Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Praha - všední dny večer
Sháním spoluhráče na večerní hraní ve všední dny nejlíp tak od 18oo (ale když si to naplánuju dopředu, můžu se utrhnout z práce i dřív). Mám: Battlestar Galactica, Caylus, Lord of the Rings the Confrontation, Space Alert, Space Hulk, Through the Ages, Yspahan, Tikal. Chtěl bych zkusit spíš hry se silným tématem jako: Dune, Fury of Dracula, Android, Middle Earth Quest nebo Game of Thrones nebo i věci jako In the Year of the Dragon, Shogun, Imperial, Brass, Cosmis Encounter.Civilizace
Nechce si někdo čtvrtek / středa večer zahrát Civku? V Outpostu. Není potřeba znát, já ji také ještě nehrál, takže pojedeme se čtením pravidel od začátku jak je to tam, tréninková hra a pokročilá hra.
Civilizace
Jen počítejte s tím, že to nějaký čas zabere a že to má docela složitá pravidla. Ty si můžete přečíst tady.
http://czechgames.com/files/Through_the_Ages_CZ.pdf
Chajim
Tento čtvrtek
Chtěl by si někdo něco zahrát tento čtvrtek?
18.2.
Co tenhle čtvrtek, neměl by někdo zájem?
Pátek 19.3.
Nechtěl by jste si někdo tento pátek zahrát War of the ring.Třeba v outpostu ,začátek bych viděl mezi 17 00 - 18 00 a samozřejmě na WotR netrvám ale rád bych si ho po dlouhé době zahrál.
kosibratr
ty jo, ja bych si i zahral :) uz sem to nehral ani nepamatuju
Siaron
Super v kolik se teda sejdem ,já bych to viděl na tu 17 00.
kosibratr
ja si nejsem jistej ze to stihnu .. sice je to patek, ale i tak bych musel z prace utect dost brzo .. tech 18:00 je daleko realnejsi .. nebo rekneme 17:30 kdyz zdrhnu v 5, co se snad da. Do outpostu snad jeste trefim
Siaron
V pohodě klidně na 18 00
kosibratr
dohodnuto .. ale krabici netaham .. z kladna to do prace tahat nebudu :) prece jen to neni zadnej drobek
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
VÝPRAVY DO MINULOSTI (Asmodee ČR)
Akt. cena: 640 Kč
Končí za: 19 hodin