Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Praha
Mám k dispozici klubovnu v Praze 8 Bohnicích hrajeme nepravidelně jednou týdně, kdo by ste měl zájem je možné hrát i dvě hry zároveň.
rudys,rbx
Tak už jsme tři ted už jen najít termín.Příští týden mám volno akorát 11. a 12. Možná bych mohl ve středu,ale dejte včas vědět jestli mužete abych si to zařídil
kostibratr
já můžu 11. i 12., takže u mě v pohodě.
úterý v kobylisích
minulý týden jsme si pěkně zahráli s Boldrickem u mě v Kobylkách. Pokud by byl zájem mohli bychom to příští úterý dopoledne zopakovat. Apeluji hlavně na Boldricka ohledně Starcraftu. ;)
rbx
Zombaky ? ze bych prisel do prace pozdeji ? :-DDD
to Elenistar
rád bych si zahrál, ale můžu jen od středy do pátku.
jestli budeš moct některý z těchto dnů tak by to šlo:-)
boldrick
Ok, v tom případku by to eventuelně mohlo jít ve čtvrtek. Prostory jsou limitovavý časem, resp. jsou dostupné pouze dopoledne. Odpoledne se tam již něco děje. Takže jestli ti vyhovuje čtvrtek dopoledne a nemám problém ho i kdyžtak přetáhnout do odpoledne.
hraní
Tedy čtvrtek 12.3. dopoledne. Beru Starcrafta, ale jsme jen dva a budem se to v podstatě učit.
A co ostatní? :-)
hrani
starcraft zni dobre, ale jsem pracujici clovek :)
Siaron
já taktéž :(
to sydo a Siaron
Je mi to líto, ale já právě můžu častěji ty všední dny dopoledne.
omlouvam se
...ale dnes jsem dostal nalozeno prace na delsi dobu, takze si nemuzu ted dovolit dopoledne zahrat.
rbx
V pohodě,dej vědět až budeš moct,snad se domluvíme.
Boldric,rudys
rudys tu středu ten Descent asi odložíme,když rbx nemuže.Ale mohli by jsme se přidat k Boldricovi ve čtvrtek jestli nebude proti.
to kosibratr, ale i ostatní
já budu jen rád, vypadá to dost akčně a ve dvou to asi nebude úplně ono.
zatím počítám s prostory Elenistara:-), což je v kobylisích a navrhuji začít +- v devět hodin.
co vy na to?
Boldrick
Já mužu u od 8 30 ,hrát mužu maximálně do 11 30 pak musím pro děti do školky.Co se týče prostoru nechal bych to u Elenistara,ale kdyby to nevišlo mužem hrát u mě.
starcraft
ok, tak 12.3. v 8:30
pravděpodobně v kobylisích, podle toho jak se vyjádří Elenistar
kostibratr
ok, já budu jedině rád. takže 12.3. v 8:30 počítám se Starcraftem.
jinak kdybys chtěl dát Memoir nebo Battlelore, tak bychom se taky mohli domluvit.
to rudys
další herní dopoledne můžeme dát M44 nebo BL
ctvrtek dopoledne
tak jo kluci, 830 u me. Hned se domluvim jestli je to mozne. A potvrdim to. takze to vypada na ctyri hrace? to zni skvele. Tesim se tesim. Da se to za tri hodiny dohrat ten starcraft? Zatim preji krasny vikend
čtvrtek 12.3.
ahoj, vešel by se na starcraft ještě jeden?
starcraft
Já myslím, že se to stihnout dá (za 3h), je to docela rychlý. musel jsem si to v rámci výuky zahrát s přítelkyní. Ale je pravda, že ve čtyřech nebo snad v pěti (s Petrem) to možná bude jen tak tak. Uvidíme:-D
Boldrick,Elenistar
Doufám že nevadí že neumím anglicky
to kosibratr
přítelkyně taky neumí a zvláda to. Jde tam jen o pár základních slov, asi čtyři:-)
já bych v tom problém neviděl
Starcraft
Ahoj, hráli jsme to ve 4 a docela nám to trvalo.CCA 4-5 hodin..Obvzlášť pokud vysvětlujete pravidla. Ale jinak zažijete super zážitky..:D
boldric
3 hodiny i s ucenim pravidel ? To vidim ve 4ech dost nerealne :)
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Galaktické Aliance
Akt. cena: 350 Kč
Končí za: 6 dnů