Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Teplice
Zkusím to vlákno oživit. Někdo na hraní deskovek v TP? Většinou fantasy,ale záleží na domluvě. Jinak je tu opravdu mrtvo jak na poušti.Pátek
Já se klidně stavím v pátek odpoledne. Jen řekni v kolik
Pátek
Dobře, tak od 14. hod? Pokud to vyjde, přijde i brácha s přítelkyní, vem taky někoho s sebou, ať je nás víc.
pátek
OK, zkusím někoho sehnat
Zítra
OK - tak kdo bude chtít, tak ať přijde - kontakt na mě 60885373 - Buzulucká 426 Teplice naproti školní jídelně (na plotě u domu jsou reklamy na hrnky, yogu atd.)
Dotaz...
...máš tam Runebound???
:D
beru na vědomí
Zítra
Vítek OK.
Vance - ten jsem nevzal. Ale můžu ho vzít, přijdeš taky?
číslo
chybí ti tam jedno číslo v tom telefonu...když tak můj 608 211 099
,,
Jinak příště ti přinesu do placu jednu hru co se mi doma válí zbytečně a nemám jí s kým hrát
http://boardgamegeek.com/boardgame/26582/xeko
...
http://boardgamegeek.com/boardgame/1634/warhammer-quest link na ten WH Quest. Prima setkání...
..
WQ vypadá zajímavě....jinak určitě jsem u toho pána prstenů udělal pár chyb, takže se může stát že jsem něco blbě podal, ale určitě to nebylo nic závažného
PP
V pohodě,mě stejně bude chvíli trvat než to vstřebám. Sem rád že mi někdo pomůže s tím začít. Takže díky:-))
VitekS
Sehnal sem ta pravidla W.Q. v PDF. Má to 32 stránek.
pravidla
Tak mi je pošli na email:
VitStuller@seznam.cz
Poděkování za setkání
Ahoj, omlouvám se všem co se účastnili a sledují tuto diskusi - škoda, že mi nechodí upozornění z této diskuse :(. Děkuji všem účastníkům a těším se na další setkání. Jinak číslo na mě je 608 853 373 :D - měl by někdo čas zahrát něco tento týden? Od příště by tam mělo být chladněji - včera jsem zjistil, že se majiteli zbláznil termostat a v tom úmorném vedru ještě topil - Vítku, to byla ta porucha u kotle :D.
Rád bych vyzkoušel Railways :D, třeba na Evropě, nebo nějakou jinou hru. Přišel by někdo? Přibyla nová hra od Albi Lady Alice - detektivní hra od Sherlocka Holmese - další z kratších her, tak snad bude dobrá na rozjezd :D.
sraz
klidně bych se tenhle týden stavil, ale asi mimo soboty. Jinak dal jsem na překlad pravidla Warhammer Questu něco by mělo být už přeloženo do srazu
sraz
WQ bych dal :-))
Neděle, nebo pátek?
Dáme tedy neděli, nebo pátek? podle toho kolik nás bude? - Dal bych taky ten WQ, tedy pokud to chcete hrát :D.
WQ
ono bude záležet jak to půjde s překladem.
Překlad
JJ to je jasný, jinak her tam je dost - tak uvidíme co se nakonec bude hrát :D.
tento týden
Pokud by se hrála některá eurohra,mohl bych přijet v pátek odpoledne nebo v sobotu.
sraz
Já jsem pro pátek odpoledne, :D
Pátek odpoledne
Já se klidně přidám na pátek odpoledne, můžu se zeptat bráchy jestli taky nepůjdou a můžeme se zase rozdělit. Vítku vezmeš taky někoho?
,,
Poptám se a uvidím
V kolik hodin?
Na kolikátou přijdete? Zkusím napsat informaci na FB, třeba se někdo další ozve :D.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Escape Room: Úniková hra
Akt. cena: 250 Kč
Končí za: 1 den