Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Praha - všední dny večer
Sháním spoluhráče na večerní hraní ve všední dny nejlíp tak od 18oo (ale když si to naplánuju dopředu, můžu se utrhnout z práce i dřív). Mám: Battlestar Galactica, Caylus, Lord of the Rings the Confrontation, Space Alert, Space Hulk, Through the Ages, Yspahan, Tikal. Chtěl bych zkusit spíš hry se silným tématem jako: Dune, Fury of Dracula, Android, Middle Earth Quest nebo Game of Thrones nebo i věci jako In the Year of the Dragon, Shogun, Imperial, Brass, Cosmis Encounter.občasně bych byl pro
Čas vyhovuje. A co místo?
Praha
Tyjo, to už je třetí vlákno (nepočítám Artbox, ten je 4ej) na hrani v Praze. Kdyz to budeme psat vsichni do jednoho vlakna tak se nam treba i podari neco si zahrat ;-)
Místo
S místem si nechám poradit. S mojí partou hráváme vždycky u někoho doma, což se u mne vzhledem k dítěti teď moc nehodí. Takže nějakou hernu? Podle vašich zkušeností?
čas
je dobrej, rad si nekdy neco zahraju i ten vyber her me docela sedí - ted uz jen nejakej konkretni navrh.
ad misto - praha kolik? precejen z jednoho konce na druhej to muze byt i hodina.
pondělí 2.11.
Co byste řekli na pondělní večer?
ponděli
to nedávám :( nebo alespoň né tohle.
pondělí
Kdyby to bylo v Outpostu na Smíchově, přidal bych se na něco jako Tikal, Space Alert (nemám), Drákulu, Railroad Tycoon, Puerto Rico nebo Warrior Knights
pondělí 2.11.
Supe, tak dáme něco dvou? Na šestou bych to měl stihnout. Jen se mi moc nehodí s sebou zítra tahat nějakou hru, takže bych dal něco tvého nebo místního. Ono stejně z opravdu zajímavých věcí pro dva mám jen LOTR Confrontation a Space Hulka. Ze zmiňovaných umím jen Tikal a nemám moc představu, co z těch dalších je na jak dlouho.
pondělí
Se nikdo další nepřidá?
No ve dvou se dá hrát agricola, dominion, jambo (to je vylozene pro dva), small world (to sem jeste ve dvou nezkousel).
dnes
Koukejte se aspon jeste nekdo pridat :)) At si muzem zahrat treba WK...
místo
takže zatím se sejdeme ve třech, tak když bude někdo mít zájem se přidat... od 18 v outpostu
jak bylo
co jste hráli?
Paladin
tak nakonec jsme si dali Warrior Knights
čtvrteční hraní
tak se nás včera sešlo 5, v rámci čekání na opozdilce jsme dali jako první Wing of Wars - Miniatury, někdo přišel, někdo ne, nakonec jsme u nich už zůstali.
Celé se to myslím moc povedlo a příště to vidíme na Warrior Knights.
pátek 11.12. Outpost
Šel byste si někdo zahrát v pátek do Outpostu? Vidím to cca od 19 do 22 hodin, takže WK asi ne, spíš něco kratšího..
zajtra-streda
OUTPOST-PH (pravdepodobne) od cca 17:00
Warrior Knights..chcel by sa niekto pridat?
zatial sme 2, nejaki ludia nahle odpadli a v tomto pocte to moc vyznam nema..
dnes-středa
zašel bych
Warrior Knights sice přímo neznám, ale rád se naučím, má to ve třech cenu?
.klopčík
Bohužel už mám dohodnuté na tu dobu plavání, možná až pujdů zpátky se stavím podívat.
.klopčík
:(
och az teraz to citam..a zial medzicasom padol cely outpost aj WK:(
ALE ak by bolo viac ludi na vikend na ten WK..co?;)
Kyrys
Jak to vypadá s tím pátkem. Kolik lidí by mělo přijít?
A chcete zase hrát WK? Já bych docela rád dal prozměnu něco jiného.
Chajim
Pátek
Já dneska teda přijdu v těch 19:00. Doufám, že tam někdo budete.
Dungeon Lords
Nemáte je někdo a nechcete se podělit a ukázat je třeba v OutPostu?
stvrtok vecer
zdravim.. ak by sa chel niekto pridat zajtra vecer (cca 8pm) do outpostu.. podla poctu, zatail mame s paladinom vo vyhlade WK..;)
komoon
čtvrtek večer
klopčík: bohužel ty čvrtky mě moc nejdou :-) Tenhle už mám koupenej lístek na Avatar
Středa nebo čtvrtek 8-9. ledna
Chcete někdo jít zahrát do Outpostu? Mám čas cca od pěti do půl desáté. Viz to co mám v profilu, nebo se i rád přiučím něco nového.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Battle Line - Sleva 100 při os. předání PRAHA
Akt. cena: 500 Kč
Končí za: 5 dnů