Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Pax Romana
Pokud by někdo měl zájem zahrát tuhle válečnou strategii, budu jen rád. Už jsem to byl hrát v Outpostu a nebyl problém, takže pokud by někdo měl čas ve všední den odpo (od 4 nebo 5), klidně se ozvěte.sydo
Pokud budu mít volno a budu to vědět předstihem a bude mít volné místo tak bych se přidal.
sydo
Pokud budu mít volno a budu to vědět předstihem a bude mít volné místo tak bych se přidal.
:)
No.. tak by jsme mohli klidně dát nějakou sobotu aby jste všichni měli volno. Klidně jsem pro to jít do herny.po 18.2. budu mít volno takže klidně napište nějaký termín! :)
Pax 27.2. v Outpostu
Jsme 3 a sháníme čtvrtého. Začínáme v 10 a končíme asi ve 22:00, uvidíme jak to stihmene a kdy nás vyhodí, zkusím to s Hobitem domluvit. Měl by někdo zájem? Pravidla vysvětlím, přečtení si příkladu hry v playbooku je užitečné.
sakra lidi
Pojďte někdo! Anekene, neschovávej se, já vím, žes to četl :D
kdyby Outpost byl v Ostravě
tak máš 4. hráče každý den...přestěhuj se, prodávají se tu levně pozemky, domy, byty a je tu hodně wargamerů:)
Sydo
Fat necetl, jsem to prehlidl:) Ale bohuzel, jsem na ceste do Itosky na prkno:( Safra, sel bych hned:(
sydo
Tak mě by nakonec manželka pustila ale musím do práce.
No tak lidí...
Pojďte někdo zahrát! .. :)
aneken
A co sobota 13.?
sydo
v Ostravě? přijdu i dneska
Sydo
Mam o tom vikendu zapasy ve volysu:(
já bych si zahrál
Ale. Ale jsem z Litoměřic takže se v Praze skoro nevyznám a nemám auto. Rozhodně byl ale přijel. Čas bych si udělal to není zas takový problém. Nejdřív bych ale dorazil v sobotu odpoledne jelikož mám do 13:00 kroužek a asi bych to viděl i na přespání. Nebo se pojede přes noc?
Adalpo
Já v průběhu týdne zjistím, jestli budou spolubydlící doma a kdyžtak bychom pařili u nás klidně i přes noc. Dám vědět.
oki
už se těším
A jééé....
Přes noc? To ale nemůžeme jít spát pač já chrápu! :D Nebo mi stačí dát vykachlíkovaná místnost a šlauch na ksicht.. :)
Tak
holky jsou přes víkend doma, tudíž je u nás plno a hraní přes noc nepůjde. A stejně furt nemáme čtvrtého sakryš :(
To Sydo
Ten 4 je pořád problém... :( Možná, se pokusím překecat celou herní skupinu.. :D Tzn. , že by nás bylo opravdu hodně! :D
4
Já bych se rád přidal,ale museli by jste hrát ve všední den.
To kosibratr
Tak pro mě všední den není problém ale myslím, že Sydo je do večera v práci a pak asi nemá ani šanci dát Pax pač je to na celý den... :(
Kosibratr
Všední den pro mě nepřichází v úvahu.
pátek
Kdyby jsme mohli začít v pátek odpoledne a hrát do noci ,to by byla možnost kdybych mohl ale je otázka kde by jsme hráli.
hmm
takže nic, škoda, docela jsem se těšil, snad budu mít možnost na ZATROCONU
No tak!
Potřebujeme čtvrtého! Od 10 máme zamluvenou místnost v herně Dungeon na Českomoravské. Dokažte, že máte srdce pravého pařana a přijďte zapařit!
hmm
Když já nevím... fakt řikáš, že obětuju celou sobotu pro dobrou věc?
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Armadní general cz
Akt. cena: 310 Kč
Končí za: 9 dnů