Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Prigl ASL Autumn Defensive CON (Goat Hill, Brünn) 21-23.9.2012
Prigl ASL Autumn Defensive CON (Goat Hill, Brünn) 21-23.9.2012JayDee
V:tES muzu vzit s sebou, najde se pet zajemcu? Kdyztak prosim sem, na ten spreadsheet se moc nedostanu.
re
VteS dám hrozně rád! A nechci mluvit za Permona, ale dá určo taky :-)
vampýři
běžte do hájíčka s tou zubatou verbeží (beztak se na sluníčku jen mírně třpytí, to známe). zkysnete u teho půl dňa a vzácné chvilky střízlivosti, které by bylo lze strávit nad asl prošustrujete chrněním v torporu. blamáž!
ASL
Hele, když jsme u toho, najde se mezi váma někdo, kdo do tajů ASL zasvětí i nás, ASL panice? :-) A dají se vůbec někde na netu najít pravidla na předstartovní přípravu?
Kandelabr
Pche, v noci bude V:tES jak vysitej. Eyrone, postav nejaky baliky, at to poradne otestujeme.
Wolfhound: Do ASL te mileradi zasvetime, bude to hezka prilezitost pro workshop. Muj oblibeny scenar Fighting Withdrawal je pro novacky idealni a nikdy me neprestane bavit. Pravidla na netu nejsou, muzes na BGG kouknout na clanky o ASLSK1, kde je hezky popsan zaklad hry. Autorem je uzivatel richfam.
asl
Tak snas u toho asl nezkysnou vseci :-(:-)
jinak jestli nekdo pojede kolem te jedne,druhe muzu ho pribrat du auta.
ASL prezentace
S pravidly na netu je potíž... Ale určitě vám sestavíme nějaké představení!
VtES
Balík nesetavím, to nedávám (kombinačně ani časově), prosím vem mi něco :-)
>> Eyron
Něco vzít můžu - když se budu snažit, tak snad najdu nějaké Ventrue, Salubri a Ahrímanky :-))
Eyron
Tak se hlásím také a viděl bych to se svojí účastí možná i na celý víkend. Jinak pokud by byl zájem, tak bych sebou vzal Game of thrones 2. edici.
re
Alne - super!
JayDee - cokoli :-)
Účast
Bohužel nenadále zdravotní komplikace v naší smečce mě nutí neúčastnit se tohoto bezpochyby excelentního podniku. Nicméně pořád bych se za vámi mohla aspoň zastavit na kus řeči/hry. Přespat tam ale nemůžu :-(. Storno poplatek za svou prázdnou postel uhradím.
pitný režim
poslušně hlásím, že budu mít litr meruňky :)
ad VtES, už si zase vůbec nepamatuju pravidla, ale jednu dvě hry bych asi dal... zas tak dlouho to posledně netrvalo aby nám to sebralo nějak výrazně moc času...
...
sakra lidi, závidim vám... litr meruňky, to vypadá na pařbu od nevidim do nevidim...
Vixton
Tak to je pech :-( Koho teď budu ochraňovat?
povlečení
Hele, nějak tu zapadl Sydův dotaz, jak je to s povlečením?
Máme dovalit svůj spacák? Nebo svý povlečení? Nebo svojí postel?
Wolfhound
Změkčilče! Babo! Prý povlečení. K ASL snad jedině polní lůžko a deku, ne?!
ucast
Zdar bando, toz ja snad dorazim v nedelu. Pro jistotu teda asi rano zavolam panu z Birkenau a overim, ze tam bude jeste nekdo hratelnej;)
info
tak jsem paní volal a mám tyto informace:
-v pátek chatu přebíráme ve dvě odpoledne-budu tam já, snad i s permonem
-povlečení je na místě, spacáky netřeba
-pípa tam je i s chlazením-hlavice je ta co používají starobrno/svijany (zkušení nechť poradí co dalšího by na to šlo), ale dá se vyměnit
-check-out bude v neděli v 15:00. zkoušel jsem ji ukecat, ať je to na dýl, ale nedala se.
přinejhorším se ještě někam přesunem, bude-li chuť :)
tolik info.
těším se, už se nám to blíží!
amis
no, k ASL jedině vykopat foxhole a spát v bahně.
ale my civilizovaný lidi, co se chystáme na Flying Colors, vyžadujeme pohodlí srovnatelné přinejmenším s kapitánskou kajutou dvoupalubníku ;)
žádné spaní
nic! pár amfetamínů a jedeme až do neděle. kdo spí, pomáhá hitlerovi.
Eyron
Neboj, na příští akci budu jen tvoje (chráněnka) :-D. Ochraňovat můžeš hafana, tomu to dlužíš už z Warconu! :-)
kandelabr
Když nikdo nepřijede autem sám, tak se tam Hitler nedostane :)
Agitka
Hej hou, neseďte doma za pecí a přijeďte si zahrát, postelí, žetonů i metanolu máme až až!
Návštěva
Tak se na vás přijdu v páteční noc podívat, snad i něco zahraju =)
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Runewars Revised, chyba jedna figurka [EN]
Akt. cena: 45 €
Končí za: 3 dny