Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Lednovy ZatroCon
Zdravim vsechny priznivce her. Pred malou chvili jsem mluvil s Klopikem ohledne planovaneho turnaje v TOI. Nicmene nasel vyborne prostory presne mezi Prahou a Brnem - Hotel Na Kocande (http://www.kocanda.cz/kocanda/)Lifeboat
V neděli jsem za Vás hrál Lifeboat já a docela bych si vyprošoval toho hubeňoura :P, zas tak hubenej nejsem :D
ikri
v autobuse ? nene, ja jel se satanem rudym vozem primo do pekla :)
Siaron, Pitrs
Siaron
Sakra kdo se má ve vás vyznat :)
Pitrs
Ten hubeňour taky nebyl na tebe. Přečti si to znova :)
Bylo to na fantoma. A on taky nebyl hubený, byl to chlap jak má bejt :-P
ikri
to už je skoro jako když si nás dvě podle přezdívky /viz, diskuze u Bombaye/ plete Kent. Fakt teda je, že ikri a ta"jemná" to je dost podobný :-)
ikri
Fakt nechapu, jak si me muzes plest s Pitrsem ... me Siarona, zrovna dneska jsem zjistil ze jsem tu uz celebrita a mam vlastni fanklub ... kdo to vlastne vubec je ten Pitrs (bez urazky) :)
Tak znova! :D
Ta*jemná
Jo, to se snadno splete
Siaron!!
Zamotáváte to čím dál víc... Řekla jsem, že Pitrs byl v červenym a hrál za nás Lifeboat, dále, že "fantom" byl hubený a ve žlutém (ale proboha!! zas tak hubený nebyl, chtěla jsem ho jen odlišit od Jendy a nebýt netaktní!) a ptala jsem se, jestli jsi s námi jel v busu. Tak to pořád nepleťte dohromady, to jsou tři věci:)
A o Pitrse se neotírej :) Jak jsem pochopila, je to přítel Elly a ochotně nám radil při Lifeboatu, protože my už měly vymytý mozky :( (neděle v poledne,chápej)
ikri
ja jsem byl v cervenym ve ct a v patek, jsem hubenejsi nez jenda (a taky vyssi), tam jsem jel s eliskou a zpakty se satanem ...a zluty jsem mel za 5 dni snad jen figurky ... tak snad bude uz jasno :)
edit: ja se o nej neotiram, ja si ho ani nevybavuju :)
jenže
sám Jenda tady psal, že JE hubenej, jenomže je malej a není to tak vidět :-)
Cooo?? :D
Lidi, jsem hubený! :D A měl jsem žlutý tričko.. :D Ale nevím, zda a v jaký den.. Jinak jsem podobný Sydovi, který se podobá právě Pitrsovi. Jenže, Pítrs je podobný Elle a ke všemu Siaronovi.. Který, jak to sám řekl, není podobný nikomu a tudíž bych řekl, že jsem žluté tričko neměl a nejsem ani na jedné fotce.. ::D :D :D
EDIT : Doufám, že jsem ti pomohl zjistit kdo je kdo.. :D
SSZGSA
podle tvého popisu bych se nepoznala ani v zrcadle
SSZGSA
Ja myslim ze jsem te videl ve zlutem tricku v utery ... teda pokud si to byl ty, kdo s nama jel na parniku :)
ikri
ve žlutém byl 100% Paladin
Díky všem :D
..,za plodné analýzy. Asi to byl Paladin, protože toho se mi zároveň během ZC nepodařilo identifikovat (přezdívka/osoba).
Někdo tu vtipně poznamenal, že by to mohl VĚDĚT Paladin, tak ten by to opravdu vědět mohl, ale nezastavil se tu, aby zjistil, že byl pasován na fantoma. Díky za rady, už v tom začínám mít jasno :)
re klopik
pantáto tys mě prásknul !
takže otázka číslo dvě je taky vyřešena, ale i tak je to trochu hádanka pač, žlutý jsem měl až poslední den a to už jsem rozhodně nebyl schopen vysedávat s Hrabíněm u baru :D
paladin91
v sobotu jsem byl žlutý i já, ale v obličeji po přemíře krvavých zad...
paladin
No jo, páč mně utkvěly jen dvě věci - naše setkání u baru a Timeline ve žlutým. Takže bylo nutné poskytnout všechny indicie :)
Fantome :) Určitě nás celou dobu sleduješ!
ikri
pravda, chviličku jsem se tím bavil ale Klopík to rozsekl.
Ikiri + Siaron
Ikiri: He he, uz jsem to pochopil. Jsem si to spatne vylozil a mylne se domnival, se me pasujes do role hubenoura :)
Siaron: V pohode, ja taky nevim, kdo jsi (taktez nebrat jako urazku prosim), neb jsem cerstvy novacek a nemel jsem cas si s tebou, krome toho lifeboatu, zatim nic zahrat :)
Pitrs82
My jsme spolu hrali lifeboat ? Sakra to bych si te ale mel vybavit alespon podle obliceje .. protoze v tom nedelnim poslednim si urcite nebyl a ja hral jen 2 .. takze to musel byt ten sobotni vecerni ... a to jsme hrali v 6ti ... a vetsinu lidi bych asi dal dohromady.
siaron
jak sme hrali lifeboat v noci (nad ranem) ze sobotu na nedeli v 6 tak si sedel ty po tvoji pravici Jenda a vedle neho Pitrs, naproti tobe lucka vedle ni elenistara a pak moje malickost
foto + video
lidi prosim prosim hodte tady nejake ty foky a videa if mate ... dekuji :)
loser
vic by me pomohlo kdybych vedel za koho hral, nez kde sedel :)
siaron
tak to je vyzva ale myslim ze Trsta hrala za sira, ty jsi byl first mate, Jenda kapitan. Ja sem byl myslim kapitan, Elenistar byl franchy a pitrs lady
loser
jenda byl 100% dite, jeste jsme si z nej delali vsichni proviantaka ... ja byl skutecne first mate ... trsta byla 100% sir ve druhe hre co jsem hral v nedeli a jak velka sance je ze by ho mela 2x po sobe to nevim. Tys byl tusim skutecne kapitan, ta lady by asi sedela, pokud byl elenistar Frenchy
Jojo
Já byl dítě. :D Podruhé s mi to už nepodařilo... :D Jo a málem bych zapomněl.. To já jsem vyhrál tu první hru! :D ( Tak a teď všichni vědí, že umím hrát! :D )
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Bloodborne + rozšíření katakomby kalicha
Akt. cena: 2000 Kč
Končí za: 2 dny