Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Dvůr Králové n/L - klub
Klub ve Dvoře funguje každý pátek od 17.30 hod. do 21.30 hod. v ZŠ Podharť. Pište sem, co by se mohlo hrát, kdo se nedostaví atd.Dvůr
Tak to jste si pěkně zahráli, dobře, že se chytá ta Galactica, na Wow se taky hodně těším. My jsem včera v klubu rozjeli Britannii, po 4 hod. jsme v půlce(8. kolo ze 16) a dnes ji jdeme dohrávat. Nakonec, ale vypadl Tom, takže nevím, protože nám bude chybět 4. hráč. Hra nás dost chytla a vypadá taky suprově. Jinak mezi svátky jsem se synem a jeho kámoši hrál v klubu Arkham a oni u nás doma ještě hráli 3x Dooma a 1xProroctví a společně 2x Shadowsy, s Alenou jsme pak hráli ještě Alhambru se 3. rozšířením. Doom a Arkham se hodně líbily. Na našich stránkách jsou nějaké ty nové fotečky, něco v novinkách a referát z prázdnin dám do kupy asi v neděli. Jinak taky přeju všem do roku 2010 vše nej... a mimo to, mraky hodin zábavy u deskovek.
Britanica
My s Luckou nepříjdem když bude chybět 4. hráč a nebudem dohrávat.
pátek 8. ledna Britannia
Čau lidi, tak co v pátek takhle Britannia?
hmm
Zdarec. mě je to tak nějak jedno.A co takhle novej referat???????????????????????????????????????????????????Naposledy tam je z Roborally!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
referát
Sorry, ale nebyl čas ani nálada, upřesním zítra.
:-)
když to počasí dovolí, tak se ukážu .-)
pátek 22.1. - Memoir Ovrelord scénář
Zítra budou v klubu dva Memoirky, takže se budou zkoušet premiérově Overlord scénáře. Může hrát až 6 hráčů.
Svíťa
memoir
Až šest????????????Tak to je mazec..Už se těším.Zatím zdarec.
Pragocon 2010
Tak jsem kouknul na stránky Pragoconu a docela mě to láká.Jak to vidíš ty.Jel bys?Nebo tě to nebere??Popřemejšlej o tom.Čus zítra..........
pátek 29.ledna
Tak na pátek bude připraven Arkhámek, takže prosím o dochvilnost a můžeme pařit klidně do půlnoci, tak si to zařiďte. Pokud má někdo zájem o nějakého speciálního detektiva, tak si ho může rezervovat.
v pátek opět Arkham
Tak pro pořádné zažití pravidel a vžití se do hry na pátek bude opět připraven Arkhámek.
Vojta Pes
Arkham
juchůůů už se těším a zamlouvám si zas svýho Indana Jonese (archeologa):D a Lucka taky příjde
Arkham
Jasný máš zajištěnýho Jacka Montareye, já si beru doktora Vincenta Leeho a budu lítat po Arkhamu a healovat vás. Dále to s námi zkusí 2 nebo 3 menší kluci, tak snad se chytí a tak jsou dále zamluveni soukromý očko Joe Diamond, kouzelník Dexter Drake a Svíťa pravděpodobně bere opět tuláka Peta se svým chcípákem :-) Dukem. Opět můžeme hrát déle, takže po Arkhamu může proběhnout nějaká oddychovka.
Co v pátek?
Tak co zahrajem tenhle pátek, ještě jednou Arkham nebo nějaký jiný návrhy?
:-)
něco vyberte, snad se ukážu :-)
pátek 12.2. Doom, pro menší Attack nebo Age of Empires
Tak se nikdo neozval s žádným návrhem, takže jsem rozhodl postupně sehrát kampaň v Doomáčkovi. Ten je početně omezen pro 4 hráče, 2 místa jsou zaplněná (já a Svíťa), takže zbývají dvě místa pro toho, kdo se dříve ozve nebo přijde do klubu. Jinak menším klukům připravím Attack nebo Age of Empires, takže je možné hrát i s nimi. Osobně bych přivítal, kdyby s nimi hrál někdo zkušenější, ale to je na vás. Jinak časově to můžeme zase klidně natáhnout.
Doom
jááááá!!! teda jestli je volno :)
pátek 17. února
V pátek se možná trošku zdržím a tak raději do klubu přijďte v 17.45 hod. Jinak se bude hrát opět Doomáček (1. scénář) a centrální stůl bude volný, takže je možné něco navrhnout.
prázdniny
Kdyby měl někdo zájem úterý, středa, čtvrtek večer si zahrát, tak dejte vědět a domluvíme se.
čtvrtek a pátek o prázdninách
Prázdninový čtvrtek bude klub a to od 16.30 hod., pátek normálně od 17.30 hod. Jinak nově zavedena půjčovna her, více info v klubu.
nové webovky
Přátelé našeho klubu, podívejte se na naše nové stránky, kde budeme moci také diskutovat, takže www.klubdeskovek.webnode.cz
pátek
Viz diskuse našich nových stránek www.klubdeskovek.webnode.cz
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Naše století
Akt. cena: 100 Kč
Končí za: 5 dnů