Lednovy ZatroCon
Zdravim vsechny priznivce her. Pred malou chvili jsem mluvil s Klopikem ohledne planovaneho turnaje v TOI. Nicmene nasel vyborne prostory presne mezi Prahou a Brnem - Hotel Na Kocande (http://www.kocanda.cz/kocanda/)ikri
Nejedu z důvodu pracovního nasazení, budu t.č. v práci a navíc máme zásadní zkoušku s divadlem. Zájem určitě mám, neb první Zatrocon byl super.
Upoutávka na představení tu byla 20.12. a hrálo se 8.1., takže to je cca 17 dní předem. Nějak jsem potratil Tvůj mail, můžeš mi, prosím, napsat na rtepadnaj@gmail.com.
PJ
Máš pravdu,bylo to tu :-O
ALe protože se diskuse dále nevyvíjela, tak to vypadlo z aktuálních témat vlevo a tím jsem to zaznamenala až když tam někdo něco připsal už po představení.
Já nemyslela, že by to byl nezájem...ale bylo mi divné, že se nevyjadřuješ a tys o tom jen nevěděl:)
Napíšu
aktualizace ubytování
Doufám, že již poslední :-)
http://www.ulozto.cz/7365692/pokoje-kocanda-4-pdf
hurá...
Takže Vážení,
právě vypínám počítač a odjíždím do Želivy. Takže od této chvíle budu k zastižení již jen na mobilu 775080027.
závist...
Závidím Vám všm co jedete :=). Přeji ať se vše vydaří dle vašich představ a ještě lépe...
sasa
..no veru, zavahal si! ..5dni a 4 noci takeho sialenstva, to zavistou asi scernas:))
P.S. ..ale stale to este stihas! co tak nejaky WK s expom?:)
klopčík
Na WK se těším děsně... :) ale stejně spousta zatromatadoru nejede :(
....
Bohužel. Tři malé děti jsou tři malé děti. Já bych to dal, ale manželka by asi nebyla moc nadšená :=). Každopádně si to užijte a určitě někdy v budoucnu se naskytne příležitost na to dát WK, nebo HiS nebo TS nebo něco úplně jiného :=)
sasa
Taky jim tiše závidím. Bohužel moji paní učitelnici nikdo ze školy na dva dny mimo řádné prázdniny nepustí. Chjo. A to bych jí nemohla udělat, že ji nechám doma.
Aspoň si o víkendu oblečeme trička a budeme hrát :)
a za pár hodin už vyráží i naše brněnská klika
akorát jsem nestihl přečíst všechna pravidla, co jsem chtěl.
ale i tak hurá, večer asi dáme něco menšího a zítra ráno (resp. od rána) PAX! :)
kandelabr
Jj, už mě v práci svrbí židle, se těšim jak malej :-)
kandelabr
Za par hodin vyrazi i cast brnenske kliky z Prahy!;)
co zahrajem večer
já už se taky těším, vánoce mě nechaly chladným, ale tohle je ten pravý svátek :)
co dáme dnes večer?
eyrone, co ten conan, už dorazil? toho bych rád zkusil, je nějaký zapomenutý, moc se o něm nemluví...
kandelabr
Rekni Binhovi, my mame Conana rozdelanyho doma;) Neni to spatny, jsme to jednou s Eyronem hrali;)
Conan
Mám ho ještě zabalenýho a vůbec si to nepamatuju :-) Ale ať ho Binho veme, zkusit to můžem :-)
tak já na tom jako netrvám :)
jenom vymýšlím, co budeme večer hrát. co byste rádi vy?
kandelabr
Cokoliv, k cemu se bude hodit desetileta singlemaltka:D
Eyronek
Beru nakonec Bushmills 10YO, cos vybral ty?;)
...
... a až tam budete, tak napište, jak se tam máte, ať se máme na co zítra těšit! :-)
kluci
k tomu drinku bude myslím ideální lifeboat :)
kandelabr
A napijem se pokazde, kdyz budeme mít žízeň?;)
Lifeboat
To zní skvěle, Lifeboat toužím zkusit a v kombinaci s Bushmills 10YO a Lockes 10YO se bude báječně hodit :-)
Eyron
To bude very Irish party!;) Sláinte!!!;)
:)
Hergot, tady to utichlo :)
Slyším jen mlaskání žetonů :)
>tajemná
máme se dobře
Zombicide: Thundercats
Akt. cena: 400 Kč
Končí za: 4 dny
Zatrolené hry již od roku 2007 přináší hráčům informace o společenských deskových hrách od těch nejpovolanějších – od nich samotných. Protože kdo jiný má důvod podávat informace bez příkras? Kdo jiný o špatné hře řekne, že je skutečně špatná. A komu jinému tedy nejspíše věřit, když o hře bude tvrdit, že je parádní...
Více o Zatrolených hrách | Úpravy Zatrolených her | Využívání cookies | Zpracování os. údajů
© 2007–2025 Ondřej Mysliveček
Načítám ...
Načítám ...
Načítám ...