Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Chaos (int the Old World:)) v Praze
Por velky uspech Chaosu navrhuju dat jeste jednu hru, tentokrate v rozumnejsi dobu:) Co takhle streda o pul osme v Outpostu???;) Kdo by sel?...
když už si vybíráme tak chci být Tzeentch :D a nebo si nalosujem, ať je klid.
...
Ja se Slaneeshem nemam problem, klidne s nim pujdu do obhajoby;)
bohové
Tak a je to :)
paladin
haa
paráda, stačilo nahodit udičku že chci nurgly a už je to :)
Aneken
Tentokrat te nenechame v klidu Slanecku!
Popis sezení
Vypadáte odhodlaně, pánové, jen tak dál. Rád bych si pak přečetl popis vašeho sezení, jak to probíhalo, jak jste si zakorumpovali a jak to nakonec dopadlo, abychom z toho i my mimopražští něco měli ;-)
Blood for the blood God!
Krvavý buh dostál svému jmenu a řádně pustil žilou ostatním bohům Chaosu a porazil je na hlavu! Konečně jsem po delší době zase něco vyhrál :-)
repete
jj bylo to fajn musíme dat repete, škoda že se to včera tak rychle zabalilo, myslel jsem že tam vydržíme o dost dýl.
paladin
ja taky mohl hrat klidne pres pulnoc. Ale uz kdyz jsme tam prisli, tak nam rikali, ze dnes je otevreno jen do pul desate a ne jako minule do jedne. Takze i kdyby Sydo nemusel pryc, tak jsme tam byt nemohli. Ale mohli jsme treba dat nekde v hospode Dobyvatele vesmiru, ktere aneken umi a ja bych se to hrozne rad naucil. Priste je vezmu.
repete
Jsem za, ja jsem se vcera taky sitil nevyhranej a doma jsem az do dvou hral poker;) DV si klidne srihnu, muzu vzit i Dominion:Intriky nebo spoustu dalsich veci;)
repete
Tak na nejake dalsi hry se klidne take pridam, nebo neco muzu nabidnout sam.
Sup
Choas bude vzdy primarni, to ostatni budou jen takove dohravacky. Je nutne se naucit hrat za vsechny bohy :-)
rbx
CHoW sem nikdy nehral.... tak bud se muzu pridat kdyz nekdo bude chybet a naucit se to nebo zaskocit na neco navic pak.
Pripadne kdyby ste nekdo kdo umite Warrior Knights chteli v Outpostu zahrat, tak sem pro, rad bych si zahral s nekym kdo uz to zvlada abych se to poradne naucil.
Sup
tak to jsem hral jednou a vubec jsem netusil, ktera bije :-)
Sup
Ja sem to jeste nehral, rad zkusim. Myslim ze to ma docela zmakly Sydo, takze jestli se vrati z Rumunska, tak ho uzenem:) Pravidla vyklada desne rad;)
aneken, rbx
jak jsem si to ted poridil tak sem to jen stihl vyzkouset 2x, takze take nic moc. Nejde me ani tak moc o vysvetleni pravidel, jako zahrat si to s nekym kdo uz to ma v malicku abych rychlejs pochopil nejake ty detaily, ktere se jinak clovek uci nekolik her.
Ale jinak zahraju si je klidne rad...
:)
takhle vecer se taky muzu nekdy pridat ... ale ty akce v 8 rano fakt nedavam, musim vydelavat na hry :)
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
7th Citadel: The alembic of Valengarde
Akt. cena: 460 Kč
Končí za: 19 hodin