sobotu/ a nebo budu moct sám a můžeme dát nějakou dvojku. jinak ad astra docela zajímavá
Eyron
Ja jsem mimo republiku...:(
11.10.
mi taky nevyhovuje :-(
Až po výplatě :-)
Re
Ok, tak to necháme na jindy, no :-)
všechnu diskuzi
bych směřoval do sekce Brno /i formulky o neděli
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Colonial: Europe's Empires Overseas
Akt. cena: 1000 Kč
Končí za: 6 dnů