Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Here I Stand - Praha
Našlo by se tu 5 dalších lidí, kteří by byli ochotni se třeba jednou za měsíc až dva sejít a tuhle hru zahrát? Nevím, jestli nás v nějaké z pražských heren nechají tak dlouho, ale přinejhorším znám pár "gamer friendly" hospod, kde mají dlouho otevřeno :) Váhám s rozbalením, jelikož sehnat na tohle hráče nebude jen tak.Habsburk
No, za Habsburka jsem posledně udělal asi dva body, takže je co napravovat :-)
:-)
U Slaného ? To je trošku z ruky, asi bych vás na Prahu nepřesvědčil, co ? :-)
to Sarvan
Daleko ???
Nenech se vysmát. Já jel posledně na jednu partii HISu z Ostravy do Pardubic.
to Kren
A já kvůli dobrý číně letěl 14 hodin letadlem :-D
Ne vážně, mimo Prahu bych nerad operoval, nemám auto. Pokud nikoho neseženete, tak si výlet udělám, ale když se ještě někdo přihlásí, tak mu turka přenechám :-)
sarvan
no v praze by to uz byla uplne jina akce, v otrubech to ma svoji poetiku :-) z dejvicke do slanyho je to busem 30 minut.
to Sarvan
Já jel vlakem.
Já jenom do práce jezdím každý den skoro hodinu autobusem.
sarvan
Na HiS moc poetičtějších míst než Ozzyho Mansion of Madness nenajdeš.
Zážitek, když jsme tam bruslili autem po zcela zamrzlý silnici cestou k úplně první partii HiSu, je k nezaplacení :-)
Ok
To Kren - já jezdím z Jižáku na Dejvickou taky skoro hodinu, nechci se tu s tebou přečůrávat. Mám na koleji k dispozici velkou místnost s osmi stoly, kterou si můžu zabukovat na celý den a která je dvě patra pod mým pokojem. Proto se mi vesměs nikam nechce jezdit :-)
nedele
jak moc by vam vadilo hodit to na nedeli? prave jsem dostal neodolatelnou nabidku z tomovek, ale pokud by to byl problem, tak sobota plati
...
Hodil jsem totiz Ozzymu laso, protoze od patku 2.3. do nedele 4.3. budu v Tomovkach. V patek prijede Tangram a bude me ucit Merchant of Venus, ale ne ledasjakou edici, jeho deluxe edici! :-) A pak se to potahne az do sobotniho ci nedelniho vecera, zajdeme tady k Vorarum na obydek, posedime, pokecame... atp.
sobota/nedele
Ajaj, nedele pro me nevypada tak dobre - vraci se mi zena po tydnu na lyzich, takze bych mel/chtel byt doma..
...
a co nám brání dát His v sobotu v Tomovkách?
Elissa
Nic :-)
Ee
Jste banda tresek. HIS a ja mam tridni sraz :(
HiS
Kdyby to mělo být až tu další - 3.3., rád bych se vnutil :D
Ozzy
Mně by se neděle hodila dokonce víc než sobota. Ale rozhodnutí ponechávám to na kolektivu a majitelu domu :-)
Ozzy
Asi bych zvládl i neděli, ale hodil by se mi nějaký časový výhled - hlavně kdy se začne :-)
Vikendove HIS
Pokud by Citron nestíhal, případně se Sarvanovi nechtělo, rád to za ně vezmu. Ale preferoval bych Slaný, přece jen to mám o maličko blíž...
vikend
Pokud se bude hrat v Praze, muzu so i ne.
Pokud se bude hrat ve Slanem, muzu jen so.
Vikendove HIS (podruhé)
Aby nedošlo k nějakým komunikačním zmatkům - pokud dojde i na mě, pošlete mi prosím někdo do pátku PM - nechodím na Zatrolenky denně, ale na mailu jsem pořád ;)
(A pro upřesnění: Pár her za sebou mám, i když zatím jsem hrál jen Turky a Angličany.)
all
Dovoluji si přidat dva hlasy ve prospěch konání v Tomovkách - aby tam Radek nebyl tak sám, Oblud mohl v přestávkách pracovat atd. ;)
tomovky
jsem taky pro tomovky v sobotu, co dalsi?
tomovky - sobota
takže oficiálně za mně taky ano
Tomovky - sobota
Tomovky toť vskutku skvělý nápad! S tím jako Habsburk můžeme souhlasit :-)
Tomovky - sobota
Počítejte se mnou.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Promo - Kutná hora
Akt. cena: 150 Kč
Končí za: 10 hodin