Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Dvůr Králové n/L - klub
Klub ve Dvoře funguje každý pátek od 17.30 hod. do 21.30 hod. v ZŠ Podharť. Pište sem, co by se mohlo hrát, kdo se nedostaví atd.Sid Meier's Civilization
Takže klub bude pravděpodobně i v úterý 27.10.2009 a připravil bych Civilizaci neboli Cívku. Je to hra až pro 6 hráčů a trvá fakt dlouho, takže by mohla zůstat rozehraná do pátku. Přijímám závazné přihlášky.
Čauky...Tak jsem se konečně prokousal registrací a jsem zde.Ale byla to fuška:-)O úterku dám ještě vědět ale rád bych dorazil!
úterý
Tak sem tu v úterý je na výběr z arkamu, AOM a Doom hrál jsem jen arkam tak bych byl pro něj ale vyzkoušel bych i ostatní
registrována
Taky jsem taky zaredistrovala.
úterý
Ok, připravím na úterý Arkham, který může hrát až pro 8 hráčů. Pokud na něj nebude mít někdo chuť, tak není problém a může dát něco jiného, ale nevím, zda bude mít na úterý parťáka na něco jiného. Psisko ty by jsi mohl ještě dát vědět Dádovi a Honzovi R. a já dám vědět Honzovi a Tomovi F.
to psisko . Citadela
Čau, jak dopadla v pátek ta Citadela, kvůli referátu?
Galactica
Čau Svíťo, jak vypadá příprava Galactici? Bude to hratelný nebo se budem jen kochat komponenty a mám připravit něco jiného?
:-)
V pátek dorazím a měl bych nejspíše přivézt sebou i někoho od nás z klubu :-)
Galactica
Čauves všici.S Galacticou to vypadá zatím dost bledě ale dnes na to vlítnu a uvidíme kam se dopracuju,ale jelikož jsem se ještě ani nepodíval do pravidel tak bych to asi nechal na příště.Ale každopádně ji přivezu na ukázku.Vezír to hrál tak nás třeba poučí:-)zatím čus
Galactica a poplatek
V pohodě to přivez jenom ukázat, však to není třeba uspěchat. Jináč pro všechny členy i nečleny: je potřeba vybrat 100,-Kč/osoba, takže buď najednou nebo budu vybírat od každého místo 10,-Kč 20,-Kč. Také je možnost platit místo 100,-Kč každé sezení extra 10,-Kč, ale to zejména pro členy je nevýhodné.
SABOTÉR
JÁ jako trpaslík jsem velmi rozhořčen. V první kole sabotéra jsem sabotoval a dostal jsem 3 nugety a to je o 3 víc než nic!!!!
Sabotér a pátek
Tak se Ti moc omlouvám a pokud zprovozním comp, tak to opravím. To je tak, když si nedělám poznámky :-). Na pátek dávám návrhy, Arkham, Age of Mythology, Agricola. Dejte vědět.
A co Galactica?
Galactica ještě nebude? já bych byl pro Agricolu ta mě bavila a Verča ji snad i pochopí :-)
pátek
Čauky lidičky.
Já bych se přikláněl taky k té Agricole.Docela by mě zajímala,ale ostatní hry jsou taky super.Ale já dám ještě v pátek vědět jestli dorazím.Něco mi do toho skočilo a ještě nevím jak to všechno bude.Takže na můj názor neberte ohled.
Jinak Galactica už je polepena a už se jen čeká na Pár karet které musím ještě zatavit a na pár detailů co musím dodělat.
Agricola
Čauec,
takže já sem taky pro Agricolu, holkám se to bude myslím líbit. Jinak bych řek, že ostatní hry jsou taky super, protože žádný šlejšky bych nepřipravoval :-). Svíťo áčko by bylo mrzutý, ale pro jednou bychom tom mohli tolerovat :-). Jináč už dorazilo WoW, takže ho nechám objednat ještě s nějakou hrou pro mě na vánoce. Takže kdyby si ho nesehnal levněji bude tam.
nemoc
Omlouvám se ale nevím jestli zejtra řídu není mi moc dobře a Verča jede pryč ta nepříde určitě
to psisko
To je mrzuté, tak ještě zítra napiš, jak to s tebou vypadá.
dezertér
Nazdárek,tak já se zítra bohužel nedostavím.S tím WoW se ještě domluvíme.Zatím čau
nemoc
tak já teda fakt nepřídu ale lucka dorazí užijte si to
pátek Agricola
Tak na pátek na rozdejchání připravím Agricolu, pak bych dal nějaký Memoirek. Jsou nějaké omluvenky?
.-.-.-
Zdarec.Já určitě přijdu.Tak zatim
:-)
já taky přídu ale pochybuju že s Verčou je nemocná
sobota večer
Možná by mohl proběhnout mimořádně klub i v sobotu, ale bylo by to později asi tak od 19.00 hod. Je to tedy zatím jenom myšlenka a nevím, jestli nevznikne jiná situace, ale nastiňuju to tady, zda by byl případně zájem od nejtrvrdšího jádra.
:) :)
ja taky patek přídu!!!!
špá´ta
sobota
v sobotu určitě přídu(bude zase sranda)
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Moje kavárnička
Akt. cena: 580 Kč
Končí za: 5 dnů