Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Kladno - sobota 20.11.
klopcik si ke me prijede v sobotu vyzkouset a zahrat Horus Heresy, a kdyz uz tu bude, nebylo by od veci spojit to s hranim i dalsich veci ... zacatek nekdy po obede (1-2 hodina), konec dle dohody ... co by se hralo dal zalezi na dohode a poctu hracu, ke stolu se nas vejde 6.:D
Jsem si řikal, že je tady nějaká čilá diskuze, ale kladno je daleko, tak jsem se ani nekoukal. A oni tady řeší LEGO! Rpg-éčka jsem si hrál už v legu. To byly časy. A co kdy jak hrajete?
elenistar
daleko ? Pravda, metro sem nejezdi :) Ale sem driv z Prahy na Kladne, nez ty prejedes z jednoho konce na druhej :) Hrajeme to na cem se dohodnem, ale podminka je ze si klopcik vyzkousi HH
taktak!
s5 k teme;))
elenistar > no nechces sa kopnut do vrtule? pozres a naucis sa HH a pak dame cosi epickejsie, rezbu pre 3 (a viac snad).. okolo 10 nas5 v ph najneskor o polnoci.. co!? ..a pozeram, ze Sairon ma aj CHitOW! (okrem hafa ineho;) uuu! to bude sobota!
SIaron> ak,tak ake pifco alebo co preferujes? (nech nepridem s prazdnou na pol dna;))
klopcik
ja si pivo dam vetsinou jen k jidlu nebo nekde v pubu .. doma jen tak ho nepiju ... tak leda bys ho privezl s kachnou :-D Nemusis vozit nic a kdyz uz tak radsi nejake dobre vinko :)
Ps: kdyz budou vsichni liny, tak porad jeste muzu obvolat nejake mistni zalohy
Siaron
jj pozeral som na zh lokatore, nejake ID tam su..ci nejaki miestni skryti agenti? este lepsie!))
(B/C??)
PS: !linosi huuuu! :P
EDIT> nastastie nie su vsetci linosi juu!:)) ..Paladin sa prida, ucast je ohodnotena na 90% :))
este 1 a je to na CHitOW, co, Ele?;)
klopcik
cim to, ze polovinu veci, co napises, tak nejak nemohu rozlustit :-)
klopcik
kungpao to ma treba par kroku :) A presto u me jeste nebyl.
klopčík
je totiž slovák, a ještě k tomu bláznivej.... heled do kladna nemuzu mám brigádku... abych si mohl neco koupit víš jak. :) Snad jindy, pak povypravis jaky bylo horovo kacířství
sobota
kolik uz nas teda je ? ja kolik lidi mam jeste obvolavat
Siaron
s paladinom 3 hlavy zatial; snad to tu este potvrdi, ked pride vecer na net..
klopcik
ja obeslal 4 lidi ... dorazi z nich mozna 1 ... a taky ten rbx snad dorazi aspon na chvili .. jeden chaos by dat mohl :)
jsem zapomnel takovy podstatny detail
Jelikoz mam stesti na anglicky zdatne spoluhrace, tak nemam doma nic vyjma originalnich ceskych her pocestene ... tak aby vas to pak neprekvapilo :) A i nektere ceske hry mam v anglicke mutaci :-P
kladno
se přídám. jaká je adresa a v kolik přesně je začátek?
Siarone
se mnou na hru moc nepocitej. Ja prijedu maximalne na kukacku, nebo na něco kratsiho, děti si nevydrží hrát tak dlouho sami.
rbx
no vsak, chaose zvladnes :)
siaron
Tak jsi videl, ze to zvládnout neslo :-)
rbx
nahodou, zvladli jsme to beze ztraty kvetinky ... akorat modryho zombaka jsem nasel az po 10ti minutach v koute za skrini :)
A mladej se vyzna, to se musi nechat .. hned si zbalil flashku s moji kompletni "RULES & FAQ" databazi :)
...
pani, vdaka za chaos..a hlavne vdaka Siarone za HH!!.. husta hra veru, snad bude jezisko suhlasit:)
..paradny den to bol! .dakujem;)
tesilo nas, prijdte zase :)
PS: jsem si projel vecer znova pravidla a par drobnych nepresnosti jsme se dopustili ale nic co by vam nejak ovlivnilo hru nebo pocit z ni :)
no cca kedykolvek..o.i. mas fasa doupe!)
par nepresnosti urco namoze pokazit ten epicky zazitok.. btw. HH bolo to prve, na co druhy den hned po zobudeni myslel, fakt! :D
klopcik
aspon nekdo kdo neni linej jezdit z Prahy :)
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Architekti západního království
Akt. cena: 890 Kč
Končí za: 3 dny