Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Velky zavod Formule D v Brne
O vikendu jsme jezdili formulky a libi se mi to, chci to zkusit ve vice hracich. Co treba prvni tyden v rijnu v nedeli po obede zajezdit? Prostory by mohla tradicne poskytnout kavarna Mezannine na Udolni, maj tam fajn salonek. Kdo se hlasi???jen na okraj
bohužel se nehlásím, protože to mám trochu z ruky. Chci jen říct, že tato hra je jako stvořená pro podobné akce. Je to opravdu F1 se vším všudy na stole. My máme doma za sebou 2 ročníky mistrovství světa (F Dé)- čtyři hráči, každý svou stáj, 2 piloty, 2 formule. Stejný počet závodů jako v F1, stejné bodování (ten kdo nedojel je bez bodů). Pořadí jednotlivců, stájí, ale i souboj o nejúspěšnějšího manažera (vypsané price money na jednotlivé závody, konečné umístění jednotlivců i stájí). Vyhlášení výsledků, stupně vítězů....jojo, bylo to krásné, pro sportovně založené hráče doporučuju anekenovu nabídku využít!
Jsem PRO!
Rozhodně se hlásím, v neděli to bylo fajn :-) Jednoduchá hra hodně o náhodě, ale fakt zábavná...
Termín
Myslíš neděli 4.10.?
Termin
Ano, tu nedeli 4.10. Super, snad se pridaj dalsi, ja stahnu snad Hrabinha;)
Hammer
Tak to je slusny, ja sem prave planoval, ze kdyby se to chytlo, tak bychom toho v Brne do budoucna odjeli vic:)
Mám to trošičku z ruky
...ale 4.10. v neděli by to šlo, záleží i přesně kdy. Jinak taky bych to chtěl zahrát ve více hráčích, ale bohužel kluci, co se mnou hrávají nemají formule moc v lásce, příliš velká náhoda, to jim vadí. Kdybych věděl, tak bych asi radši zkusil závody psů, ale to by je asi moc nepřitáhlo. A pak si člověk má vybrat :-)
No to jen tak na okraj, ale předběžně se mnou počítej :-)
Ya can count on me
Zdarec, tuto doskovku som nehral, ale videl som o nej par minutove instruktazne video so Scottom (boardgameswithscott, pravidla som myslim zvladol, a vyzera to riadna sranda. I ked nepreferujem hry s velkou mierou nahody ako tu, ale toto vyzera byt pecka a kopec srandy, oddychova hra:) Takze ked nieco zorganizujete, najlepsie mi napiste na mail onimko@gmail.com
Tormentr
No asi nejak po obede, minle jsme zacinali ve dve a odjeli dva zavody;). Ja nahodu taky neprozivam, ale v tehle hre mi paradne sedi;)
až se seriál přesune do Prahy
tak si dám říct určitě.
Paladin
V Praze neni motodrom, proto se jezdi v Brne;)
to aneken
by ses divil :D
Aneken
Ja se taky hlasim jako testovaci jezdec :)
Pokud bude ještě místo,
rád se přidám, hrál jsem to sice jen jednou, ale i kostky mě oslovovaly pane Montoyo ;-)
Molok a Druss
Jasny, mista je dost, muze jet az deset lidi, coz by byl mazec:)
Aneken
Zkusim jeste vzit pritelkyni, ale jeste uvidim, motosport je sportem muzu :)
Kámoška
Tak taky asi budu brát společnost, když zbude místo, tak by si i zahrála :-)
Kedy vlastne?
Kedy vlastne?:)
onimko
Co se zkusit podívat o pár příspěvků níž? ;-) 4.10.
to Aneken
Ok, takže 4.10. ve dvě hodiny odpoledne a kde?
Můžeš zatím jen přibližně, já totiž brno zas tak moc neznám, tak bych pak asi vyžadoval nějaké místo, které znám, kdy by mě někdo vyzvednul :-)
Tormentr
Asi zas v Mezaninu, to je dobre utociste. Trefis na Ceskou pod hodiny? Tam bych te mohl vyzvednout.
tak panove,
mne se zda, ze tuhle akci tentokrát stihnu. a jestli bude prostor, tak si rád i něco /né nutně formuli/ zahraju. a vemu sebou i svoji hezčí a lepší polovičku, jestli to neodporuje stanovám klubu :D
Voloda
Jasne, hrat to muze az deset lidi, tolik nas zatim neni, pridte oba;). Uz sem zvedav, kdo se mnou bude prohanet rudy vuz;) Ten si jako poradatel zavodu usurpuju;)
Aneken
Já přijdu sólo (her nad 30 min se slečna štítí), tak můžem spolu vytvořit neporazitelnou Ferrari stáj ;-)
Eyron
Oki, partaku;)
my budeme za modraky
jestli si můžu vybírat. ta kavárna je v těch místech co pivo richard? eyron, tak se aspoň domluvíme na dalším hraní dlouhotrvajících her...
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Tash-Kalar - 2x rozšíření
Akt. cena: 420 Kč
Končí za: 1 den